صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۴۳ - ۱۷ دی ۱۴۰۱
در پی افزایش ۳ برابری ارزش موادمخدر؛

کشت خشخاش در افغانستان افزایش یافت

معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: با توجه به افزایش بیش از سه برابری ارزش موادمخدر و گردش مالی ایجاد شده در بین کشاورزان افغانی، احتمال دارد که گرایش این کشاورزان به تولید و کشت گیاه خشخاش و شاهدانه افزایش یابد.
کد خبر : 824713

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا،  محمدمسعود زاهدیان، معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر  در پاسخ به این سوال که در سال آینده کشت تریاک، حشیش و گل در افغانستان افزایش می‌یابد، تاثیرات مخرب این اتفاق در کشور چه خواهد بود و چه راهکار و توصیه‌ای برای مقابله با آن پیشنهاد می‌شود، افزود: به دلیل احتمال افزایش گرایش کشاورزان به تولید و کشت گیاه خشخاش و شاهدانه، در نتیجه هدایت این حجم تولید به سمت مرزهای جمهوری اسلامی ایران با هدف انتقال به بازارهای اروپایی افزایش خواهد یافت.

وی اظهار داشت: انتقال موادمخدر به سمت جمهوری اسلامی ایران زمینه دسترسی به موادمخدر را افزایش می‌دهد و جامعه هدف جوانان، نوجوانان و هموطنان هستند.

زاهدیان بیان کرد: اثرات تخریبی اعتیاد موجب ایجاد اختلال در شکوفایی کشور و ایجاد معضلات امنیتی، بهداشتی و درمانی برای آحاد مختلف جامعه می‌شود.

معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: افزایش برنامه‌های آگاه‌سازی و پیشگیرانه از اولویت‌های ستاد برای آگاهی‌بخشی جامعه است و در این راستا، طرح‌هایی همچون یاریگران زندگی در حوزه‌های مختلف جغرافیایی و محیطی فعال خواهند شد.

زاهدیان افزود: سازماندهی اقدامات مقابله در راستای مبارزه همه جانبه از مبدا تولید و به ویژه در مرزهای ورودی به کشور و برخورد با شبکه‌ها، باندها و خرده‌فروشان از جمله مواردی است که در راستای مقابله با ورود موادمخدر در اهداف ستاد مبارزه با موادمخدر قرار دارد.

وی بیان کرد: افزایش اقدامات درمانی و کلینیکی از سوی سازمان‌های مسئول درمان اعتیاد به منظور قطع زنجیره توزیع و مصرف نیز از اصلی ترین موضوعات مورد توجه ستاد است؛ اما مهمترین توصیه به خانواده‌ها بحث خودکنترلی و ارتقاء مهارت «نه گفتن به موادمخدر» است.

انتهای پیام/

ارسال نظر