صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۸ - ۱۸ دی ۱۴۰۱
قالیباف:

مجمع مجالس آسیایی فرصتی برای ارتقای صلح و ثبات در قاره آسیا است

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری سیزدهمین دوره اجلاس مجمع مجالس آسیایی(APA) در ترکیه گفت: این اجلاس در شرایط حساس امروز جهان برای ارتقای صلح و ثبات و حساسیتی که قاره آسیا و نقشی که این قاره در آینده جهان دارد، بسیار حائز اهمیت است.
کد خبر : 824921

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز (یکشنبه، ۱۸ دی ماه) پیش از عزیمت به ترکیه به منظور حضور در سیزدهمین دوره اجلاس مجمع مجالس آسیایی (APA)، در جمع خبرنگاران حاضر در فرودگاه مهرآباد، درباره اهداف این سفر گفت: بنا به دعوت جناب آقای شنتوپ رئیس مجلس ترکیه به این کشور سفر می‌کنیم که قرار است مجمع مجالس آسیایی با ۴۴ عضو برگزار شود.

وی در ادامه با بیان اینکه در این مجمع، رؤسای مجالس و نمایندگان پارلمانی این کشور‌ها حضور دارند، عنوان کرد: در این اجلاس فرصتی برای گفتگو میان همه کشور‌های آسیایی فراهم می‌آید؛ به خصوص در شرایط حساس امروز جهان برای ارتقای صلح و ثبات و حساسیتی که قاره آسیا و نقشی که این قاره در آینده جهان دارد، این اجلاس بسیار حائز اهمیت است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طبیعتا در کنار این نشست فرصت دیدار‌های چندجانبه، دو جانبه و نشستی سه جانبه میان ایران، آذربایجان و ترکیه برقرار می‌شود چرا که در حین اینکه در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران اولویت با همسایگان است، همکاری میان این سه کشور هم در روابط دو جانبه و هم در روابط منطقه‌ای بسیار حساس و کلیدی است.

قالیباف افزود: این فرصت در ترکیه فراهم آمده که با توجه به سابقه دیرینه، هم فرهنگی، هم مرزی، نزدیک بودن و فرصت‌های سیاسی، اقتصادی و حمل و نقلی میان این سه کشور، گفتگو‌های سه جانبه و دوجانبه بتواند نقش مثبتی در همکاری میان کشور‌ها و در شرایط کنونی منطقه ایفا کند.

وی با بیان اینکه این سه کشور با توجه به شرایط و تحرکات پرشتاب موجود در منطقه می‌تواند در همکاری‌های سه جانبه و تأثیرات آن بر منطقه موثر باشد، گفت: ثبات منطقه در گروی همکاری کشور‌های منطقه است و هرچقدر انسجام، همکاری و توسعه روابط میان کشور‌های منطقه به ویژه این سه کشور افزایش یابد، طبیعتا از مداخلات خارجی در منطقه جلوگیری خواهد شد. همه ما می‌دانیم هرچقدر کشور‌های خارجی در منطقه دخالت کنند باعث ناامنی و پیچیدگی مسائل خواهند شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با ابراز امیدواری از اینکه این نشست فرصتی برای توسعه روابط و همکاری‌ها برای رشد و هماهنگی کشور‌های منطقه و ایجاد صلح و امنیت در آن باشد که از سیاست‌های جمهوری اسلامی است، خاطرنشان کرد: در جمهوری اسلامی ایران نسبت به هر گونه تغییر مرزی و تغییرات ژئوپلتیکی در منطقه مخالف هستیم و معتقدیم که در کنار همکاری‌های اقتصادی، سیاسی، حمل و نقلی و سایر فرصت‌های موجود بنا به شرایط رشد منطقه باید امنیت و صلح پایدار دولت‌ها و ملت‌ها در همکاری‌های دوجانبه و چند جانبه وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر