صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۹ - ۱۷ دی ۱۴۰۱
شتاب‌دهی سرای نوآوری (۲) / معاون تحقیقات دانشگاه آزاد اعلام کرد؛

جزئیات برنامه شتابدهی در سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات برنامه شتاب‌دهی در سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی را اعلام کرد.
کد خبر : 824569

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، مجید مشکینی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: برنامه شتاب دهی در سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی براساس آیین نامه جامع بازار فناوری و سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و در راستای تحقق بندهای 42، 45، 49 و 22 راه کنش ها و اقدامات کلان بسته کاری توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی تدوین شده است.

وی افزود: کتاب برنامه شتاب دهی حاصل تلاش جمعی از فعالان حوزه فناوری دانشگاه است و شامل 7 فصل با عنوان های مکاسب و اخلاق حرفه ای، مباحث حقوقی در کسب و کار، مبانی کارآفرینی و آموزش خلاقیت، اصول بازاریابی و فروش، مبانی فناوری و نوآوری، اصول مدیریت کسب و کار و مبانی مالی و سرمایه گذاری است. 

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: این برنامه شامل 69 دوره شناسه دار از دفتر توانمندسازی و مهارت های کاربردی در حوزه فناوری و نوآوری است که در سراهای نوآوری معاون سرا در واحد دانشگاهی وظیفه اجرای برنامه شتابدهی را دارد. در واحدهای دانشگاهی که سرای نوآوری ندارند، مدیران مرکز رشد مسئول اجرای برنامه شتابدهی هستند.

مشکینی افزود: در برنامه شتابدهی به بررسی نیازمندی های آموزشی عمومی و تخصصی توسعه تیم ها و شتابدهنده ها پرداخته شده است. این برنامه اولین برنامه است که برای آموزش فناوری نقشه درستی طراحی کرده است.

وی افزود: افرادی که دوره های لازم در این برنامه را با موفقیت سپری کنند توانایی و مهارت لازم برای ایجاد شرکت های دانش بنیان کسب خواهند کرد و انتظار می رود مقدمات تجاری سازی محصولات فناورانه این شرکت ها مهیا شود. هر سال برنامه شتابدهی مورد بازنگری قرار می گیرد و دوره های جدید به آن اضافه خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر