صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس هیئت کارشناسی مقابله با کووید-۱۹ چین:

بدترین وضعیت پاندمی به پایان رسیده است

کارشناس بهداشت برجسته چین می‌گوید، بدترین وضعیت پاندمی کووید-۱۹ برای این کشور ۱.۴ میلیارد نفری به پایان رسیده است.
کد خبر : 825915

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، کارشناسان بهداشت برجسته چین می‌گویند، بدترین وضعیت پاندمی کووید-19 برای این کشور 1.4 میلیارد نفری به پایان رسیده است.

لیانگ وانیان، رئیس هیئت کارشناسی مقابله با کووید-۱۹ که زیر مجموعه کمیسیون ملی بهداشت چین فعالیت می‌کند، در جلسه‌ای که توسط انجمن دیپلماسی عمومی چین سازماندهی شد گفت: به کمک دانشکده بهداشت عمومی وانکه در دانشگاه تسینگ هوا، ارزیابی‌هایی از وضعیت شیوع همه‌گیری کرونا در چین انجام شده که داده‌های به دست آمده از آن نشان می‌دهد، شرایط سخت همه‌گیری به پایان رسیده است.

وانیان گفت: «موج اول عفونت‌ها در حال کاهش است اما تعداد موارد شدید در حال افزایش است و منصفانه است که بگوییم ما بدترین دوره را پشت سر گذاشتیم؛ این نشان دهنده قدرت سیستم پزشکی ما است، اما هنوز گروه‌های آسیب پذیر و مناطق روستایی در معرض خطر هستند و این یک دوره پرتنش است».

رئیس هیئت کارشناسی مقابله با کووید-۱۹ چین یادآور شد، انواع سویه‌های رایج در چین BF۲ و BF۷ هستند و میزان شیوع سویه XBB تحت نظر قرار دارد، اما هنوز هیچ نشانه‌ای مبنی بر تسلط و غالب شدن آن وجود ندارد. از زمانی که نوع امیکرون کووید در اواخر سال ۲۰۲۱ ظهور پیدا کرد، به سرعت به زیر متغیر‌ها و سویه‌های متعددی تبدیل شد که یکی از انواع فرعی این سویه، BF.۷ بوده که اخیراً به عنوان نوع اصلی در حال گسترش در پکن شناسایی و منجر به افزایش گسترده‌تر عفونت‌های کووید در چین شده است.

BF.۷، مخفف BA.۵.۲.۱.۷ و از زیرمجموعه‌های سویه نوع  BA.۵ امیکرون است. گزارش‌ها از چین نشان می‌دهند که BF.۷ قوی‌ترین توانایی عفونت را در بین زیرشاخه‌های امیکرون داشته، سریع‌تر از سایر گونه‌ها انتقال پیدا می‌کند، دوره نهفتگی کوتاه‌تری دارد و با ظرفیت بیشتری برای آلوده کردن افرادی که قبلاً عفونت کووید داشته یا واکسینه شده اند، شیوع پیدا می‌کند.

وانگ گوئیچیانگ، رئیس بخش بیماری‌های عفونی در بیمارستان دانشگاه پکن نیز گفت، پکن بدترین مرحله از این دور عفونت را پشت سر گذاشته و اقدامات جدیدی برای کمک به محافظت از گروه‌های آسیب‌پذیر، به‌ویژه در مورد افراد مسن در حال اجرا است.

وی ادامه داد: کارکنان مراقبت های بهداشتی جامعه سالمندان را از نظر علائم اولیه عفونت تحت نظر دارند. ژنراتورهای اکسیژن به تدریج در کلینیک‌های استان‌ها نصب می‌شوند و پزشکان در تلاش هستند تا به محض نیاز داروهای ضد ویروسی را توزیع کنند.

وانیان با اشاره به اینکه هیچ روش توافقی برای شمارش مرگ‌ومیرهای کووید-19 در جهان وجود ندارد و هر کشور به روش خود آمار را حساب می‌کند، گفت: «فکر می‌کنم با توجه به وضعیت کنونی آمار مدام در حال تغییر است؛ در سه سال گذشته، استراتژی‌های چین در برابر کووید-19 همیشه پاسخگوی شرایط فعلی و علمی بوده است. اقدامات همیشه در حال بهبود هستند و ما فعالانه کار می‌کنیم».

کارشناسان تاکید می‌کنند، واکسیناسیون همچنان بهترین خط دفاعی به ویژه برای گروه‌های آسیب‌پذیر، کادر پزشکی و سالمندان افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری آنا، گفته دولت چین، از روز هفتم دسامبر که محدودیت‌های مربوط به سیاست کووید صفر لغو شده تنها 40 نفر بر اثر کرونا جان خود را از دست داده‌اند اما تصاویر ماهواره‌ای که توسط واشنگتن‌پست بررسی شده‌اند نشان می‌دهد که تعداد کشته‌ها بسیار بیشتر از این آمار و ارقام است. به عنوان مثال، تصاویر نشان می‌دهند که یکی از تشییع‌خانه‌هایی که در حومه پکن قرار دارد، اقدام به توسعه پارکینگ و ساخت یک پارکینگ جدید کرده است، و فعالیت‌های بیشتر تشییع‌خانه‌های شهرهای مختلف نیز بیشتر شده است. تصاویر نشان‌دهنده فعالیت بیشتری نسبت به «دوره‌های مشابه زمانی» در سال گذشته است.

انتهای پیام/

ارسال نظر