صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۳ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۵
در کانال تلگرامی‌ مطرح شد

احمد توکلی: اخلاق در حیات اقتصادی هم باید باشد/ عدم شفافیت مشکل اصلی اقتصاد ما است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: بعثت برای اتمام مکارم اخلاق به وقوع پیوسته است. اخلاق در همه جنبه‌های زندگی، از جمله در حیات اقتصادی.
کد خبر : 82671

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در نوشتاری که احمد توکلی در کانال تلگرام خود منتشر کرده آمده است:


«امروز، روز مبعث است. این یاداشت را برای تبریک این عید بزرگ بشریت به شما تقدیم می‌کنم. به فرموده پیامبر رحمت بعثت برای اتمام مکارم اخلاق به وقوع پیوسته است. اخلاق در همه جنبه‌های زندگی، از جمله در حیات اقتصادی.


دیروز در سایت دیده بان شفافیت و عدالت خبر میزگرد اقتصادی رادیو گفت‌وگو را می‌خواندم. موضوع برنامه جلب سرمایه‌گذاری خارجی بود و عوامل بازدارنده آن. یکی از شرکت‌کنندگان، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین، ضمن تأکید بر این که قوانین جلب سرمایه گذاری خارجی در ایران، از جمله قانون حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی، قوانینی بسیار مترقی است و در سطح دنیا نیز پذیرفتنی است، از موانعی که از کارکرد درست این قوانین جلوگیری می‌کند یاد کرد و تأکید کرد: «تا زمانی که اقتصاد ما به سه گزینه اصلی یعنی شفافیت، رقابتی و آزاد نرسد؛ هر کاری که انجام دهید، فایده‌ای ندارد... وقتی اقتصاد شما شفاف نباشد و برخی آدم‌ها بتوانند پشت دیوارهای ضخیم فعالیت‌های اقتصادی انجام دهند پس بده و بستان‌های نانوشته و غیرقانونی در فعالیت‌های اقتصادی‌مان وجود دارد یا اینکه برای یک قرارداد کشیدن لوله گاز باید با یک نهاد نظامی رقابت کنیم، هیچ اتفاقی در سرمایه‌گذاری نمی‌افتد... عدم شفافیت مشکل اصلی اقتصاد ما است.»


به یاد این جمله امیرمؤمنان افتادم که به مردم فرمود: «الا وَ اِنَّ لَکُمْ عِنْدی اَنْ لااَحْتَجِزَ دُونَکُمْ سِرّاً الاّ فی حَرْب بدانید حقّ شما بر من این است که چیزی را از شما جز اسرار جنگ پنهان ندارم.» و این که علی در عهدش با مالک اشتر ضمن سفارش به او برای تسهیل فعالان عرصه تجارت و صنعت و دفاع از نقش مؤثر آنان در تولید حوائج جامعه، هشدار می‌دهد که در برخی از آنان میل تسلط بر بازار وجود دارد و دستور می‌دهد که از سلطه طلبی بر بازار باز دارد و از آزادی منصفانه دفاع کند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر