صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۹ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱
با حضور ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان؛

بازار زیست‌فناوری در کشور توسعه می یابد

در حوزه زیست‌فناوری حدود ۷۰۰ شرکت در حال تولید محصولات تجاری هستند و این محصولات در بازار نیز عرضه می‌شود.
کد خبر : 828204

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که ارزش بازار جهانی زیست‌فناوری تا سال ۲۰۲۵ میلادی به ۷۲۷٫۱ میلیارد دلار برسد. عرصه فناورانه‌ای با ارزش افزوده بالا که به یکی از شاخص‌های اصلی توسعه‌یافتگی بدل شده و سرمایه‌گذاری‌های جهانی در این حوزه افزایش چشمگیری یافته است. ایران هم سال‌ها است که در تکاپوی افزایش سهم خود از بازار زیستی دنیا است و تلاش می‌کند حداقل سهم ۳ درصدی از این بازار را کسب کند.

هرچند که تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی تاکنون مانع تحقق این هدف شده، اما پیشرفت‌های کشورمان در حوزه زیست فناوری یکی از نقاط عطف توسعه کشور طی چند سال اخیر بوده و دستاورد‌های به دست آمده در این حوزه با فعالیت ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور و حضور متخصصان و سرآمدان علمی کشور بسیار قابل توجه و ویژه است.

شرکت‌های دانش‌بنیانی که در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کنند و به نیاز‌های صنایع کشور پاسخ می‌دهند و بسیاری از آن‌ها به دلیل کیفیت بالا در کشور‌های همسایه و برخی بازار‌های جهانی نیز عرضه می‌شوند.

**ایجاد بازار کار مطمئن برای زیست‌فناوران

ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری نیز برای استفاده بهینه از این توانمندی‌ها با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام داده به دنبال تزریق افراد متخصص در دانشگاه‌ها که با حمایت ستاد توسعه زیست‌فناوری رشد یافته‌اند به شرکت‌های فعال است تا با کمک آن‌ها توسعه و تولید محصولات را ارتقا دهد.

در این برنامه شرکت‌ها بلوغ و تجاری‌سازی محصول خود را انجام می‌دهند و به این ترتیب در بلندمدت، شرکت‌ها با کمک دانشگاه‌ها و بدون نیاز به حمایت ستاد، تجاری‌سازی محصولات خود را ادامه می‌دهند و فارغ‌التحصیلان نیز از وجود بازار کار مناسب اطمینان خاطر خواهند داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر