صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۲ - ۱۷ دی ۱۴۰۱
با امضای تفاهم نامه‌ای؛

آمریکا و ژاپن همکاری در حوزه امنیت سایبری را افزایش می‌دهند

همزمان با رونمایی از بزرگترین بودجه نظامی ژاپن و در آستانه دیدار نخست وزیر این کشور با رئیس جمهور آمریکا، واشنگتن- توکیو همکاری‌ها در حوزه امنیت سایبری را افزایش می‌دهند.
کد خبر : 824573

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا به نقل از رویترز، آمریکا و ژاپن نسخه به روز رسانی شده تفاهمنامه همکاری امنیت سایبری را امضا کردند.

هدف از این تفاهمنامه که به امضای «آلخاندرو مایورکاس» وزیر امنیت داخلی ایالات متحده و «یاسوتوشی نیشیمورا» وزیر اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن رسید، افزایش همکاری‌های عملیاتی در حوزه سایبری عنوان شده است.

همچنین در این دیدار که در واشنگتن انجام شد، طرفین میزبان نمایندگان تجاری دو کشور بودند و درباره حقوق بشر و جلوگیری از استفاده از نیروی کار اجباری گفتگو کردند.

این سند در حالی امضا شد که «فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن قرار است ۱۳ ژانویه (۲۳ دی) در واشنگتن با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا دیدار کند.

روزنامه ژاپنی «یومیوری» هفته گذشته به نقل از چندین منبع ناشناس دولتی ژاپن گزارش داد که کیشیدا قصد دارد در مورد سیاست امنیتی جدید توکیو که در آذر ماه شاهد رونمایی از بزرگترین بودجه نظامی ژاپن از زمان جنگ جهانی دوم بود، بحث کند.

چندی پیش نیز روزنامه «نیکی» ژاپن از قصد دولت توکیو و حزب حاکم لیبرال دموکرات برای آغاز روند بحث و تبادل نظر پیرامون اصلاحاتی در قانون اساسی این کشور خبر داد که به کارشناسان بومی برای انجام عملیات‌های سایبری به اصطلاح دفاعی مجوز می‌دهد.

دفاع سایبری فعال و عامل یعنی توانایی تشخیص، کشف، تحلیل و کاهش تهدید‌ها و آسیب‌پذیری‌ها. در واقع، این نوع دفاع مجموعه اقداماتی برای دفاع از سامانه‌ها و شبکه‌ها است و اقداماتی برای تکمیل رزمایش‌ها با رویکرد‌های جدید را شامل می‌شود.

این طرح در راهبرد امنیت ملی ژاپن گنجانده شده است و گفته می‌شود که هدف دولت توکیو ایجاد سازوکاری است که از راه ردیابی و هک مظنونین سایبری، به مقامات ژاپن اجازه مداخله در روند حراست از زیرساخت‌های بخش خصوصی را می‌دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر