صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۶ - ۲۵ دی ۱۴۰۱

نگاهی به وضعیت واردات از چین به ایران

چین در حال حاضر بزرگترین شریک تجاری ایران با حجم تجاری ۳۰ میلیارد دلار در سال است.
کد خبر : 826198

به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، چین در حال حاضر با حجم تجاری در حدود ۳۰ میلیارد در سال، بزرگترین شریک تجاری ایران است، بالاتر از امارات متحده عربی و ترکیه که به ترتیب با حدود ۲۰ میلیارد دلار و ۱۰ میلیارد دلار در سال حجم تجاری، در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

چین با توجه به حجم اقتصادی بالای خود و ظرفیت تولیدی گسترده در کنار قیمت‌های بسیار مناسب، یک انتخاب بسیار عالی برای واردات توسط تاجران و واردکنندگان ایرانی است.

* نگاهی به چین در یک نگاه

چین، پرجمعیت‌ترین کشور جهان با جمعیت نزدیک به یک میلیارد و پانصد میلیون نفر است که در نزدیک به ۱۰ میلیون کیلومتر مربع از این کشور پهناور و گسترده پراکنده هستند.

چین در طی چندین دهه گذشته با سرمایه گذاری‌های بزرگ توسط ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا در کنار دیگر کشور‌های جهان به دلیل داشتن بالای ۱ میلیارد نفر کارگر و دستمزد‌های ارزان قیمت، به کارخانه تولیدی در جهان تبدیل شده است.

در حال حاضر، جمهوری خلق چین تحت حاکمیت حزب کمونیست چین که به CCP معروف است، دارای حجم اقتصادی ۱۶ هزار میلیارد دلاری و رشد اقتصادی بالای ۵٪ در سال است.

زیرساخت‌های فوق مدرن، تنوع و کیفیت‌های مناسب در انواع کالا‌ها و بزرگترین حجم تجاری در جهان از ویژگی‌های جذاب امروز چین است که این کشور را به مقصدی ایده‌آل برای تاجران و واردکنندگان ایرانی تبدیل کرده است.

در حال حاضر و بعد از ۳ سال، دولت چین، سیاست‌های سختگیرانه خود درباره پاندمی کرونا را لغو کرده و برداشته تست که می‌تواند در افزایش رشد اقتصادی در چین و افزایش حجم تجاری این کشور از جمله با ایران، به شدت موثر باشد.

* وضعیت واردات از چین

همانطور که در ابتدای این مقاله هم اشاره شد، حجم تجاری و یا صادرات و واردات بین دو کشور ایران و چین در حدود ۳۰ میلیارد دلار در سال است.

با توجه به حجم تجارت خارجی ایران که در حدود ۱۰۰ میلیارد دلار در سال است، ۳۰٪ از این حجم متعلق به تجارت با جمهوری خلق چین به عنوان دومین غول بزرگ اقتصادی در جهان در آسیای شرقی است.

این در حالی است که چین دارای ۴۵۰۰ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی با جهان است و تنها کمتر از ۰.۱٪ از تجارت چین متعلق به ایران است که نشان از کوچک بودن تجارت ایران با دومین اقتصاد بزرگ در جهان است.

به طور میانگین در طی چندین دهه گذشته، رشد اقتصادی چین بالای ۱۰٪ و سپس ۸٪ بوده است و در حال حاضر هم دارای رشد اقتصادی بالای ۵٪ در سال است که منجر به افزایش تجارت خارجی این کشور با جهان خواهد شد.

فرصت‌های بسیار زیادی وجود دارد تا حجم اقتصادی دو کشور ایران و چین به شدت ارتقا پیدا کرده و وضعیت  واردات انواع کالاها از چین به ایران دارای عمق و حجم بیشتری شود.

* مهمترین کالا‌های وارداتی از چین به ایران

چین به عنوان قطب تولیدی و تجاری در جهان دارای محصولات بسیار گسترده و متنوعی است، عمده صادرات ایران به چین شامل نفت و پتروشیمی است که در کنار آن می‌توان از صادرات محصولات کشاورزی و خشکبار هم نام برد.

اما واردات از چین شامل کار‌های متنوعی است که مهمترین آن‌ها شامل این موارد است:

انواع پوشاک و اکسسوری مردانه و زنانه

انواع لوازم آرایشی و بهداشتی زنانه و مردانه

انواع ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی و صنعتی

انواع خودرو‌های سواری از برند‌های مختلف

انواع سیستم‌های حمل و نقل عمومی مانند واگن‌های مترو، قطار و اتوبوس

انواع تجهیزات و قطعات و دستگاه‌های الکتریکی و الکترونیکی

انواع لوازم خانگی

انواع مصالح ساختمانی و تجهیزات معماری

انواع محصولات شیمیایی و پتروشیمی

یکی از نکات جالب توجه درباره واردات از چین به ایران، وجود برند‌های جهانی و مناطق آزاد تجاری و اقتصادی در این کشور است که امکان واردات انواع کالا‌ها و برند‌های جهانی را از چین به ایران میسر کرده است.

* چرا واردات از چین به ایران جذاب است؟

فقط کافی است کمی با کشور چین آشنایی داشته باشید، به خوبی می‌توانید دلایل محبوبیت و جذابیت این کشور را برای واردات به ایران درک کنید.

چرا واردات از چین به ایران برای تاجران و واردکنندگان ایرانی جذاب است؟

تنوع شهر‌ها و کالا‌ها در چین، شهر‌های بزرگ و فوق مدرن متنوعی در چین وجود دارند که هر کدام دارای اقتصاد بزرگی بوده و امکان خرید انواع کالا‌ها در این شهر‌ها برای تاجران و واردکنندگان در هر مقیاسی وجود دارد.

زیرساخت‌های فوق مدرن، از برج‌های لاکچری و جذاب گرفته تا برند‌های مشهور، خیابان‌های بزرگ سرشار از برند‌های جهانی تا فرودگاه‌ها و بنادر تخصصی و مجهز، چین با داشتن زیرساخت‌های فوق مدرن، بهترین کشور برای تجارت در سطح جهانی است.

روابط سیاسی و اقتصادی بین دو کشور ایران و چین کاملا مطلوب و رو به رشد است و چشم انداز روابط هم کاملا مثبت است.

قیمت کالا‌ها در کشور چین بسیار مناسب است و حق انتخاب‌های گسترده‌لی وجود دارد که کار برای خرید کالا‌ها و واردات با بهترین قیمت مهیا می‌کند.

چین یک اقتصاد جهانی است که در آن برند‌های جهانی در حوزه‌های مختلف وجود دارند، امکان همکاری و واردات ار برند‌های مختلف جهانی در چین برای واردات به ایران به صورت کامل وجود دارد.

* آینده تجارت بین دو کشور ایران و چین

با توجه به روند افزایش جمعیت در کشور که تا سال ۱۴۲۰، به بالای ۱۰۰ میلیون نفر خواهد رسید و نیاز به تامین انواع کالا‌ها و خدمات برای این جمعیت، کاملا طبیعی است که حجم تجارت کشور باید به شدت افزایش پیدا کند.

رشد اقتصادی چین نشانگر افزایش حجم تولیدات و تجارت خارجی در این کشور است که طبیعتا، ایران هم یکی از کشور‌هایی است که حجم تجاری چین با آن به شدت افزایش پیدا خواهد کرد.

روند‌های اقتصادی در جهان به سمتی است که اهمیت ایران در اقتصاد آینده جهانی افزایش پیدا خواهد کرد و شاهد سرمایه گذاری چین در ایران و افزایش حج تجارت و مبادلات اقتصادی میان دو کشور خواهیم بود.

* شرکت باروس، متخصص واردات از چین

شرکت بازرگانی باروس طلایی با سابقه طولانی و گسترده در زمینه تجارت خارجی، متخصص واردات انواع کالا‌ها در حجم‌های مختلف از چین به ایران است.

خدمات شرکت باروس برای واردات از چین به ایران بدین قرار است:

راهنمایی و مشاوره در زمینه انتخاب کردن بهترین کالا‌ها برای واردات از چین به ایران

واردات انواع کالا‌ها از چین به ایران با بهترین کیفیت و در کوتاهترین زمان ممکن

ارائه خدمات تخصصی و جامع از صفر تا صد از خرید کالا‌ها در چین گزینه تا بیمه، حمل و نقل و ترخیص کالا‌ها از گمرک

برای آگاهی از آخرین تعرفه‌ها و مجوز‌های لازم برای واردات کالا‌های مورد نظر از چین به ایران، با مشاوران و کارشناسان فروش شرکت باروس از طریق راه‌های ارائه شده در وب‌سایت، تماس بگیرید.

انتهای پیام/

برچسب ها: چین واردات
ارسال نظر