صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون جهاد دانشگاهی:

اثرگذاری کارکرد دانشگاه در زندگی مردم به تجدیدبنای اقتصادی نیاز دارد

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور گفت: اثرگذاری کارکرد دانشگاه و کارکرد آن در گام دوم انقلاب، برای اینکه در زندگی مردم اثر گذار باشد به تجدید بنای اقتصادی ایران نیاز دارد.
کد خبر : 825408

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، یعقوب فتح الهی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور روز سه شنبه درآیین تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید جهاد دانشگاهی خوزستان در مجتمع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان در اهواز بیان کرد: تجدید بنای دانشگاهی پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای ورود نسل دانشگاه آموزشی به پژوهشی و دانشگاه‌های دیگر رخ داده و در جریان است اما تجدید بنای اقتصادی هنوز رخ نداده است.

وی با اشاره به اینکه در طی سیر تاریخی کارکرد دانشگاه‌ها در دنیا انتظار مردم تربیت نیروی سرمایه انسانی است افزود: با توجه به سیر تاریخی نسل های مختلف دانشگاهی در بسترهای اجتماعی و اقتصادی، دانشگاه باید بر زندگی مردم تاثیر گذارد، مشاغل جدید ایجاد کند و اقتصاد را پویا کند که یک مطالبه عمومی است.

فتح الهی ادامه داد: برای عملیاتی کردن این مطالبه، دانشگاه باید سرمایه های دیگری را علاوه بر نیروی انسانی عرضه کند که سرمایه فناوری، نوآوری و کارآفرینی است.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور بیان کرد: اثر سرمایه‌ها باید در زندگی مردم خود را نشان دهد و فرهیختگی و فرزانگی در جامعه فراگیر شود.

وی افزود: محیط سرمایه‌گذاری ما باید برنامه‌محور باشد و باید بتوانیم محیط مناسبی برای کسب و کار افراد نخبه و خبره طراحی کنیم.

فتح الهی ادامه داد: در بدنه اقتصاد، محیط مناسبی برای کسب و کار دانش‌آموختگان و نخبگان طراحی نشده است در حالی که طبق اصول باید دسترسی آزاد به بازار کار اتفاق افتد و همه تولید کنندگان و کسب و کارها بتوانند بر اساس روابط اقتصادی بازار، و نه رابطه کار پیدا کنند.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور گفت: اگر سرمایه های مناسب در فرآیندهای اقتصادی به ثروت تبدیل شود باید کیفیت زندگی مردم در حد مطلوبی افزایش یابد نه در حدی که برای زنده ماندن امرار معاش کنند.

وی توضیح داد: امروز از جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد علم و فناوری و ساختاری که از متن انقلاب اسلامی برخاسته است انتظار داریم برای مردم و تامین سرمایه ها کار اساسی انجام دهد و مغلوب جریان دانشگاهی غیر انتفاعی و یا دیگر عوامل نشود.

سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع جهاد دانشگاهی کشور نیز گفت: جهاد دانشگاهی خوزستان با وجود اینکه مستعد چند گانگی ها بوده اما هیچ چالش و بحرانی را در این مجموعه شاهد نبودیم.

سید رضی آقا سیدی افزود: این مجموعه همیشه منشا خیر و برکت و درخشش بوده و امید است از این پس نیز با انسجام و همدلی اتفاقات خوبی رقم بخورد.

رییس سابق سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز با تاکید برسرلوحه قرار دادن سه محور خداباوری، برنامه محوری وعدالت خواهی در دوران فعالیت خود گفت: در طول دوران فعالیت از ظرفیت نیروهای جوان در مجموعه بیشتر استفاده، و به آنها فرصت ارایه توانمندی ها و استعدادها داده شد.

سید علیرضا علوی افزود: ۱۱ نفر در طول ۶ سال برای نخستین بار معاون و ۲۱ نفر از کارشناسان به سمت مدیریت منصوب شدند و امید است سنت جوان گرایی در مجموعه جهاد ادامه یابد چون از عوامل موفقیت مجموعه در کشور بوده است.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی با ظرفیت های خوب به ویژه در حوزه منابع انسانی و حمایت های مدیران و دانشگاه‌ها می تواند روزهای خوبی را در آینده داشته باشد.

در این آیین از سید علیرضا علوی رییس سابق جهاد دانشگاهی خوزستان تقدیر و رحیم امیری به عنوان سرپرست جدید این سازمان معرفی شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر