صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۳ - ۱۴ دی ۱۴۰۱
رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد؛

تقابل دشمن با شعار امام راحل و هدف قراردادن نوجوانان

احمد صالحی‌آرا عنوان کرد: امام راحل در جمله‌ای تاریخی بیان کردند که امید من به شما دبستانی‌هاست. پس از این دشمن متوجه شد که نقطه استراتژیک کشور کجاست و نسل نوجوان را هدف قرار داد.
کد خبر : 824205

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بوشهر، نشست هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با حضور احمد صالحی‌آرا رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی و تنی چند از مدیران این مرکز در واحد بوشهر برگزار شد.

صالحی آرا در این نشست گفت: استان بوشهر به واقع استانی قهرمان‌پرور و از جمله استان‌هایی است که سابقه تاریخی آن نشان‌دهنده آن است که در خطه مقاومت پیشرو بوده و این مسئله نیاز به اثبات و برهان ندارد.

وی عنوان کرد: در گذشته سرداران بزرگی مانند شهید رئیسعلی دلواری و پس از انقلاب نیز شهید مهدوی و دیگر شهدای دفاع مقدس و دفاع از حرم گواه این ادعاست.

رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در تعارف کلی، دانشگاه مرکز علم و فرهنگ است، اضافه کرد: دکتر طهرانچی همواره تأکید داشته‌اند که دانشگاه، محیط پاسخگویی به سؤالات و نیازهای جامعه به‌خصوص شبهات است، بنابراین اگر به دنبال این هدف هستیم.

صالحی‌آرا متذکر شد: باید محیط دانشگاه را آکنده از معنویات ارزشی و با تأسی از اهداف انقلاب قرار داده تا نیرویی در تراز انقلاب پرورش دهیم. 

وی با تأکید بر اینکه در روند اجرای فعالیت‌های آموزشی در کشور، پرورش و آموزش صحیح است، توضیح داد: فعالیت علمی و پژوهشی فقط وظیفه دانشگاه‌ها و مدارس نیست، همه به این مسئله واقف هستند، اما در اجرا با جدیت و به طور صحیح به ان پرداخته نشده است.

رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره حاج قاسم سلیمانی که فرمودند: «حاج قاسم صاحب یک مکتب بود»، عنوان کرد: این مکتب نه ساختمان داشت و نه افراد و خدمتگذار. این مکتب یک ایده و عقیده بود که با رفتار، عمل و گفتار سردار سلیمانی پیاده سازی شد و افراد بسیاری نیز در این مکتب پرورش داده شد.

رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در برهه دفاع مقدس، تمام کشور متأثر از فضای جنگی، معنوی و سخنان امام راحل بود که شاهد حضور سراسری مردم در تمام عرصه های نبرد بودیم، ادامه داد: در شرایط امنیت و اقتدار کنونی کشور باز هم شاهد لبیک نیروهای ارزشی و انقلابی به منویات مقام معظم رهبری هستیم. امروز نیروهایی به عنوان مدافعان حرم در حال اعزام بودند که نه تنها سابقه حضور در جنگ تحمیلی نداشته بلکه هیچگونه تجربه و وابستگی نسبت به آن روزها ندارند. این ایده و عقیده با سادگی به دست نیامده. این افراد پرورش یافته از کلام رهبری و مکاتبی چون مکتب شهید سلیمانی‌ها هستند.

صالحی‌آرا با اشاره به حوادث اخیر و اغتشاشات در کشور متذکر شد: امام راحل در جمله‌ای تاریخی بیان کردند که امید من به شما دبستانی‌ها است. پس از این دشمن متوجه شد که نقطه استراتژیک کشور کجاست، نسل نوجوان ما را هدف قرار داد و با کار زمینه‌ای به دنبال آسیب رساندن به کشور برآمد.

رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این اتفاقات که در تمام سطوح آموزشی کشور به وقوع پیوست نشان داد که نه‌تنها در دانشگاه‌ها، بلکه در دیگر مقاطع تحصیلی نیز با غفلت‌هایی مواجه هستیم که اگر نقص‌ها را رفع کرده و کار هدایتی انجام دهیم، شاهد گمراهی این عده قلیل نیز نبودیم.گ

**باید پیوند میان استاد و دانشجو ایجاد شود

رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی با وام گرفتن از سخنان دکتر طهرانچی که اشاره به این داشت برای تغییر روش در آموزش باید به استادان توجه و تکیه کرد، افزود: در حوزه علمیه مراجع بزرگ را به نام استادشان می‌شناسند. به‌عنوان مثال درباره آیت‌الله بهجت با آن وجهه علمی و دینی به این صورت که ایشان شاگرد آیت‌الله قاضی طباطبایی هستند و این ظرفیت در دانشگاه ایجاد نشده است.

صالحی‌آرا با تأکید بر اینکه باید پیوند میان استاد و دانشجو ایجاد شود، خاطرنشان کرد: وابستگی معنوی میان استاد دانشجو از ملزومات فعالیت‌های دانشگاهی است و این ارتباط نباید تنها به دروس معارف، دفاع مقدس یا اندیشه امام معطوف و این ظرفیت باید در دروس تخصصی فراهم شود. در حققت استادپروری و دانشجوپروری باید به صورت همزمان اتفاق بیفتد تا بتوان بهره برداری مناسب انجام شود.

وی با بیان اینکه کتاب موضوعات دفاع مقدس در ۱۹ گروه آموزشی در حال تدوین است، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی، دفاع مقدس را گنج عظیمی می دانند که تمام‌نشدنی است. دفاع مقدس سراسر درس است، اتفاقات مهمی در این دوران به وقوع پیوسته که باید استاد و دانشجوی ما از آن مطلع باشند، چراکه مایه افتخار کشور است. بزرگ‌ترین پل معلق و متحرک جهان، کمترین زمان برای انتقال مجروح از جبهه تا مداوای تخصصی در زمان جنگ در دنیا، بزرگ‌ترین عملیات‌های آبی و خاکی و بسیاری دیگر در دفاع مقدس از افتخارات نظامی ما است که در دنیا بی‌سابقه بود.

رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار توجه ویژه به جامعه ایثارگری شد و بیان کرد: استادان فرماندهان جنگ نرم هستند. باید نیروهای زبده خود را بشناسند، نیروهای ممتاز ارکان شما، ایثارگران هستند، بنابراین رفتار ما باید در محیط آموزشی موجب ایجاد امنیت و زمینه فعالیت این افراد شود.

صالحی آرا اضافه کرد: ستاد شاهد و ایثارگران یک سمت و فرد در دانشگاه است که فعالیت ایثارگران را سامان بخشی می‌دهد، اما وظیفه تسریع روند فعالیت این گروه از دانشجویان، برعهده تک تک ارکان دانشگاه است.

وی در بخش پایانی سخنان خود به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره چگونگی صدور انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به خارج از مرزهای کشور اشاره کرد و توضیح داد: رهبر انقلاب اسلامی در پاسخ به این سوال، انقلاب اسلامی را به باغ گل خوشبو تشبیه کردند که هرچند گلی از آن خارج نشده، امام عطر آن به مشام همه رسیده و آنان به دنبال این باغ روانه هستند و از اهداف آن مطلع شدند و ما نیز از آنان حمایت کردیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر