صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در دانشگاه فناوری پیشرفته اعلام شد؛

تصویب سه رشته جدید در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی

در نشست شورای مدیریت دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با حضور حسین محبی رئیس دانشگاه ایجاد دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد و یک‌رشته در مقطع دکتری تخصصی به تصویب رسید.
کد خبر : 825150

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، اعضای شورای مدیریت دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در نشست امروز (دوشنبه) با پیشنهاد دکتر علی نگارستانی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه برای ایجاد رشته‌های ریاضی کاربردی – گرایش علوم داده و ریاضی کاربردی – گرایش ریاضی مالی در مقطع کارشناسی ارشد و رشته ژنتیک و به نژادی گیاهی در مقطع دکتری تخصصی موافقت کردند تا مراحل اداری و قانونی تصویب رشته‌ها در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیگیری شود.

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در ابتدای این نشست با تشکر از زحمات اعضای هیئت‌علمی و یاوران علمی با تأکید بر ماهیت، رسالت و وظایف دانشگاه تحصیلات تکمیلی، برنامه‌ریزی برای پویایی و فعالیت بیشتر گروه‌های آموزشی، پژوهشی، دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها را متناسب با اهداف دانشگاه خواستار شد.

محبی با پیشنهاد برگزاری منظم و مستمر سخنرانی‌ها و سمینار‌های علمی توسط اعضای هیئت‌علمی به‌صورت هفتگی با برنامه‌ریزی دانشکده‌ها، پژوهشکده و حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی از محاسبه امتیاز سخنرانی‌ها در بخش کار اجرایی و ترفیع سالانه اعضای هیئت‌علمی خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت سخنرانی‌ها و سمینار‌های علمی خاطرنشان کرد: باید به‌گونه‌ای عمل شود که زمینه شرکت حداکثری دانشجویان و اساتید در جلسات فراهم شود.

گفتنی است؛ در این جلسه که در مرکز همایش‌های دانشگاه برگزار شد اعضا به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند. گسترش رشته‌ها در مقطع دکتری، توجه به رشته‌های کاربردی، تلاش برای جذب دانشجوی بورس از طریق همکاری با صنعت، جذب دانشجویان خارجی، شرکت اساتید در فراخوان هیئت‌علمی نمونه کشوری از مهم‌ترین مواردی بود که مطرح شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر