تفاهمنامه همکاری شرکت ملی گاز و دانشگاه آزاد اسلامی امضا شد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بندرعباس، تفاهمنامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با شرکت ملی گاز ایران شعبه هرمزگان در نشستی با حضورعلی ذاکری مدیرعامل شرکت گاز استان هرمزگان و محمدحسین رنجبر رئیس این دانشگاه منعقد شد.
**دانشگاه آزاد اسلامی پیشتاز عرصه فناوری در حوزههای مختلف است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در این نشست با اشاره به توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی در سطوح ملی و بینالمللی، این دانشگاه را پیشتاز عرصه فناوری در حوزههای رباتیک، طراحی بتن، جوش هستهای، ژنتیک و ... خواند و اظهار کرد: این دانشگاه با تغییر نگاه خود از آموزشی به کارآفرینی و مسئله محوری، حرکت خود را بر ریل توسعه، سرعت بخشیده و به دانشگاههای نسل جدید نزدیک میشود.
محمدحسین رنجبر افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با یک میلیون و ۱۴۰ هزار دانشجو بزرگترین دانشگاه حضوری جهان بوده که همه هزینههای آن بر اساس شهریه طراحی شده و سرانه هر دانشجو در مقایسه با دانشگاههای دولتی حدود ۴۰ درصد است. در استان هرمزگان این دانشگاه بهعنوان بزرگترین مجتمع آموزش عالی این استان توانسته خدمات قابل توجه ارائه کند.
وی ادامه داد: بیش از نیمی از هیئت علمی و دانشجویان استان هرمزگان در دانشگاه آزاد مشغول خدماتدهی و تحصیل هستند و اکثر کارکنان، مدیران و مسئولان ادارات، نهادها، سازمانها و... دانشآموختگان این دانشگاه در استان بوده که این نشان از توسعه و رشد این دانشگاه به نحو مطلوب دارد. ارتباط بین صنایع و دانشگاهها ضروری بوده و داشتن هدف مشترک در این دو قطب صنعتی و علمی میتواند آینده روشنتری را به روی توسعه کشور بگشاید و ما را در مجموعه کشورهای توسعهیافته قرار دهد که این مهم نیاز به تلاش و همت مضاعف است.
**نقش دانشگاه آزاد در توسعه صنعت گاز
مدیرعامل شرکت گاز هرمزگان نیز با اشاره به فعالیتهای این شرکت در هرمزگان و نقش دانشگاه در توسعه این صنعت مهم و کاربردی گفت: در بخش پژوهشی این شرکت نیازمند داشتن ارتباط تنگاتنگ علمی با مراکز تولید علم یعنی دانشگاههاست که میطلبد با برنامهریزی مدون وارتباط مؤثر و سازنده از این تعاملات به نفع توسعه کشور گام برداشته شود.
علی ذاکری با بیان اینکه دستگاههای پیشرفته و مهمی در حوز گاز در هرمزگان وجود دارد که در منطقه آسیا منحصربهفرد و بینظیر است، اضافه کرد: دستگاه آنالایزر یکی از آن دستگاههای بوده که با تولید انبوه و تجاریسازی میتواند سرمایه هنگفتی را نصیب این صنعت در عرصههای بینالمللی کند و مایه فخر و مباهات کشور باشد. نیاز این صنعت به نیروهای کاردان و تکنیسینهای مهارتی در حوزههای گازبانی و HSE صلاحیت حرفهای و... کاملاً مشهود بوده و نیاز است تا دانشگاهها در این رشتهها نسبت به تربیت کاردان مهارت محور اقدام کنند.
به گزارش آنا، در این نشست که با اظهارنظر سایر معاونان و مدیران این دو مجموعه همراه بود، مصوبات مورد تأیید دو طرف، در یک تفاهمنامه به امضای طرفین رسید و مقرر شد در این راستا گامهای مفید و مؤثری برای ایجاد تعامل بیشتر با نگاه به توسعه فناورانه استان برداشته شود.
انتهای پیام/