صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دستاوردی دیگر از محققان ایرانی؛

نتایج موفقیت‌آمیز تزریق سلول‌های بنیادی در کودکان مبتلا به دیستروفی‌دوشن

پژوهشگران علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از افزایش قدرت عضلانی در تمام کودکان مبتلا به دیستروفی دوشن تحت آزمایش با تزریق سلول‌های بنیادی خبر دادند.
کد خبر : 824161

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، معاینات دوره‌ای بعد از تزریق سلول‌های بنیادی مزانشیمال مشتق از سلول‌های ژله وارتان بند ناف در کودکان مبتلا به دیستروفی دوشن، روز سه شنبه در بیمارستان فرهیختگان صورت گرفت.

تزریق سلول‌های بنیادی توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و به سرپرستی دکتر خدیجه طهرانی متخصص نرولوژی، دو هفته قبل روی کودکان مبتلا به دیستروفی دوشن در بیمارستان فرهیختگان انجام شد.

بر اساس این گزارش کودکان پس از تزریق هیچ گونه واکنش جانبی مانند تب و لرز و بی حالی نداشتند و تمام کودکان اظهار داشتند قدرت پاهایشان بهتر شده است. همچنین بنا به گفته طهرانی سرپرست تیم تحقیقاتی در معایناتی که صورت گرفت مشاهده شد قدرت عضلانی به خصوص در پا‌ها یک تا دو درجه افزایش پیدا کرده است.

رییس بیمارستان فرهیختگان ۳۰ آذر ماه اعلام کرد برای اولین بار تزریق سلول‌های بنیادی مزانشیمال مشتق از سلول‌های ژله وارتان بند ناف زیر گاید سونوگرافی در عضلات آسیب دیده کودکان مبتلا به دیستروفی دوشن به کمک تعدادی از محققان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در اتاق عمل بخش اورژانس بیمارستان فرهیختگان صورت پذیرفت.

در نتیجه این تزریق، سلول‌های آسیب دیده در عضله ترمیم و بازسازی مجدد می‌شود و طی چندین ماه به قدرت سابق بازمی گردد.

دیستروفی عضلانی دوشن یک بیماری پیشرونده نادر است که به تدریج شدت می‌یابد و در نهایت تمام عضلات ارادی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و عضلات قلب و تنفس را در مراحل انتهایی درگیر می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر