صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۶ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱
در راستای فعالیت‌های تحقیقاتی؛

نخستین پژوهشگر پسادکتری رشته روانشناسی در شهرکرد چه مأموریتی دارد؟

نخستین پژوهشگر دوره پسادکتری در رشته روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد پذیرش و فعالیت‌های تحقیقاتی خود را آغاز کرد.
کد خبر : 827471

فرشید خیری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در شهرکرد اعلام کرد که نخستین پژوهشگر دوره پسادکتری در رشته روانشناسی عمومی در این دانشگاه پذیرش و فعالیت‌های تحقیقاتی خود را آغاز کرد.

وی با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری بهینه از توان علمی پژوهشگران و نخبگان در راستای پژوهش‌های تخصصی اظهار کرد: نیلوفر بیگی فارغ‌التحصیل دکتری روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، پژوهش پسادکتری خود را با عنوان «مقایسه اثربخشی روان درمانی پویشی کوتاه‌مدت و فشرده (ISTDP) و طرح‌واره درمانی مادران بر اضطراب اجتماعی و اضطراب جدایی کودکان ۵ تا ۶ سال شاهین‌شهر» با هدایت و راهنمایی احمد غضنفری عضو هیئت علمی و دانشیار گروه روانشناسی این دانشگاه آغاز کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد یادآور شد: این پژوهش قرار است با هدف مقایسه اثربخشی روان‌درمانی پویشی کوتاه‌مدت و فشرده (ISTDP) و طرح‌واره درمانی مادران بر اضطراب اجتماعی و اضطراب جدایی کودکان ۵ تا ۶ سال شاهین شهر اجرا شود.

خیری عنوان کرد: نصیر لندی نخستین پژوهشگر پسادکتری در رشته مهندسی علوم دامی-گرایش تغذیه دام، پریسا بهشود دومین پژوهشگر دوره پسادکتری در رشته میکروبیولوژی و نیلوفر بیگی سومین پژوهشگر پسادکتری در رشته روانشناسی عمومی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد هستند.

وی افزود: ازجمله شرایط ورود به دوره پسادکتری پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، داشتن مدرک دکتری تخصصی (Ph.D) است و از پایان دوره دکتری تخصصی نباید بیش از پنج سال گذشته باشد.

پژوهشگر دوره پسادکتری رشته روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد هم در این باره به خبرنگار آنا گفت: پژوهش حاضر با هدف مقایسه اثربخشی روان درمانی پویشی کوتاه مدت و فشرده (ISTDP) و طرح‌واره درمانی مادران بر اضطراب اجتماعی و اضطراب جدایی کودکان ۵ تا ۶ سال شاهین‌شهر اجرا خواهد شد.

بیگی مطرح کرد: پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و روش نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون- پس آزمون- پیگیری و گروه گواه است.

وی متذکر شد: جامعه آماری کودکان ۵ تا ۶ سال دارای اضطراب (اجتماعی و جدایی) شاهین‌شهر است که از بین آن‌ها ۴۵ نفر به‌صورت نمونه‌گیری هدفمند و براساس نقطه برش پرسشنامه اضطراب کودک اسپنس فرم والدین انتخاب و مادران آنها به‌صورت تصادفی در ۲ گروه آزمایش و یک گروه گواه جایگزین می‌شوند.

به گفته‌ این پژوهشگر، گروه آزمایش یک تحت روان‌درمانی پویشی کوتاه‌مدت و فشرده (ISTDP) و گروه آزمایش ۲ تحت طرح‌واره درمانی قرار می‌گیرند، اما گروه گواه درمانی دریافت نمی‌کنند.

فارغ‌التحصیل دکتری تخصصی روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد بیان کرد: پرسشنامه اضطراب کودک اسپنس فرم والدین در سه مرحله پیش‌آزمون، پس‌آزمون و پیگیری ۳ ماهه تکمیل می‌شود و در نهایت داده‌ها با روش تحلیل واریانس با اندازه‌گیری مکرر و طرح آمیخته و با استفاده از نرم‌افزار آماری (SPSS) تحلیل خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر