ترویج کارآفرینی از اهداف برگزاری دورههای شتابدهی سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی
حبیب اسفندیار مدیر مسئول شتاب دهندههای دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره جزئیات برنامههای شتابدهی در سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برنامه شتابدهی اولین قدم از فعالیتهایی است که در سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی انجام میشود.
وی افزود: دورههای توانمند سازی و ترویج فناوری و نوآوری تدوین شده است و به اعضای هیئت علمی و دانشجویان آموزش داده میشود.
اسفندیار تصریح کرد: کتابی با عنوان برنامه شتابدهی در سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی تدوین شده و به دورههای مهم و کاربردی که در حوزه فناوری نیاز به دیده شدن دارد در ۷ فصل این کتاب آورده شده تا سندی باشد برای واحدهای دانشگاهی تا به صورت نظامند دورهها را برگزار کنند.
مدیر مسئول شتاب دهندههای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: واحدهایی که سرای نوآوری دارند معاون اجرایی سرای نوآوری متولی اجرای این دورههای آموزشی است و واحدهایی که سرای نوآوری ندارند، اما دارای مرکز رشد هستند معاون اجرایی آن مدیر مرکز رشد است.
اسفندیار بیان کرد: اگر واحدی موفق به کسب مجوز دائم برای سرای نوآوری خود شود، میتواند مدیری را تحت عنوان مدیر شتابدهی واحدش منصوب کرده و دورههای آموزشی را در آنجا برگزار کند.
وی با بیان اینکه دورههای آموزشی سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی باید مداوم بروز شوند، تاکید کرد: در ادامه نسخههای دیگر این دورهها هم بروز میشوند و دورههایی که نیاز است هم به آن اضافه خواهند شد تا به تکمیل آن بپردازیم.
** اهداف برگزاری دورههای آموزشی نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی
مدیر مسئول شتاب دهندههای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به هدف از برگزاری دورههای آموزشی برای نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: بحث ترویج و فرهنگ سازی نوآوری و کارآفرینی در واحدهای دانشگاهی یکی از اهداف برگزاری دورههای آموزشی است که دانشجویان و استادان با آن مفاهیم آشنا میشوند و دانشگاه آزاد در این زمینه عملکرد موثری دارد.
اسفندیار گفت: هدف دیگر از برگزاری دورههای آموزشی شتابدهی در سراهای فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی این است که افراد فعال در این حوزه که نیازمند مشاوره و توانمند سازی هستند دورههای توانمد سازی برای آنها برگزار میکنیم.
وی افزود: برای مثال، مجموعهای در حوزه فناوری آغاز به کار کرده است، اما آشنایی زیادی با مباحث حقوقی در این راستا ندارد که در اینصورت باید دورههای حقوقی برای آنها برگزار شود تا در جهت تنظیم قراردادها و بحثهای شرکت داری آمادگی لازم را کسب کند.
مدیر مسئول شتاب دهندههای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: مجموعه که محصولی تولید کرده و قصد ارائه آن را برای جذب سرمایه به سرمایه گذار دارد، اما آشنا با مفاهیم آن نیست با شرکت در دورههای تخصصی مباحث مالی و سرمایه گذاری میتواند فعال عمل کند، اما تمام این موارد بستگی به میزان توانمد سازی افرادی دارد که در این حوزهها به فعالیت مشغول هستند.
انتهای پیام/