صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۳ - ۲۰ دی ۱۴۰۱
رئیس دانشگاه آزاد کرمانشاه:

دانشگاه از ایده اعضای هیئت علمی تا نتیجه نهایی دفاع می‌کند

فرهاد گل‌محمدی گفت: استادان باید درآمد را از خارج به داخل دانشگاه هدایت کنند و در این مسیر دانشگاه آماده هرگونه دفاع از ایده و طرح اعضای هیئت علمی در به ثمر رسیدن آنهاست.
کد خبر : 825367

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کرمانشاه، فرهاد گل‌محمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در نشست علمی همفکری و تعامل اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه که به همت گزینش این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: استادان باید درآمد را از خارج به داخل دانشگاه هدایت کنند و در این مسیر دانشگاه نیز آماده هرگونه خدمت‌رسانی، پیگیری طرح‌ها و ایده‌ها و دفاع از اعضای هیئت علمی در به ثمر رسیدن آنهاست.

وی افزود: حوزه پژوهش، فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی، اکنون شامل دو بخش «پژوهش» ویژه مقالات و طرح‌های داخلی دانشگاه و «فناوری و نوآوری» شامل فعالیت‌های برون دانشگاهی است و با توجه به تعامل و ارتباط خوب اغلب اعضای هیئت علمی در استان با صنایع، نهاد‌ها و ارگان‌های مختلف و از طرفی برند بودن دانشگاه آزاد اسلامی در کشور، حتی سطح بین‌الملل از این ارتباطات برای تقویت درآمد‌های غیرشهریه‌ای استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه عنوان کرد: همیشه از همفکری و تعامل، به‌ویژه با صاحبان اندیشه نتایج خوب و ارزشمندی به دست می‌آید و این جلسه نیز با همین هدف برگزارشده تا در زمینه ایجاد تحول در دانشگاه به‌ویژه در زمینه توسعه فعالیت‌های غیرشهریه‌ای بتوانیم به راهکار‌های خوبی دست یابیم، جایگاه فعلی این دانشگاه در کشور خوب و ارزشمند است؛ اما با توجه به ظرفیت‌های مادی و معنوی این دانشگاه، به این جایگاه قانع نیستیم.

گل‌محمدی درباره استانی شدن دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: چند سالی است که دانشگاه‌های آزاد به‌صورت استانی هدایت می‌شوند و این بهترین روش بوده؛ چراکه همه واحد‌ها و مراکز این دانشگاه در یک استان یک دانشگاه آزاد اسلامی بوده و با توجه به وضعیت اقتصادی کشور، درآمد از طریق شهریه دانشجویی، آن هم در صورت وصول، فقط می‌تواند پاسخگوی حقوق پایاپای باشد پس باید روی درآمد‌های غیرشهریه‌ای نیز متمرکز شویم که این مسئله در استان کرمانشاه در حال پیگیری است و در این جلسه نیز از همفکری اعضای هیئت علمی و صاحبان اندیشه استان برای هدفمندسازی این مسیر استفاده خواهیم کرد.

وی ادامه داد: ظرفیت‌های بسیار خوبی داریم نظیر کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، امکانات علمی، پژوهشی و تحقیقاتی که باید همت کنیم و از این امکانات در مسیر خدمت‌رسانی به استان و ارتباط با صاحبان سرمایه به‌منظور رشد و تعالی دانشگاه سود ببریم. وظیفه ما این است که استانی فکر کرده و در هر شهرستانی که هستیم بدانیم عضوی از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه بوده و همه در سود و زیان آن شریک هستیم. باید اعضای هیئت علمی روحیه کار کردن جمعی را تقویت کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه بیان کرد: علاوه بر به ثمر رساندن طرح‌ها و پروژه‌های اعضای هیئت علمی استان، باید به دوره‌های کوتاه‌مدت نیز توجه داشته باشیم،  این دوره‌ها و کارآمدی آنها برای استان را جدی بگیریم؛ چراکه برای دانشگاه و اعضای هیئت علمی مفید هستند. دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه تا حدود زیادی برای صاحبان صنایع استان شناخته شده و افتخار دیگر این است که اغلب دانش‌آموختگان این دانشگاه در ادارات و نهاد‌ها و ارگان‌های مختلف شاغل به کار هستند و در معرفی دانشگاه و توانمندی‌های آن می‌توانند سهیم باشند با این تذکر که این آغاز کار بوده و باید این موضوع را توسعه دهیم.

**امکانات و توانمندی‌های استان کرمانشاه

مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه نیز گفت: استان کرمانشاه از امکانات و توانمندی‌های بسیاری برخوردار است، بیش از ۳۰۰ کیلومتر مرز بین‌المللی، مرکز تجاری و صادرات واردات غرب کشور با وجود چندین پایانه مرزی، برخورداری از بزرگراه کربلا، سابقه کهن تاریخی، آثار ملی و بین‌المللی اسلامی و باستانی، صنایع ارزشمند دستی، جذابیت صنعت توریسم، تالاب‌های متنوع، طبیعت بکر و چهار فصل، برخورداری از فرودگاه بین‌المللی، تولیدات مختلف کشاورزی و صنعتی همه و همه شرایطی را برای استان فراهم کرده تا با استفاده از علم و دانش دانشگاهی، بتوانیم برای استان مؤثر باشیم و در رونق دانشگاه و کسب درآمد‌های غیر شهریه‌ای موفق عمل کنیم.

سیدعلیرضا میرمعینی اضافه کرد: با توجه به توانمندی‌هایی که همه از آن آگاهیم وظیفه ما به‌عنوان دانشگاهی و صاحب اندیشه این است که هر شهرستان استان کرمانشاه را به قطب علمی و تولیدی تبدیل کنیم، به‌علاوه در زمینه آموزش نیز باید سه موضوع حتماً مد نظر باشد که موضوع اول هدفمند کردن مقالات دانشجویان بوده یعنی موضوعاتی را برای مقاله به دانشجویان معرفی کنیم که کاربردی و با توجه به توانمندی‌های استان باشد.

وی ادامه داد: موضوع دوم هدایت کردن امتحانات میان‌ترم به سمت فعالیت‌های عملی و جلوگیری از صرف بودن تئوری این امتحانات باشد و موضوع سوم، باید کاری کنیم مدرک دانشگاه آزاد اسلامی فنی باشد یعنی دانش‌آموخته عملاً بتواند در رشته خود فعالیت فنی انجام دهد.
ایشان در پایان سخنان خود از

برای تقویت ارتباط اعضای هیئت علمی با پژوهش، رونق بخشی هدایت طرح‌های موفق، وصل کردن دانشگاه به صنعت و روان‌سازی اجرایی شدن طرح‌ها و کارگاه‌های کوتاه‌مدت باید یک یا چند کمیته با عضویت تعدادی از اعضای هیئت علمی استان کرمانشاه تشکیل دهیم.

به گزارش آنا، حاضران در جلسه به مطرح کردن موضوعات، مسائل، مشکلات، موانع و راهکار‌های موفق شدن در عملیاتی شدن طرح‌ها پرداختند و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و معاون پژوهش و فناوری پاسخگوی آنان بودند و در پایان نیز هماهنگی لازم برای تشکیل تیم‌های مد نظر اجرایی سازی طرح‌های برون دانشگاهی انجام شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر