صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۸ - ۲۸ دی ۱۴۰۱
به همت فناوران پارک علم و فناوری خوزستان صورت گرفت؛

طراحی سامانه کنترلی و هشداری چشم‌ پزشکی برای بار نخستین در کشور

مدیر مرکز بیوتکنولوژی پزشکی دارویی پارک علم و فناوری خوزستان، از طراحی سامانه کنترلی و هشداری چشم پزشکی برای اولین بار در کشور توسط یک شرکت دانش‌بنیان خوزستانی خبر داد.
کد خبر : 826752

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، حسین یزدانی، مدیر مرکز بیوتکنولوژی پزشکی دارویی پارک علم و فناوری خوزستان در گفت‌وگویی خاطرنشان کرد: مرکز بیوتکنولوژی پزشکی دارویی پارک علم و فناوری خوزستان در سال ۹۹ افتتاح شد؛ در این مرکز ۲۵ شرکت فناور فعال‌اند و هر کدام در بخش‌های مختلف پزشکی و دارویی و سلامت مشغول به فعالیت هستند.

وی افزود: یکی از شرکت‌های زیر مجموعه این مرکز که به تازگی به درجه دانش بنیانی رسیده است، روز گذشته یکی از محصولات خود را با عنوان سامانه کنترل بیماری‌های چشمی را رونمایی کرد. از محصولات این شرکت، سامانه بیناکم یا سامانه هوش مصنوعی کنترل فشار چشم است. سامانه  فروغ  یا سامانه مراقبت از چشم نیز یکی دیگر از سامانه‌هایی است که رونمایی شد. سامانه بیناشاپ یا چند فروشگاهی وب بینا نیز به زودی رونمایی می‌شود. این فروشگاه برای اولین بار در ایران طراحی شده و دارای پنل قدرتمند و خاصی است.

مدیر مرکز بیوتکنولوژی پزشکی دارویی پارک علم و فناوری خوزستان گفت: این شرکت دانش بنیان در زمینه هوش مصنوعی و فناوری و رباتیک در حوزه پزشکی فعالیت می‌کند و در این چند سال فعالیت خوبی داشته و امسال توانسته است محصول جدیدی را تولید و طراحی  کند.

وی ادامه داد: شرکت فوق در حیطه کنترل بیماری‌هایی مثل گلوکوم چشمی، پیرچشمی و دیگر بیماری‌های مرتبط با چشم فعالیت‌های گسترده‌ای داشته و در حیطه بیماری‌های خاص مثل ارتوپدی و تصویربرداری پزشکی نیز فعالیت خود را شروع کرده و مدل اندرویدی و ویندوزی سامانه‌های هوشمند چشم پزشکی را طراحی کرده است. مدل سخت ‌افزاری آن نیز به عنوان کمک یار چشم‌پزشک است و در مناطق کم‌برخوردار از نظر اپتومتریستی و پزشکی سلامت می‌توانند از آن استفاده کنند.

یزدانی در پایان خاطر نشان کرد: این سامانه‌ها برای اولین بار در کشور طراحی شده‌اند زیرا سامانه کنترلی و هشداری برای چشم وجود ندارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر