صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در جهان رخ داد؛

زیان ۲۷۰ میلیارد دلاری در پی رویداد‌های شدید آب و هوایی

یک شرکت بیمه آلمانی اعلام کرده، رویداد‌های شدید آب و هوایی باعث زیان ۲۷۰ میلیارد دلاری جهان در سال ۲۰۲۲ شده است.
کد خبر : 825574

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، شرکت بیمه «مونیخ ری» آلمان اعلام کرده، رویداد‌های شدید آب و هوایی باعث زیان ۲۷۰ میلیارد دلاری جهان در سال ۲۰۲۲ شده است.

این شرکت از سال ۱۸۸۰ میلادی آغاز به کار کرده است و در سال ۱۹۱۰ با صدور اولین بیمه هوایی، انقلابی را در صنعت بیمه در دنیا ایجاد کرد. شرکت بیمه مونیخ ری در طول قرن گذشته، بسیاری از مخاطرات بشر در حوزه‌های مختلف را در دنیا تحت پوشش قرار داده که از جمله آنها می‌توان به زلزله توکیو در سال ۱۹۲۳ و زلزله کوبه در سال ۱۹۹۵ و سونامی که اخیراً در جنوب شرق آسیا به وقوع پیوست، اشاره کرد.

شرکت بیمه اتکائی مونیخ ری آلمان در گزارشی که روز سه شنبه منتشر شد، اعلام کرد طوفان‌ها، سیل‌ها و سایر بلایای طبیعی در سال ۲۰۲۲ بالغ بر ۲۷۰ میلیارد دلار خسارت در سراسر جهان وارد کردند که کمتر از «سال ۲۰۲۱ بسیار پرهزینه» با ۳۲۰ میلیارد دلار است.

در این گزارش آمده است: ۲۰۲۲ با زیان‌های زیاد به سال‌های پرهزینه اخیر پیوست و درصدر این جدول قرار گرفت؛ پرهزینه‌ترین بلای طبیعی در سال ۲۰۲۲ طوفان یان در ایالات متحده بود که حدود ۱۰۰ میلیارد دلار خسارت به بار آورد.

توماس بلانک، عضو هیئت مدیره این شرکت بیمه در بیانیه‌ای گفت: «تغییرات آب و هوا منجر به بروز وقایع متعدد شده و ارقام بلایای طبیعی برای سال ۲۰۲۲ تحت سلطه رویداد‌هایی بود که شدیدتر بودند یا بیشتر اتفاق می‌افتادند.

دومین فاجعه پرهزینه و بزرگ انسانی در سال ۲۰۲۲ با حداقل ۱۷۰۰ کشته، سیل شدید در پاکستان بود که در نتیجه باران‌های موسمی رکوردشکنی تازه‌ای محسوب می‌شود. طبق داده‌های این گزارش، بارندگی در ماه اوت (اواسط مرداد تا اوایل شهریور) در آنجا پنج تا هفت برابر شدیدتر از حد معمول بود و سرعت قابل توجه ذوب یخچال‌های طبیعی به دلیل دمای بالا و افزایش گرمایش جهانی باعث افزایش سیل شد.

در بسیاری از کشور‌های اروپایی نیز تابستان سال ۲۰۲۲ با گرمای شدید و خشکسالی همراه با رعد و برق شدید همراه بود. در فرانسه و همچنین در بخش‌هایی از اسپانیا، طوفان‌های شدید «تگرگ‌هایی به اندازه توپ‌های تنیس» را به همراه داشت که باعث میلیارد‌ها آسیب شد.

سرویس ملی هواشناسی آلمان اعلام کرد، این کشور هم شاهد یک سال استثنایی برای آب و هوا بوده و یکی از دو سال بسیار گرم را ثبت کرده است. به گزارش دویچه‌وله، در جنوب آلمان اولین روز سال ۲۰۲۳ با درخشش آفتاب آغاز شد که پدیده‌ای نادر برای آلمان به شمار می‌آید. در شمال غربی هوای اول ژانویه ابری و در برخی نقاط بارانی بوده و در شمال و مناطق کوهستانی میانه آلمان، وزش شدید باد و طوفان وجود داشته، اما خبری از سرما و یخبندان نبوده است.

حمل و نقل رودخانه‌ای در آلمان نیز به شدت تحت تأثیر خشکسالی در تابستان قرار گرفت. راین، شلوغ‌ترین آبراه اروپا، شاهد کاهش سطح آب به پایین‌ترین حد خود بود و کشتی‌ها را مجبور به حمل محموله‌های کمتری در زمانی کرد که به‌ویژه صنایع شیمیایی این کشور با تنگنا‌های عرضه دست و پنجه نرم می‌کرد. شرکت مونیخ ری می‌گوید، تعیین کمی پیامد‌های اقتصادی غیرمستقیم رویداد‌های اقلیمی مانند آنچه که در آلمان در حال رخ دادن است دشوار و گسترده‌تر از تصورات است.

انتهای پیام/

ارسال نظر