صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۴ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱
معاون مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت؛

جذب دانشجوی خارجی محور اصلی بین المللی سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی است

معاون مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت بر توسعه همکاری های علمی با سایر کشورها، جذب دانشجوی خارجی و گردشگری سلامت به عنوان محورهای اصلی بین المللی سازی دانشگاه ها تاکید کرد.
کد خبر : 825939

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، محمدامیر امیرخانی معاون مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت در اولین کارگاه بین الملی سازی دانشگاه علوم پزشکی ایران که در مرکز همایش‌های رازی برگزار شد، گفت: توسعه همکاری‌های دو جانبه با مراکز علم و فناوری در دنیا محور اول بین الملل سازی است.

وی افزود: دومین محور برنامه توسعه بین الملل سازی نظام آموزش پزشکی است که یکی از اهداف راهبردی در برنامه عملیاتی معاونت آموزشی وزارت بهداشت است؛ در این مبحث باید مشخص شود ما چه میزان دانشجوی خارجی جذب کنیم.

معاون مدیرکل همکاری‌های بین الملل وزارت بهداشت تصریح کرد: بین الملل سازی مباحث نظام تحقیقات فناوری، نظام درمانی، نظام دارو و تجهیزات پزشکی کشور از دیگر مباحث ابلاغی در حوزه بین المللی سازی هستند که امیدواریم با همت همه در راستای ارتقای دانشگاه و تراز بین المللی عمل کرده و در نهایت به افزایش سهم ما از بازار سلامت ختم شود.

وی گفت: در حوزه مدیریت سلامت می‌گنجد که اعضای هیات علمی تلاش بیشتری کنند و چار چوب بین المللی سازی را با مولفه‌هایی که ذکر شد به اشکال مختلف علمی و پژوهشی رصد و راهکار‌های مختلف ارائه کنند.

عبدالرضا پازوکی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این کارگاه گفت: بین المللی سازی به عنوان یکی از اهداف ویژه هفتگانه این دانشگاه لحاظ شده که نیازمند برنامه ریزی و اقدامات اجرایی متعدد است.

وی افزود: امیدوارم با راهنمایی پیشکسوتان و صاحبان تجربه دانشگاه علوم پزشکی ایران کارنامه درخشانی در مسیر بین المللی سازی ارائه کنیم.

مهدی مقتدایی؛ معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران در حاشیه در اولین کارگاه بین الملی سازی گفت: اهمیت بین المللی شدن در راستای پیشرفت دانشگاه‌های سراسر دنیا کاملا واضح است. در همین راستا دانشگاه‌ها باید همکاری و تعاملات بین الملل، ارتباطات با دانشگاه کشور‌های مختلف را ارتقا دهند.

وی افزود: یکی از اهداف مهم استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی ایران، حرکت به سمت بین المللی شدن است. در همین راستا برنامه ریزی‌های متنوع و متعددی در معاونت بین الملل شروع شده، تا این هدف محقق شود.

مقتدایی از طراحی چند کارگاه در این زمینه خبر داد و افزود: این کارگاه‌ها به منظور آشنایی تمام ارکان دانشگاه از جمله اعضای هیات علمی، معاونین، روسای دانشکده ها، مدیران و کارکنان با هدف و مسیر بین الملل سازی برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: در اولین کارگاه که امروز با عنوان بین المللی سازی دانشگاه برگزار شد، مطالبی در خصوص سیاست‌های وزارت بهداشت، تعریف و نحوه همکاری با WHO، ارتباط با سازمان‌های بین المللی، چگونگی درخشش دانشگاه در عرصه بین المللی، تعریف دیپلماسی سلامت و اقدامات دانشگاه در این زمینه، تشریفات و ارتباطات بین الملل مطرح شدند.

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت بهداشت
ارسال نظر