صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۲ - ۲۰ دی ۱۴۰۱
در گفتگو با آنا اعلام شد

ترمیم آسیب‌دیدگی فاز ۱۶ پارس جنوبی در انتظار لوله!

یک کارشناس حوزه گاز گفت: طبق گفته مقامات شرکت نفت و گاز پارس، بخشی از محقق نشدن برنامه تولیدی گاز مربوط به آسیب خط لوله دریایی فاز ۱۶ پارس جنوبی است که در دی ماه ۱۴۰۰ رقم خورد و طبق آخرین اخبار شرکت تاسیسات دریایی وظیفه ترمیم و احداث آن را برعهده داشته است که تاکنون به دلیل نبود لوله مورد نیاز، شناور لوله گذار سی مستر در انتظار برای اقدام عملیاتی برای خط لوله این فاز است.
کد خبر : 825364

سید سهند سادات فاطمی، کارشناس حوزه گاز در گفتگو با خبرنگار آنا با اشاره به اثر ناترازی گاز بر اقتصاد کشور گفت: ناترازی گاز با موضوع افزایش و ناترازی مصرف، متفاوت است. اینکه ما مردم بد مصرفی در زمینه همه حامل‌های انرژی هستیم، نقد واردی به رفتار عمومی هم وطنان است. البته اصلاح این روند به ابزار‌های مختلفی نیاز دارد که یکی از آن‌ها ابزار قیمتی است. در همین راستا، به تازگی اصلاحات مطلوی برای محاسبه قیمت گازب‌ها انجام شده است که با انضمام فرهنگی، رسانه‌ای و تبلیغاتی را نیز به طور پیوسته و بلندمدت به این ابزار قیمتی، باید اضافه کرد.

وی ادامه داد: یکی از مقولات طبیعی و مهمی که برای مخازن گازی و البته نفتی وجود دارد که منجر به کاهش تولید از آن‌ها می‌شود، افت فشار مخزن است. چالشی که در صدر مشکلات کنونی ابرمیدان گازی پارس جنوبی است.

سادات فاطمی با بیان اینکه اولویت نخست در صنعت گاز با استفاده از ابزار‌های مدیریتی مصرف باشد، اظهار داشت: اولویت دوم را می‌توان رسیدگی به ناترازی گاز قرار داد. این در حالی است که بار‌ها در دوران وزارت بیژن زنگنه، وزیر سابق نفت، کارشناسان و متخصصین تذکرات لازم برای آغاز به کار ساخت سکو‌های تقویت فشار را به دولت تدبیر و امید داده بودند.

به گفته این کارشناس حوزه گاز طبق اطلاعات موجود تولید گاز از پارس جنوبی از سال ۱۴۰۶ رو به کاهش می‌گذارد، البته آثار این کاهش هم اکنون نیز قابل مشاهده است.

وی تصریح کرد: طبق گفته مقامات شرکت نفت و گاز پارس، بخشی از محقق نشدن برنامه تولیدی گاز مربوط به آسیب خط لوله دریایی فاز ۱۶ پارس جنوبی است که در دی ماه ۱۴۰۰ رقم خورد و طبق آخرین اخبار شرکت تاسیسات دریایی وظیفه ترمیم و احداث آن را برعهده داشته است که تاکنون به دلیل نبود لوله مورد نیاز، شناور لوله گذار سی مستر در انتظار برای اقدام عملیاتی برای خط لوله این فاز است.

انتهای پیام/

ارسال نظر