صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دکتر طهرانچی در جلسه شورای ورزش:

ورزش‌های همگانی رقابتی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‎‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری ورزش‌های همگانی رقابتی در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.
کد خبر : 826717

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، جلسه شورای ورزش دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع، مهندس سیدمحمد بطحائی معاون آموزش‌های مهارتی و عمومی، دکتر امیرعباس لشگری رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی، محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک و دیگر اعضا برگزار شد.

دکتر طهرانچی با اشاره به اهمیت توجه به موضوعات فکری و تربیتی ورزشکاران گفت: آنچه در اغتشاشات اخیر شاهد بودیم، طمع دشمنان این سرزمین به ورزشکاران بود و عده معدودی در چاله‌های دشمن گرفتار شدند. این موضوع نشان می‎‌دهد که باید در کنار پرورش جسمی ورزشکاران، به پرورش فکری و تربیتی آنها نیز توجه جدی داشته باشیم. البته هدف غرب تنها جمهوری اسلامی نیست، بلکه آنها چهار مفهوم خانواده، دین، هویت و ملیت را برای نظام سلطه مورد هدف قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: واقعیت این است که اغتشاشات نشان داد که غرب و نظام سلطه در زندگی تک‌بعدی مجازی جوانان سرمایه‌گذاری عظیمی کرده است. به همین دلیل طی حوادث اخیر شاهد بودیم افرادی که تاکنون مرتکب جرم و جنایتی نشده بودند، دست به خرابکاری و بزه و حتی قتل زدند. از این رو لازم است به ورزش به عنوان پلی بین دنیای مجازی و دنیای حقیقی نگاه کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه یکی از مهمترین نهادهایی است که می‎‌تواند در تربیت جوانان و ورزشکاران تأثیرگذار و نقش‌آفرین باشد، اظهار داشت: در گذشته تمدنی ایران، منش پهلوانی به عنوان سبک ایرانی- اسلامی مطرح بوده اما متأسفانه از آن فاصله گرفته‌ایم و به جای پهلوانی، به قهرمانی توجه داشته‌ایم. از این رو نیازمند احیای منش و فرهنگ پهلوانی هستیم. 

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: اینکه در بازی‌های المپیک برخی کشورها را مجبور می‎‌کنند که با پرچم المپیک در مسابقات شرکت کنند، موضوعی نیست که بتوان به سادگی از آن گذشت بلکه یک اتفاق جدی است که خبر از آینده می‎‌دهد که غرب برای بقای نظام سلطه، می‎‌خواهد افتخار به پرچم ملی و رقابت ملت‌ها را از بین ببرد. در این راستا با اجرای نظام حاکمیت یکپارچه جهانی از طریق فدراسیون‌ها و کنفدراسیون‌ها تلاش دارد تا حاکمیت ملی در ورزش را کمرنگ کند.

وی با اشاره به توجه دانشگاه آزاد اسلامی به امر ورزش، گفت: نگاه ما تنها معطوف و محدود به ورزش دانشگاه آزاد اسلامی نیست، بلکه نگاه بزرگی به مسئله ورزش و تربیت‌بدنی داریم و معتقدیم دانشگاه آزاد اسلامی در کنار وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک می‎‌تواند از سرمایه ملی که جوانان و ورزشکاران هستند، پاسداری و در این عرصه نقش‌آفرینی کند.

دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه ورزش یکی از فضاهایی است که جوانان را از دنیای مجازی به حقیقی می‎‌برد، گفت: یکی از برنامه‌هایی که دانشگاه آزاد اسلامی در این راستا می‎‌تواند انجام دهد، برگزاری بازی‌های ملی عمومی است. این دانشگاه یک میلیون و 250 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی و سنین مختلف دارد و می‎‌توانیم بزرگترین رقابت‌های ورزشی در سطح کشور را برگزار کرده و به نوبه خود نشاط جوانی را افزایش دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه پیشنهاد برگزاری ورزش‌های همگانی رقابتی در این دانشگاه، اظهار داشت: زمانی که صحبت از ورزش‌های همگانی می‎‌شود، تصور می‎‌کنیم این ورزش‌ها محدود به پیاده‌روی است اما دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک نظام اجتماعی هماهنگ یکپارچه که سالانه 300 هزار جوان هجده ساله وارد آن می‎‌شوند، می‎‌تواند ورزش‌های همگانی رقابتی را برگزار کند.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: حضور و فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه تربیت‌بدنی و ورزش، کلیشه‌ای نخواهد بود و باید در این حوزه با انجام کارهای علمی و متنوع، نوآوری داشته باشیم. در این راستا توجه به ورزش مدارس یکی از برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی است که با دارا بودن 140 هزار دانش‌آموز در 791 مدرسه در اقصی نقاط کشور، می‎‌توانیم در پرورش استعداد ورزشی دانش‌آموزان تأثیرگذار باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین نظام غیردولتی در آموزش و پروش، ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارد و می‎‌توانیم با ایجاد ارتباط بین دانشکده‌های تربیت‌بدنی و مدارس، اتفاقات دیدی در کشور رقم بزنیم چرا که معتقدیم باید از همان دوران کودکی و نوجوانی به تربیت فکری بپردازیم و دانش‌آموزان را با زشتی‌ها و خوبی‌ها آشنا کنیم.

در ادامه این نشست، ضمن بررسی طرح پیشنهادی استعدادیابی ورزشی مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی، گزارش برگزاری مسابقات ورزشی دانشجویان، اساتید و کارمندان و همچنین لیگ‌های ورزشی همگانی و قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری ارائه شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر