صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۴ - ۱۷ دی ۱۴۰۱
رویترز مدعی شد؛

هکر‌های روس دانشمندان هسته‌ای آمریکا را هدف گرفتند

ادعا می‌شود که تابستان گذشته، یک گروه هکری روس به نام «رودخانه سرد» سه آزمایشگاه هسته ای آمریکا را هدف حملات سایبری قرار داده است.
کد خبر : 824544

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، رویترز بعد از رؤیت برخی اسناد و همچنین با استناد به گفته‌های پنج کارشناس امنیت سایبری، مدعی شد که یک گروه هکری روس به نام «رودخانه سرد»، سه آزمایشگاه تحقیقاتی هسته‌ای در آمریکا را هدف حملات سایبری قرار داده است.

این حمله تابستان گذشته و بعد از آن رخ داد که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه از احتمال توسل به تسلیحات هسته‌ای برای دفاع از کشورش خبر داد. 

به ادعای رویترز، رودخانه سرد از ماه آگوست تا سپتامبر، به لابراتوار‌های ملی لارنس لیورمور (LLNL)، آرگون (ANL) و بروک هون (BNL) حمله سایبری کرد.

آنطور که گفته می‌شود، هکر‌ها صفحات جعلی «لاگین» (ورود به سیستم) برای هر سه نهاد فوق ایجاد کرده و برای دانشمندان هسته‌ای فرستادند تا از این طریق بتوانند به رمز ورود آن‌ها دست پیدا کنند.

رویترز نمی‌داند هکر‌ها به چه دلیل به این لابراتوار‌ها حمله کرده اند و آیا عملیات آن‌ها موفق بوده است یا خیر. همچنین لابراتوار‌هایی که هدف حمله بوده اند، از اظهارنظر در این زمینه خودداری می‌کنند.

ادعا می‌شود که حمله سایبری رودخانه سرد همزمان با ورود کارشناسان سازمان ملل به اوکراین برای بررسی نیروگاه «زاپروژیا» که در حال حاضر تحت کنترل روسیه است، انجام شده است.

به گفته کارشناسان امنیت سایبری و مقام‌های امنیتی در اروپای شرقی، این هکر‌ها سال گذشته چندین عملیات «هک و انتشار» اطلاعات حساس در انگلیس، لهستانی و لتونی انجام داده اند.

ارتباط دولت مسکو با این گروه هکری مشخص نیست و سرویس امنیت فدرال روسیه یا سفارت روسیه در واشنگتن هم از پاسخ به سوالات رویترز امتناع کرده اند.

با این حال، مقامات غربی همواره ادعا کرده اند که دولت مسکو از جاسوسی سایبری برای افزایش بُرد رقابتی خود در صحنه‌های سیاسی و اقتصادی استفاده می‌کند- اتهامی که قاعدتاً از سوی روسیه رد می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر