صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱
با تکیه به اهرم تحریم؛

آمریکا: چین را برای توقف خرید نفت از ایران تحت فشار می‌گذاریم

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران می‌گوید که تحریم‌ها علیه تهران هیچگاه کاهش نیافته و گفتگو‌ها برای مجاب کردن پکن به عدم خرید نفت ایران فشرده‌تر می‌شود.
کد خبر : 827915

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا به نقل از بلومبرگ، «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران از تصمیم واشنگتن به افزایش فشار بر چین با هدف توقف خرید نفت از ایران خبر داد.

مالی در این باره گفت: چین اصلی‌ترین مقصد صادرات غیرقانونی ایران است و گفتگو‌ها برای مجاب کردن پکن به عدم خرید نفت از این کشور فشرده‌تر می‌شود.

آمریکا از سال ۲۰۱۸ و بعد از آنکه به صورت یکجانبه از توافق هسته‌ای با ایران خارج شد، تحریم‌های نفتی علیه این کشور را بازگرداند. اما به رغم همه این محدودیت ها، ایران همچنان مشتری‌های خود را دارد و حتی در ماه‌های اخیر، عرضه این محصول بیشتر شده است.

اما نماینده ویژه آمریکا مدعی است که «واشنگتن اقدامات لازم را در راستای توقف صادرات نفت ایران و ممانعت از خرید این محصول از سوی سایر کشور‌ها اتخاذ خواهد کرد».

وی افزود: ما هیچ یک از تحریم‌های ضدایرانی به ویژه آن‌هایی را که به فروش نفت مربوط هستند، کاهش نداده ایم.

پیش از این، رویترز با استناد به شرکت‌های رهگیری خطوط کشتیرانی اعلام کرده بود که صادرات نفت ایران در ۲ ماه پایانی سال ۲۰۲۲ افزایش یافته و به بیشترین میزان در ۳ سال گذشته رسیده است. 

چندی پیش، این خبرگزاری غربی طی گزارشی نوشت: «حجم واردات نفت خام چین از مالزی از متوسط تولید روزانه این کشور جنوب شرق آسیا در بازه ۹ ماه ژانویه تا سپتامبر ۲۰۲۲، سه برابر بیشتر است. از اینرو، بسیاری از تحلیلگران معتقدند که بخش عمده‌ای از نفت وارداتی از مالزی (کشوری که قطب انتقال کشتی به کشتی نفت است) در حقیقت به تولیدکنندگان تحت تحریمی نظیر ایران، ونزوئلا یا روسیه تعلق دارد».

انتهای پیام/

ارسال نظر