صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۶ - ۱۷ دی ۱۴۰۱
دبیر علمی همایش ملی حکمت اسلامی و علوم رفتاری:

حرکت به سمت حکمت در علوم رفتاری نیازمند حکمرانی است

محمدعلی نادی گفت: حرکت به سمت حکمت در علوم رفتاری نیازمند راهبری و حکمرانی است که با حکمت رابطه‌ای متقابل و دوسویه داشته باشد.
کد خبر : 824509

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اصفهان، محمدعلی نادی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه آزاد واحد اصفهان (خوراسگان) در  دومین همایش ملی حکمت اسلامی و علوم رفتاری این واحد دانشگاهی اظهار کرد: حرکت به سمت حکمت در علوم رفتاری نیازمند راهبری و حکمرانی است که با حکمت رابطه‌ای متقابل و دوسویه داشته باشد؛ یعنی هم نشانه‌های حکمرانی را ارتزاق کرده و هم خویشتن خود را تکامل بخشیده و عیان کند.

وی با بیان اینکه حکمرانی حکمی در علوم رفتاری، تکمیل و جهت‌دهی آن به سوی عیب زدایی و تعالی توأم با تقرب به رب است، افزود: همان‌گونه که مراتب درک حکمت از درک اولیه مفهوم آغاز می‌‌شود، نقطه آغازین جاری‌سازی حکمرانی حکمی در علوم رفتاری نیز در درک اولیه از مفهوم و شناخت عناصری بوده که به‌واسطه آن می‌توان چرخه تولید معرفت حکمی را آغاز کرد.

دبیر علمی همایش ملی حکمت اسلامی و علوم رفتاری عنوان کرد: حکیم کسی است که از همه قوای معرفتی، همه راه‌های دانش و منابع معرفت بهره می‌برد. افزون بر این، حکیم فقط به کسب دانش بسنده نمی‌کند؛ بلکه همراه با آن با عمل و سلوکش به سوی تعالی وجودی و کمال باطنی سیر می‌کند.

نادی بیان کرد: این نگاه به حکمت و حکمرانی، نیازمند گفتمان سازی و تمرین علمی روش‌شناسی ویژه به آن در علوم رفتاری است. یکی از راه‌های این گفتمان‌سازی، برگزاری همایش‌های ملی، نشست‌ها و کرسی‌های ترویجی بوده و در جستجوی این گفتمان سازی، «همایش ملی حکمت اسلامی و علوم رفتاری» به تلاش در این راستا بر خواسته است.

وی اضافه کرد: همایش حاضر به همت معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) با انتخاب ۲۳ مقاله به‌صورت سخنرانی، ۶۱ مقاله در بخش پوستر از میان ۱۲۰ مقاله دریافتی، برگزاری سه سخنرانی کلیدی و ویژه و دو کارگاه آموزشی با حضور علاقه‌مندان و جستجوگران حکمت اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر