صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۰ - ۱۴ دی ۱۴۰۱
تا پایان ماه؛

سرویس اینترنتی با کیفیت‌تری در دسترس برنامه‌نویسان قرار می‌گیرد

عیسی زارع‌پور گفت: مشکلی که اکنون وجود دارد، دسترسی برخی از کاربران مخصوصاً برنامه‌نویسان و کاربران حرفه‌ای به سایت‌ها و سرویس‌هایی است که به دلایل مختلف ایران را تحریم کرده‌اند.
کد خبر : 824168

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، در‌حالی‌که سخنان رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت درباره ارائه سرویس اینترنتی با کیفیت مناسب‌تر برای برنامه‌نویس‌ها، با واکنش‌های بسیاری روبه‌رو شده بود، اما وزیر ارتباطات بار دیگر این سخنان را تکرار و از اجرایی‌شدن این وعده تا پایان دی خبر داد.

عیسی زارع‌پور در گفت‌وگویی به مشکلی که برنامه‌نویس‌ها با آن روبه‌رو هستند، اشاره کرد و گفت: مشکلی که اکنون وجود دارد، دسترسی برخی از کاربران مخصوصاً برنامه‌نویسان و کاربران حرفه‌ای به سایت‌ها و سرویس‌هایی است که به دلایل مختلف ایران را تحریم کرده‌اند. تا پیش از این، کاربران از طریق VPN به چنین سایت‌ها و سرویس‌هایی دسترسی داشتند.

به گفته وی «برای حل مشکل این دسته از کاربران هم در وزارت ارتباطات و هم در بخش خصوصی سرویس‌هایی ارائه شده و هم‌اکنون دسترسی به بسیاری از سایت‌های تحریمی بدون نیاز به فیلترشکن امکان‌پذیر است. با‌ این وجود؛ در همین ماه (دی‌ماه ۱۴۰۱) سرویسی با کیفیت مناسب‌تر برای این دسته کاربران معرفی خواهد شد.»

ارائه اینترنت با دسترسی‌های متفاوت مورد مخالفت بسیاری از کارشناسان و نهاد‌های صنفی قرار گرفته است. روز گذشته انجمن تجارت الکترونیک با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «اینترنت طبقاتی، غیراخلاقی و غیرتخصصی است.»

**ظرفیت شبکه کشور بیش از نیاز سرویس‌های داخلی است

وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه ظرفیت شبکه کشور بیش از نیاز سرویس‌های داخلی است و به‌اندازه‌کافی وجود دارد، اظهار کرد: آنلاین‌شدن مدارس و دانشگاه‌ها تأثیری در ایجاد اشباع در شبکه ندارد. گزارشی هم از کُندی یا اختلال در سامانه‌های بومی و دانشگاهی در کشور وجود ندارد. ضمن اینکه با اقدامات زیرساختی ویژه‌ای که در چند ماه اخیر صورت گرفته، زیرساخت‌های کشور ارتقا پیدا کرده‌اند و آمادگی مدیریت ترافیک‌های داخلی چند برابری را دارد.

وی بار دیگر با تأکید بر اینکه روشن‌بودن فیلترشکن‌ها منجر به تجربه کاربری نامناسب شده است، بیان کرد: در زمان پخش بازی‌های جام جهانی ترافیک تولید و مصرف‌شده در شبکه داخلی کشور سه‌برابر گذشته شد و کیفیت سرویس‌های پخش زنده فوتبال با وجود این حجم از ترافیک نیز دچار اختلال نشد. در حوزه اینترنت بین‌الملل نیز هم‌اکنون بیش از سه‌برابر نیاز کاربران ظرفیت وجود دارد. نکته مهمی که قبلاً هم به آن اشاره شده، نقش روشن بودن فیلترشکن‌ها در ایجاد اختلال و کُندی است که به تجربه کاربری نامناسب کاربران منجر می‌شود.

انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر