صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۲ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱
رئیس ستاد هماهنگی‌ کانون‌های فرهنگی هنری مساجد:

دهه فجر امسال اعضای هیئت دولت با مردم در مساجد گفت‌وگو می‌کنند

رئیس ستاد هماهنگی‌ کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گفت: حدود هشتاد هزار مسجد، بیست و شش هزار کانون فرهنگی و هنری و حدود پنجاه هزار پایگاه بسیج محلات داریم که باید بستری برای نقش آفرینی مردم در جشن‌های دهه فجر انقلاب باشند.
کد خبر : 827712
به گزارش خبرنگار حوزه انقلاب اسلامی خبرگزاری آنا، نشست خبری رئیس کمیته مساجد ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز در شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.
 
در ابتدای این نشست حجت الاسلام کمال خداداده رئیس ستاد هماهنگی‌ کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور ضمن تبریک فرارسیدن ماه رجب و میلاد با سعادت حضرت امام محمد باقر (ع)عنوان کرد: انقلاب ما یک انقلاب مردمی بود و جشن‌های پیروزی انقلاب هم باید مردمی برگزار شود.
 
** دهه فجر؛ لیله القدر مجاهدت در نظام جمهوری اسلا می
 
وی ادامه داد: دستگاه‌ها و نهادها به عنوان خدمتگزاران مردم در این زمینه وظایفی دارند. لیله‌القدر مجاهدت‌های یک ساله عزیزان ما در این ۱۰روز است و باید در این ده روز به بسیاری از پرسش‌ها در راستای جهاد تبیین پاسخ بدهیم و در کنار آن گزارش موفقیت‌ها و کامیابی‌ها و احیانا ناکامی‌ها برای آسیب شناسی را ارائه بدهیم.
 
وی افزود: نظام هویت مجزایی از مردم ندارد. تلاش ما این است که امسال هم مثل سالهای قبل جشن‌های دهه فجر در مساجد مردمی برگزار شود. امسال و با توجه به شرایط و اتفاقاتی که در چندماه گذشته رخ داد و دشمنان به دنبال جدایی مردم از نظام جمهوری اسلامی ایران بودند، باید دهه فجر را ویژه‌تر برگزار کنیم . در محله ها و مساجد جشن‌های باشکوه‌تری برگزار شود.
 
خداداده اظهار کرد: تلاش ما این است که علاوه بر تمهیدات لازم برای حضور باشکوه مردم در راهپیمایی بیست و دو بهمن، مردم در مساجد و محله‌ها هم حضور پررنگی داشته باشد.
 
وی گفت: حدود هشتاد هزار مسجد و حدود بیست و شش هزار کانون فرهنگی و هنری و حدود پنجاه هزار پایگاه بسیج محلات داریم که باید بستری برای نقش آفرینی مردم در جشن‌های دهه فجر انقلاب باشند.
 
این مقام مسئول تصریح کرد: باید ببینم سهم هر کدام از ما در موضوع انقلاب اسلامی چیست و چه کاری برای کشور از دستمان بر می‌آید. بهترین جا برای اندیشیدن و گفتگو در باره سهم ما در انقلاب مساجد است. چون مساجد باید با هدایت ائمه جماعت محل اندیشه ورزی و گفتگو باشد . باید با این ابرتشکیلات توحیدی که خداوند متعال در اختیار ما قرار داده نورانیت این نظام توحیدی را بیشتر به جامه بشناسانیم. همه مردم مسجد را پناهگاه خودشان می دانند و امیدوارم به بهانه همین ایام الله دهه فجر شاهد رونق بیشتری در مساجد باشیم.
 
** حضور وزرا و مسئولان در مساجد
 
خداداده  گفت:  اعضای هیئت دولت در مساجد شاخص استان تهران حاضر می‌شوند و در خصوص عملکرد دولت به مردم گزارش ارائه می‌دهند. در این نشست‌‌ها معاونان رئیس جمهور، وزرا و معاونان وزرا در مساجد حضور خواهند داشت. همچنین میز خدمتی نیز در مساجد برای مردم برپا خواهد شد. همین ارتباط بین مسئولان و مردم در بستر مسجد می‌تواند یکی از نکات مثبت این نهاد تاثیرگذار دینی باشد.  
 
رئیس کمیته مساجد ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی در ادامه  عنوان کرد: نمی توان یک نسخه واحد برای هشتاد هزار مسجد در شهرها و روستاها پیچید نقاط قوت هر مسجد با مسجد دیگر متفاوت است.باید برای هر مسجد برنامه متفاوتی داشته باشیم.. نسخه اختصاصی هر مسجد مختص به خودش است هر جا که بین امام و مسجد و کانون اتحاد بوده آن مسجد محل تربیت مومن مجاهد انقلابی برای کشور بوده است. تلاش ما این است که این جایگاه را در جذب جوانان و نوجوانان احیا کنیم.رسالت کانونها این است در دوره جدید که از زیبایی‌های هنر در جذب این نوجوانان و جوانان داشته باشیم.

 گفتنی است، برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوع نماز، مهدویت، انتظار و انقلاب اسلامی و شیوه‌های جذب فرزندان به نماز و مسجد(ویژه والدین در مدارس)، برگزاری گفتمان‌های دینی در مدارس، اعزام مبلغ به روستاها و عشایر، برگزاری جشن تکلیف، برگزاری مسابقه نماز از دیدگاه امام خمینی(ره)، برگزاری مسابقه ۱۰ سؤال ۱۰ هدیه از طریق صدا و سیمای مراکز استان‌ها و ... از جمله طرح‌های ستاد اقامه نماز(عضو کمیته مساجد دهه فجر) برای این دهه است.

کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به عنوان عضو دیگر کمیته مساجد دهه فجر، برنامه‌‌هایی از جمله برگزاری جشنواره دهه فجر انقلاب، اجرای میدانی سرودهای تولیدی کانون‌های مساجد، برگزاری اردوی فرهنگی هنری با موضوع اندیشه امام راحل و نورافشانی در مساجد را در دستور کار دارد.

آذین‌بندی مساجد، پخش آواهای ماندگار و خاطره‌انگیز ایام پیروزی انقلاب، بازنشر کتاب شبهات وارده به انقلاب و پاسخ‌ آنها در فضای مجازی و کانال امامزادگان، تولید محتوا برای فضای مجازی با موضوع انقلاب اسلامی و اعزام ۱۰۰ مبلغ تخصصی براساس سهمیه‌بندی استانی در قالب طرح مبلغان نیز از برنامه‌‌های سازمان اوقاف در این دهه است.

ستاد اقامه نماز کشور نیز برگزاری نمایشگاه نماز در مدارس، مسابقه خاطره نویسی حماسه حضور، مسابقه گفت‌وگوی ناب با خدا، مسابقه نقاشی منتظرم بیایی و مسابقه مقاله‌نویسی آفتاب مهر را در دستور کار دارد. برپایی میز خدمت در مساجد، رزمایش مواسات و همدلی و اعزام کارشناس و مبلغ به مساجد با محوریت جهاد تبیین نیز از برنامه‌های مرکز رسیدگی به امور مساجد طی دهه فجر است.

انتهای پیام/

ارسال نظر