طراحی سایت با پایتون یا وردپرس، کدامیک بهتر است؟
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، طراحی سایت امروزه به یکی از دغدغههای اصلی هرکسی تبدیل شده است؛ چراکه با وجود فضای کاری جدید و خلاقانه آنلاین، فرصتهای بیشتری برای کسبوکار، آموزش، خریدوفروش و... پدید آمده است. وجود رقبای جدی در حالیکه بیزینس خود را نهتنها حضوری بلکه بهصورت آنلاین هم گسترش میدهند، هرکسی را موظف به انجام فعالیت های مجازی میکند. پس از همین حالا پیشنهاد میشود که برای یادگیری هرچه سریعتر طراحی سایت که تغییر بزرگی در رونق کار شما خواهد داشت، اقدام کنید.
* اما طراحی سایت با پایتون یا وردپرس؟ کدامیک بهتر هستند؟
شما با مطالعهی این مطلب قطعا میتوانید بهسرعت به یک پاسخ منطقی دست بیابید. امکان آموزش طراحی سایت از هر روشی که بخواهید برای شما وجود دارد. فقط کافی است شیوهی خود را برای ساخت سایت بهدرستی انتخاب کنید.
* پایتون چیست؟
برای اینکه موضوع طراحی سایت با پایتون یا وردپرس را روشنتر کنیم، بهتر است به طور خلاصه به تعاریف پایتون و وردپرس بپردازیم.
قبل از اینکه به سراغ آموزش پایتون بروید، باید بدانید که پایتون، یک زبان برنامهنویسی است. این زبان سطح بالا، شیگرا و متنباز قادر به طراحی وب میباشد و همین موضوع از مهمترین ویژگیها و دلایل کاربرد بسیار آن به شمار میرود. بعلاوه سهولت یادگیری پایتون، آن را به یکی از محبوبترین زبانها جهت آغاز برنامهنویسی تبدیل کرده است. با وجود پایتون میتوان کدنویسی هر وبسایتی را به طور کامل انجام داد. چنین قابلیتی در نهایت به ایجاد یک سایت استاندارد منجر میشود.
* مزایا و معایب پایتون برای طراحی سایت
مزایا
ازآنجاکه پایتون یک زبان برنامهنویسی است، امکان توسعه سایت به هر نوعی که بخواهید، وجود دارد؛ پس بهراحتی میتوان تغییرات جدیدی در وبسایت ایجاد کرد.
امنیت بسیار زیاد با کمترین احتمال هکشدن
نظارت و مدیریت عملکرد کاربران سایت
ادغام آسان با سایر زبان های برنامهنویسی
به نظر شما با وجود چنین مزایایی استفاده از زبان برنامهنویسی پایتون میتواند شامل چه نقصهایی باشد؟ این موضوع نکتهی مهمی است که در راستای طراحی سایت با پایتون یا وردپرس باید به آن پی ببرید.
معایب
سرعت کم پایتون بر اساس اجرای خط به خط کدها
مصرف حجم زیادی از حافظه
خطاهای زمان اجرا به دلیل امکان تایپ خودکار و تغییر دادهها
* وردپرس چیست؟
برای دستیابی به پاسخ مناسب در رابطه با طراحی سایت با پایتون یا وردپرس، شما باید علاوه بر اطلاع از آموزش پایتون، وردپرس را نیز تا حدودی بشناسید. وردپرس بههیچوجه زبان برنامهنویسی نیست، بلکه یک سیستم مدیریت محتوا یا CMS میباشد که میتواند بهصورت رایگان و متن باز، به طراحی یک وبسایت بپردازد.
وردپرس امکان ساخت سایتها را بدون نیاز به دانش تخصصی و کدنویسی های سخت و پیچیده فراهم کرده است. بااینوجود آیا این تمام چیزی است که باید بدانیم؟ پیشنهاد ما قبل از آغاز آموزش طراحی سایت، این است که نگاه جزئیتری به مزایا و معایب وردپرس بیندازید. بهاینترتیب تصمیمگیری در رابطه با طراحی سایت با پایتون یا وردپرس برای شما راحتتر و البته با اطمینان بیشتری خواهد بود.
* مزایا و معایب وردپرس برای طراحی سایت
مزایا:
رایگان بودن اغلب افزونهها و قالب های وردپرس
انعطافپذیری بسیار بالا در اعمال هر نوع تغییری در سایت به کمک قالبها و افزونه های زیاد
متنباز بودن که امکان توسعهی وردپرس را در هر لحظهای به توسعهدهندگان آن میدهد.
طراحی انواع سایت بدون وجود هیچ محدودیتی
ساخت وبسایت های واکنشگر (Responsive) با قابلیت تغییر صفحهنمایش بر اساس دستگاه مورداستفاده توسط کاربر سایت
امنیت بسیار زیاد
نصب آسان
سئوی آسان و سریع (Seo: مجموعه عملیات لازم جهت توسعه سایت و دریافت بالاترین رتبه گوگل و بازدید)
بااینحال انتظار میرود که وردپرس هم معایبی داشته باشد. پس در اتخاذ تصمیم در رابطه با طراحی سایت با پایتون یا وردپرس عجول نباشید و به این مورد هم توجه کنید.
معایب:
عملکرد کند برخی از قالب های وردپرس به علت اشغال فضای بسیار سرور با وجود افزونه های متعدد و زیاد
عملکرد ضعیف وردپرس در پروژه های بزرگی مثل وبسایت های تخصصی و شرکتی
* سخن پایانی
تا به اینجای کار تلاش کردیم که به معرفی و همچنین ذکر مزایا و معایب طراحی سایت با پایتون یا وردپرس بپردازیم. آموزش پایتون و یا وردپرس؟ این شما هستید که باید تصمیم بگیرید. برای انجام این کار، لازم است که قبل از شروع هر دوره آموزشی، موارد گفتهشده را خوب بسنجید و سپس با انتخاب مناسب و مصمم به سراغ گذراندن دوره های آموزشی بروید. اگر به آموزش طراحی سایت علاقه بسیاری دارید و مایل هستید که از همین حالا اطلاعات پایه را در رابطه با آن بیاموزید، پیشنهاد میکنیم که به سایت آموزشگاه IT کندو مراجعه کنید.
انتهای پیام/