صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۱۹ دی ۱۴۰۱
۱۵ فدراسیون در صف انتظار هستند

روز‌های شلوغ در بی‌توجهی وزارت ورزش؛ اضافه شدن ۶ فدراسیون بلاتکلیف دیگر به لیست بلندبالا

در حالی که از بین ۱۲ فدراسیون بلاتکلیف تنها تاریخ برگزاری مجامع انتخاباتی سه فدراسیون مشخص شده که تا پایان سال ۶ فدراسیون هم به این لیست بلندبالا اضافه می‌شود.
کد خبر : 824919

به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، یکی از موضوعات مهم و پرچالش دوره سجادی در وزارت ورزش و جوانان بلاتکلیفی فدراسیون‌های ورزشی است که البته از نظر وزیر ورزش هیچ یک از فدراسیون‌هایی که با سرپرست اداره می‌شوند بلاتکلیف نیستند، اما به هر حال بی‌توجهی به وضعیت فدراسیون‌های بلاتکلیف به خصوص در فاصله کمتر از یک سال که رویداد مهمی مثل بازی‌های آسیایی هانگژو پیش رو است؛ این موضوع با انتقاد‌های زیادی همراه بود تا اینکه کم‌کم وزارت ورزش و جوانان برای برگزاری انتخابات برخی فدراسیون‌های ورزشی پیش‌قدم شد.

البته در دوره حمید سجادی در وزارت ورزش و جوانان سه فدراسیون آمادگی جسمانی، بادبانی، دریایی و ساحلی در زمره فدراسیون‌های تازه تأسیس هستند که وزارت ورزش و جوانان به دنبال برگزاری مجامع انتخاباتی آن‌هاست.


**۱۲ فدراسیون‌های بلاتکلیف در لیست انتظار

در حال حاضر فدراسیون‌های بوکس، شمشیربازی، ژیمناستیک، دوچرخه‌سواری، وزنه‌برداری، سوارکاری، بدمینتون، گلف، ورزش‌های همگانی، روستایی و عشایری و بازی‌های بومی محلی، بولینگ و بیلیارد، کونگ‌فو جزء فدراسیون‌هایی است که با سرپرست اداره می‌شوند. البته از این لیست بلندبالا زمان برگزاری انتخابات سه فدراسیون مشخص شده است؛ قرار است انتخابات فدراسیون گلف، وزنه‌برداری و دوچرخه‌سواری به ترتیب در روز‌های سوم، هجدهم و سی‌ام بهمن‌ماه برگزار شود.


البته پیش از این مجمع انتخابات پرحاشیه اسکواش هم برگزار شد و امیر عزیزی پور به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد. این مجمع  پیش از این یک بار به دلیل عدم تایید صلاحیت یکی از نامزد‌های فدراسیون و ترک ۲۱ نفر از اعضای مجمع از رسمیت افتاد و بالاخره در تاریخ ۱۲ دی‌ماه برگزار شد. هر چند که تکلیف برخی فدراسیون‌های دیگر از جمله سوارکاری که شرایط پیچیده‌ای هم دارد هنوز مشخص نیست و حتی فرایند ثبت‌نام از نامزد‌های این فدراسیون هم انجام نشده است.

**چه فدراسیون‌هایی بدون رئیس می‌شوند؟

اگرچه از لیست بلندبالای فدراسیون‌های بلاتکلیف تنها سه فدراسیون تعیین تکلیف شده و برخی فدراسیون‌ها حتی نامزد‌های آن‌ها هم مشخص نیست؛ اما تا پایان سال هم ۶ فدراسیون به این لیست بلندبالا اضافه می‌شود؛ در تاریخ هشتم اسفندماه دوره ریاست چهار سال سهرابیان در فدراسیون قایقرانی به پایان می‌رسد؛ در تاریخ ۲۰ اسفندماه هم علیرضا پاکدل پس از چهار سال باید از صندلی ریاست فدراسیون هندبال خداحافظی کند؛ ۲۱ اسفندماه هم دوره چهارساله بهرام قدیمی به پایان می‌رسد. همچنین در تاریخ ۲۳ اسفند هم دوره چهارساله طباطبایی در فدراسیون کاراته به پایان می‌رسد. در روز ۲۵ اسفندماه هم دوره چهارساله آرش میراسماعیلی در فدراسیون جودو به پایان می‌رسد و همچنین مظلومی به دوره چهارساله خود در فدراسیون ناشنوایان در تاریخ ۲۶ پایان می‌دهد؛ بنابراین وزارت ورزش و جوانان نه تنها پیش از پایان سال روز‌های شلوغی پیش‌رو دارد؛ بلکه در سال آینده هم باید برگزاری برخی مجامع را هم پیش رو دارد؛ اگرچه به این سرعت لاکپشتی که وزارت ورزش و جوانان در برگزاری مجامع دارد؛ به احتمال زیاد خیلی از فدراسیون‌های بلاتکلیف تا پایان سال بدون رئیس می‌مانند؛ این اتفاقات در شرایطی رقم می‌خورد که کمتر از یک سال دیگر تا بازی‌های آسیایی هانگژو پیش رو است و باید تکلیف این فدراسیون‌ها مشخص شود تا شاهد حضور موفق ورزشکاران ایرانی در این آوردگاه آسیایی باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر