صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
شتاب‌دهی سرای نوآوری (۴) / در گفتگو با آنا مطرح شد؛

راه اندازی مراکز شتاب‌دهنده گامی موثر برای ایجاد پارک علم و فناوری مجازی دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس سرای نوآوری واحد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی گفت: راه‌اندازی مراکز شتاب‌دهنده گامی موثر برای ایجاد پارک علم و فناوری مجازی دانشگاه آزاد اسلامی است. 
کد خبر : 825160

مریم حق شناس، رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پژوهش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره جزئیات برنامه شتابدهی در سازمان‌های نوآوری دانشگاه آزاد گفت:  

مرکز رشد واحد الکترونیکی، به عنوان اولین مرکز رشد تخصصی کشور در حوزه فضای مجازی، با هدف حمایت از ایجاد و گسترش کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان در تمام حوزه‌ها توسط دانش‌آموختگان، کارآفرینان، نخبگان و صاحبان ایده اقدام به پذیرش و استقرار گروه‌های کاری و شرکت‌های فعال در زمینه‌های مختلف نموده و هم اکنون موفق شده است تا بستری مناسب برای ورود فضای مجازی به زیست‌بوم نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان کشور فراهم کرده و به عنوان تنها مرکز رشد تخصصی در حوزه‌های مرتبط با فضای مجازی در کشور مطرح شود.

حق شناس تصریح کرد: تاکنون بیش از ۱۰ شرکت و ۳۰ هسته فعال در زمینه‌های مختلف اعم از فناوری اطلاعات، برق و الکترونیک، طراحی صنعتی، محصولات خلاق، محتوای آموزشی و انیمیشن، کامپیوتر، شهرسازی و ... در این مرکز پذیرش و مستقر شده‌اند. امید است راه‌اندازی این مراکز، گامی در جهت ایجاد سرای نوآوری و پارک علم و فناوری ویژه فضای مجازی و تجاری‌سازی صنایع خلاق و فرهنگی حوزه فضای مجازی در آینده کشور باشد.

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی ادامه داد: اهداف و مأموریت‌های مرکز رشد تخصصی فضای مجازی با توجه به نیاز امروز کشور به تجاری‌سازی محصولات و دستاورد‌های فناورانه در حوزه فضای مجازی و نقش مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری شامل ایجاد فضای مناسب برای ایجاد شرکت‌ها با زمینه فعالیت فناورانه و رشد آن‌ها در سطح منطقه، کشور و بین‌الملل، تقویت کارآفرینی، تولید ثروت بر پایه کسب‌وکار‌ها، تقویت ایده پردازی در زمینه کسب وکار در حوزه تولید، توزیع و مصرف کالا و خدمات، گسترش فرهنگ عمومی جامعه برای حمایت از ترویج مفاهیم فضای مجازی و ارتقای سطح سواد این حوزه، بسترسازی جهت ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب جهت جذب کارآفرینان و دانش‌آموختگان دانشگاهی، حمایت از محصولات فناورانه و کمک به رونق اقتصاد محلی مبتنی بر فناوری و نوآوری، برقراری ارتباط هدفمند بین دانشگاه، شرکت‌ها با زمینه فعالیت فناوری اطلاعات و عموم جامعه، بسترسازی جهت تجاری کردن دستاورد‌های تحقیقاتی در حوزه فضای مجازی و ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت نیرو‌های جوان است. 

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی ادامه داد:  ازجمله اقدامات شتابدهی واحد الکترونیکی طبق برنامه عملیاتی منطبق با سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1401-1402، برگزاری اولین رویداد نوآوری آینده به منظور جذب ایده‌های فناورانه است. حق شناس اضافه کرد: نخستین رویداد استارتاپی اینونکست (نوآوری آینده) توسط مرکز رشد واحد الکترونیکی در راستای جذب ایده و طرح‌های فناورانه با اولویت فضای مجازی و محور‌های شهر هوشمند، دانشگاه هوشمند، فناوری‌های نوین (بلاکچین- هوش مصنوعی- اینترنت اشیا- کلان داده- واقعیت افزوده- واقعیت مجازی)، انقلاب صنعتی چهارم، حکمرانی فضای مجازی، کسب و کار و صنایع خلاق برگزار می‌شود.

وی گفت: در این رویداد پس از داوری ایده‌ها و مشخص شدن تیم‌های منتخب به صورت هیبرید (حضوری و مجازی)، به مدت دوماه تیم‌ها با گذراندن دوره‌های آموزشی کاربردی، منتورینگ تخصصی و مانیتورینگ و گزارش گیری به رقابت و همکاری با یکدیگر می‌پردازند.

رئیس سرای نوآوری واحد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: این رویداد، تیم‌های برتر شرایط استقرار در مرکز رشد و بهره گیری از خدماتی همچون منتورینگ و راهبری مستمر را دریافت خواهند کرد، تیم‌های دیگر نیز در صورت داشتن شرایط مورد نظر به صورت مجازی به عضویت مرکز رشد در خواهند آمد و از مزایای این عضویت بهره گیری خواهد برد. 

وی در پایان گفت: این مرکز در راستای اجرای ماموریت کاری و سیاست‌های خود، اقدام به برگزاری اولین رویداد اینونکست کرده است و در طراحی این رویداد در نظر دارد که تیم‌ها پس از گذراندن این رویداد و بهره گیری از منتور‌های تخصصی به هدف خود یعنی تجاری سازی محصولات دست خواهند یافت. برنامه‌هایی همچون همکاری با شتاب دهنده‌های تخصصی و سرمایه گذاری و جذب سرمایه و چند برنامه تکمیلی در مسیر اینونکست، بخش دیگر این رویداد است.

انتهای پیام/

ارسال نظر