چرا ایجاد اندیشکده «حکمت، تربیت و فرهنگ» در عسلویه حائز اهمیت بود؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بوشهر، سیدعلی هاشمی فرماندار شهرستان عسلویه در مراسم گشایش اندیشکده کشوری و تخصصی «حکمت، تربیت و فرهنگ» که با حضور مسئولان برگزار شد با ابراز خرسندی از حضور اندیشمندان و فرهیختگان دانشگاهی از سراسر کشور در منطقه استراتژیک و مهم عسلویه ضمن حقشناسی از برگزارکنندگان این مراسم بزرگ که بسترساز حضور این جمع نخبگانی در راستای راهاندازی و ایجاد این اندیشکده تخصصی و کشوری شدند، اظهار کرد: برنامهریزیهای ایجاد این اندیشکده از سه ماه پیش آغاز شد و امروز با افتخار و مباهات میزبان علمایی هستیم که در سنگر علم، داناییمحوری و همچنین در جبهه جهاد تبیین در حال خدمترسانی به نظام جمهوری اسلامی، جامعه و قشر اثرگذار دانشجو هستند.
هاشمی با بیان اینکه عسلویه سرزمین فرصتهاست، توضیح داد: عسلویه بهعنوان قطب صنعتی، اقتصادی و انرژی کشور، نقش بیبدیل و مهمی در ارزآوری، تولید، اقتدار، اشتغال و صلابت و عزت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور ایفا میکند.
فرماندار عسلویه بر لزوم بهرهگیری از ظرفیت نخبگان حوزه صنعت در فعالیتهای اندیشکده کشوری و تخصصی حکمت، تربیت و فرهنگ تأکید کرد.
وی متذکر شد: عسلویه بهعنوان پایتخت اقتصادی ایران دارای ظرفیت عظیم منابع انسانی، ارتباطی، زمینی، دریایی، گردشگری، حوزهی انرژی و ... بوده و تنها گنجینه بزرگی است که برای ایران اسلامی که صد البته به صورت مستقیم یا غیرمستقیم در چرخه تولید و توزیع کشور مورد استفاده است.
فرماندار شهرستان عسلویه افزود: این ایام که رساندن گاز به اقصی نقاط کشور دغدغه مسئولان و مدیران ارشد کشور است، باید با افتخار گفت، بخش اعظم تولید گاز کشور در عسلویه بهعنوان پایتخت انرژی تولید میشود.
هاشمی به وضعیت فرهنگی، اجتماعی و جمعیتی عسلویه اشاره و تشریح کرد: جمعیت ساکن در عسلویه نزدیک به ۷۵ هزار نفر بوده، اما جمعیت کارگری بالغ بر ۵۷ هزار نفر است و با توجه به اینکه این تعداد نیروی کار از سراسر کشور در عسلویه وجود دارند، میتوان گفت فرهنگ عسلویه، ویترینی از فرهنگ کل کشور است.
وی با اشاره به نقش مهم و تأثیرگذار اندیشکده کشوری و تخصصی «حکمت، تربیت و فرهنگ» در عسلویه عنوان کرد: ایجاد این اندیشکده باید بسیار قبلتر انجام میشد؛ چراکه با وجود حجم عظیم شرکتها و نیروهای مستقر در منطقه و نیز حضور اندیشمندان و نخبگان بخش صنعت در عسلویه، مقوله حکمت، فرهنگ و تربیت بسیار حائز اهمیت است.
فرماندار شهرستان عسلویه با تأکید بر اینکه غفلت از فرهنگ و تربیت آسیبزاست، افزود: اغتشاشات اخیر به خوبی نشان داد که عدم توجه به مقولههای فرهنگی چه صدمات جبرانناپذیری برای کشور، جامعه و مردم میتواند به همراه داشته باشد.
هاشمی افزود: با توجه به حساسیت و استراتژیک بودن عسلویه اگر در حوزه تربیتی، فرهنگی، باورها و اعتقادی قصوری صورت گیرد، از یک سو میتواند در روند تولید کشور اثر سوء بگذارد و از سوی دیگر اگر روایت غلطی از عسلویه مخابره شود، با توجه به بمباران خبری و زوم رسانههای بیگانه به مناطق حساس کشور مانعی برای جذب سرمایه گذاران خارجی خواهد شد.
وی بر لزوم بهرهگیری از ظرفیت نخبگان حوزه صنعت در فعالیتهای اندیشکده کشوری و تخصصی حکمت، تربیت و فرهنگ تأکید کرد.
مراسم گشایش اندیشکده کشوری و تخصصی «حکمت، تربیت و فرهنگ» با حضور حجتالاسلام حبیب محمدنژاد مدیر مرکز هماندیشی و دانشافزایی استادان و نخبگان دانشگاهی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور، حجتالاسلام سید محمدحسین قنادزاده مدیر آموزش کارکنان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، سیدعلی هاشمی فرماندار عسلویه، حجتالاسلام سیدمحمود نبوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای پیام نور، حجت نظری مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد و رئیس شورای راهبردی پتروشیمیهای منطقه پارس، سروش حیدری سنگستانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی دانشگاههای استان بوشهر، مدیران اداری سازمانهای شهرستان عسلویه، مدیران و مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کرمان، یزد، تربت حیدریه، لرستان، یاسوج، گلستان، خراسان شمالی، شهید بهشتی تهران و برخی مدیران دانشگاهی استان بوشهر و کشور در شهرستان عسلویه قطب انرژی و پایتخت اقتصادی ایران برگزار شد.
انتهای پیام/