صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۶ - ۲۷ دی ۱۴۰۱
در سفر به آمریکا و کانادا؛

رایزنی درباره اعدام «اکبری» در دستور کار وزیر خارجه انگلیس قرار گرفت

وزیر خارجه انگلیس در سفر به آمریکا و کانادا، علاوه بر تمرکز بر جنگ اوکراین، به دنبال رایزنی با متحدانش علیه ایران، بعد از اجرای حکم اعدام شهرند دوتابعیتی است که برای لندن جاسوسی می‌کرد.
کد خبر : 826590

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا به نقل از رویترز، «جیمز کلورلی» وزیر خارجه انگلیس در آستانه یک سالگی جنگ اوکراین، در راستای ترغیب هرچه بیشتر متحدان لندن به حمایت از کی یف، راهی آمریکا و کانادا است.

این سفر که از امروز سه شنبه آغاز شد، درحالی انجام می‌شود که برنامه لندن برای ارسال ۱۴ دستگاه تانک «چلنجر ۲» و دیگر تجهیزات سنگین به کی یف خبرساز شده و همزمان، برلین هم برای ارسال تانک‌های «لئوپارد» به اوکراین تحت فشار است. البته دولت آلمان تحویل چنین تانک‌هایی به کی یف را به حصول توافق میان متحدان اصلی ازجمله آمریکا مشروط کرده است.

همچنین، در بخشی از بیانیه وزارت خارجه انگلیس، دررابطه با سفر کلورلی گفته می‌شود که «بعد از اعدام علیرضا اکبری شهروند دوتابعیتی ایرانی-بریتانیایی، وزیر خارجه انگلیس موضوع ایران را هم با همتایان آمریکایی و کانادایی مطرح می‌کند».

متحدان اروپایی و آمریکاییِ لندن، تلاش کرده اند که طی روز‌های اخیر، در واکنش به مسائل داخلی ایران، موضع واحدی را در قبال اعدام جاسوس سرویس اطلاعات خارجی انگلیس اتخاذ کنند.

کلورلی مدعی شده بود که این اقدام ایران را بی پاسخ نخواهد گذاشت و اتحادیه اروپا هم گفته بود که اعدام شهروندان اروپایی رویه‌ای خطرناک است که با دقت تحت نظر گرفته خواهد شد.

چندی پیش، «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اذعان به اجماع سازی واشنگتن علیه ایران گفته بود: آنچه از تاریخ می‌توانیم بیاموزیم، این است که فشار اقتصادی وقتی خوب جواب می‌دهد که در مشایعت شرکا و متحدان اعمال شود. برای همین است که دولت بایدن چنین اهمیتی را برای همکاری با شرکا و متحدان اروپایی به ویژه تروئیکا شامل فرانسه، انگلیس و آلمان قائل است.

اما همزمان، تلاش می‌کنیم تا در این مقوله سایر کشور‌های جهان را با خود همراه کنیم. مادامیکه رژیم ایران رویه خود را تغییر نداده، با موج محکومیت مواجه خواهد بود، اما از آن مهمتر، تحمل فشار‌های اقتصادی-دیپلماتیک از جانب سایر کشور‌های جهان است.

انتهای پیام/

ارسال نظر