صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۸ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱
در حاشیه رویداد فرصت‌های شغلی دانش‌بنیان کازرون مطرح شد؛

چگونه دانش‌آموزان را وارد فعالیت‌های دانش‌بنیانی کنیم؟

فرماندار ویژه کازرون عنوان کرد: باید مفاهیم دانش‌بنیان را بین دانش‌آموزان گسترده کنیم تا ذهن آنها به فکر تبدیل شود؛ بنابراین وقتی وارد دانشگاه شدند، مبتنی بر همان خلّاقیت کار دانش‌بنیان می‌کنند.
کد خبر : 827762

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کازرون، رویداد فرصت‌های شغلی دانش‌بنیان با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی و کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان کازرون و حضور فرماندار ویژه و امام جمعه کازرون برگزار شد.

فرماندار ویژه شهرستان کازرون در این رویداد با اشاره به جمله‌ای از امام علی علیه‌السلام با عنوان «العلم سلطان» اظهار کرد: اگر به دوران شکوه و تمدن ایرانی اسلامی که دوران صفوی و قبل از آن بود، برگردیم درخواهیم یافت زمانی که اروپا درگیرمعضلات بود و ما به لحاظ علمی، پزشکی و صنعت سرآمد بودیم و دانشمندان بزرگی ازجمله ابوعلی سینا داشتیم (کتاب شفا و قانون از ابوعلی سینا) و کماکان جزء متون درسی دانشجویان پزشکی است، باید از مسیر علم و دانش استفاده کنیم.

محمدعلی بخرد، ساده‌ترین شکل تعریف دانش‌بنیان را تلفیق صنعت و علم دانست و افزود: وقتی صنعت در کنار علم قرار بگیرد، کار ساده‌تر، با ارزش افزوده بالاتر، کیفیت بهتر، نوآوری و بهره‌برداری بیشتر صورت می‌پذیرد.

وی تأکید کرد: باید موضوع یا مفاهیم دانش‌بنیان را در جامعه به‌خصوص بین دانش‌آموزان نشر و موضوع را گسترده کنیم تا ذهن این قشر از جامعه از محفوظات جدا و به فکر تبدیل شود، در اینصورت زمانی که وارد دانشگاه شدند، مبتنی بر همان خلّاقیت کار دانش‌بنیان را آغاز می‌کنند.

فرماندار ویژه شهرستان کازرون با بیان اینکه در اشتغال دانش‌بنیان باید در یک مسیر حرکت کرد، افزود: هر فعالیت شغلی در این شهرستان ازجمله کشاورزی، گردشگری و مشاغل دیگر باید در مسیر دانش‌بنیان باشد.

امام جمعه کازرون هم بیان کرد: شهرستان کازرون امروز در قله و سکوی پرتاب قرار گرفته و کار اصلی ما روحیه و امید دادن به اقشار مختلف به‌خصوص جوانان است تا برای آینده‌ای بهتر درمسیر علم و دانش حرکت کنند.

صباحی با اشاره به احترام به اشخاصی که ایجاد شغل بر پایه دانش‌بنیانی و تولید می‌کنند، افزود: افرادی که در راستای ایجاد اشتغال به‌خصوص شغل‌های دانش‌بنیان دارند و بر پایه تولید گام برمی‌دارند باید مورد توجه، تشویق و ترغیب مردم و مسئولان قرار گیرند.

انتهای پیام/

ارسال نظر