صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۳ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت:

۲۰ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: ۲۰ درصد شرکت‌های دانش بنیان در حوزه تجهیزات پزشکی، بالای ۴۰ درصد در حوزه دارو و ۳۶ درصد نیز در حوزه فرآورده‌های غذایی و کشاورزی در کشور فعالیت می‌کنند.
کد خبر : 828023

یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا در مورد حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، اظهارکرد: تدوین آئین نامه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان از اقدامات خوب ما بود که خوشبختانه این آئین نامه از سوی دولت تصویب و ابلاغ شد. اما تمرکز ما حمایت برهسته‌های فناوری است که در آینده دانش بنیان خواهند شد.

وی افزود: ارائه تسهیلات به  شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های فناور یکسان است به طوری که آئین نامه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان نیز برای هسته‌های فناور مستقر در پارک‌ها و مراکز رشد، اعمال می‌شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: تفاوت‌هایی بین شرکت‌های دانش بنیان و هسته‌های فناور دیده می‌شود که می‌تواند به دلیل مستندات لازم در برخی از این حمایت‌ها باشد که ممکن است هسته‌های فناور برخوردار نباشند. اما در سال آینده برنامه‌های ما بر این اساس است که از زمانی که شرکتی وارد پارک می‌شود و در مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری فعالیت می‌کند، حمایت شود تا سرعت تبدیل آن‌ها  به شرکت دانش بنیان افزایش یابد.

پناهی شاخص کشور در نوآوری جهانی را رتبه ۵۳ عنوان کرد و گفت: به زودی در این حوزه به رکورد جدیدی دست می‌یابیم.

وی در ادامه  با بیان اینکه ۲۰ درصد شرکت‌های دانش بنیان در حوزه تجهیزات پزشکی، بالای ۴۰ درصد در حوزه دارو و ۳۶ درصد نیز در حوزه فرآورده‌های غذایی و کشاورزی در کشور فعالیت می‌کنند، اظهارکرد: برنامه جدی وزارت بهداشت این است که تجهیزات پزشکی بزرگ قابل استفاده در جراحی‌ها و تجهیزات پزشکی مصرفی از گروه‌های علمی همانند ارولوژی و ارتوپدی، لیست مصرفی شان را به ما می‌رسانند تا شرکت‌های دانش بنیان تشویق شوند و در حوزه تجهیزات پزشکی فعالیت کنند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: ٢٧ درصد فروش محصولات دانش‌بنیان، ٣١ درصد اشتغال آفرینی ناشی از شرکت‌های دانش‌بنیان به ٢۵ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت مرتبط است.

انتهای پیام/

ارسال نظر