صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۷ - ۱۴ دی ۱۴۰۱
به همت سفارت ایران در دوشنبه؛

سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در تاجیکستان برگزار شد

مراسم بزرگداشت سومین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان برگزار شد.
کد خبر : 824043

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور سفیر، اعضای سفارت، شخصیت‌های فرهنگی و سیاسی تاجیک و حضور گسترده ایرانیان مقیم در محل سفارت برگزار شد. 

در این مراسم «محمدتقی صابری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان گفت: نکته بسیار مهم و ارزشمند این است که رهبر معظم انقلاب در مورد سردار دل‌ها از عبارت «مکتب سلیمانی» استفاده کردند که دارای شاخص‌ها و ویژگی‌های خاصی است. 

وی گفت: «نبوغ نظامی» یکی از این ویژگی‌های سردار شهید بود که با حضور مستمر در میدان رزم و آشنایی با زوایای مختلف و پیچیدگی‌های فراوان آن به دست آمده بود.

سفیر ایران در تاجیکستان افزود: سردار دستکم سه میدان مهم رزم را تجربه کرد که یکی هشت سال میدان دفاع مقدس، دیگری میدان مبارزه با اشرار مسلح و سومی هم میدان فرامرزی در عراق و سوریه به منظور مبارزه با گروه‌های تروریستی بود که تحت حمایت‌های آمریکا و متحدانش قرار داشتند.

صابری ادامه داد: «روحیه سلحشوری و جنگندگی» از دیگر ویژگی‌های سردار قاسم سلیمانی بود. در نماهنگ‌هایی که در همین مراسم پخش شد به خوبی دیده می‌شد که ایشان در خط مقدم جنگ حضور پیدا می‌کرد و هیچ گونه ترسی به دل ایشان راه نمی‌یافت. 

وی بیان کرد: «روحیه شهادت طلبی» ویژگی بارز این شهید بزرگوار بود و همواره از بارگاه خدای متعال طلب شهادت داشت و در نهایت دعای ایشان مستجاب شد و با دستور و به دست شقی‌ترین افراد به شهادت رسید.

سفیر کشورمان در تاجیکستان تصریح کرد: «اخلاص و پرهیز از ریا و خودنمایی» از دیگر ویژگی‌های ایشان بود. با سادگی تمام در مراسم و برنامه‌ها حضور می‌یافت و هیچ گاهی از مردم خود را جدا نمی‌دانست و هرگز هم اهل تظاهر نبود. ایشان مصداق آیه «تُعّز مَن تشاء...» بود. 

صابری اظهار داشت: «ولایت‌مداری» یکی دیگر از دیگر ویژگی‌های شهید بزرگوار بود و به رهبر و مقتدای خویش آنچنان عشق می‌ورزید که در قالب جملات قابل توصیف نمی‌باشد. به عنوان یک افسر رشید لشکر اسلام همواره گوش به دستور و فرمان رهبر و به معنای واقعی کلمه «مقلد» بود. بی‌جهت نبود که ایشان را «مالک اشتر انقلاب اسلامی و رهبر معظم» می‌نامیدند. 

سفیر ایران در تاجیکستان تاکید کرد: افراد نزدیک به این شهید بزرگوار گواهی می‌دهند که ایشان علاوه بر واجبات به مستحبات هم توجه خاصی داشتند و از هر فرصتی برای تلاوت قرآن استفاده می‌کردند. مأنوس بودن سردار شهید با قرآن زبانزد بود. علاوه بر این مقید به تهجد و نماز شب بود.

وی گفت: «فرامرزی» بودن از دیگر ویژگی‌های ایشان بود و فرماندهی سپاه قدس فرصتی را فراهم کرد تا در فلسطین، لبنان، عراق و سوریه تجربیات جدیدی کسب کند و به لحاظ هوشمندی، توان فرماندهی و مدیریتی به سرعت به یک چهره موثر تبدیل شود. 

صابری در پایان خاطرنشان کرد: «سخت‌کوشی و مجاهدت بدون وقفه»، «نظم و انضباط و دقت در امور»، «سرعت عمل و به هنگام بودن»، «بیان تأثیرگذار»، «علاقه به فرهنگ و هنر»، «روحیه انقلابی»، «اعتدال»، «سنجیدگی و تدبیر در امور»، «سادگی و صفا» و «مردمی بودن» را از دیگر ویژگی‌های منحصر به فرد سردار سلیمانی دانست و در مورد آن‌ها صحبت کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر