بهترین رستورانهای ایران
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، هنگامی که شما می خواهید ناهار یا شام را در رستوران میل نمایید، اولین کاری که برای اطمینان از کیفیت آن انجام می دهید این است که از آشنایان خود بپرسید که آیا به آن رستوران رفته اند یا خیر؟
مرحله دوم جستجوی اطلاعات در اینترنت و بررسی در سایت های معروف است. سایتهایی همچون سایت بهترین رستوران های ایران یا سایت بهترین های ایران به بررسی و رنکینگ رستورانهای خوب ایران و جهان پرداخته اند که از آنها میتوانید استفاده نمایید.
(روی لینک این دو سایت میتوانید کلیک نمایید و رنکینگ بهترین رستورانهای ایران و جهان را ببینید).
اما مرحله سوم آنست که تماس بگیرید و میز خود را رزرو کنید
اما اگر همه موارد بالا صدق نکنند، شما در حال حاضر پشت میز رستوران نشسته اید و می خواهید تصور اولیه از اینکه آیا رستوران خوبی است یا خیر، را بررسی نمایید.
در زیر حقایقی وجود دارد که ارزش مشاهده و نتیجه گیری مربوطه را دارد.
الف: مواد اولیه مورد استفاده
یکی از مهم ترین عناصری که در منو باید به آن توجه کرد، زیرا تازه و به روز بودن مواد اولیه دلیل واضحی است بر این که همه چیز در آشپزخانه او تازه است و یخ زده نیست.
ب: گرایش های آشپزی
اگر متوجه شدید که روندهای منو از صحنه آشپزی جهانی پیروی می کند ، این یک عنصر مثبت است، زیرا نشان می دهد که کسانی که در آشپزخانه او هستند این مورد را دوست دارند و توجه ویژه ای به توسعه دارند.
ج: سرویس فوری
راه رفتن به رستوران و نشستن پشت میز ساده ترین کاری است که می توانید انجام دهید، کاملاً بدون خونریزی. اما بعد از آن چه اتفاقی می افتد؟ اگر انتظار برای پاسخگویی کارکنان حداقل باشد (حدود یک دقیقه)، این نشانه خوبی است که همه چیز همانطور که باید پیش می رود و زمان آنها درست است.
د: کارکنان خوش برخورد
وقتی کارکنانی که به شما خدمت می کنند دوستانه و خندان هستند، به این معنی است که از کار خود راضی هستند. بنابراین او عاشق کاری است که انجام می دهد، آن را از روی مشقت انجام نمی دهد، و انگیزه دارد (بدیهی است که مالکیت دارد) برای بهترین ها تلاش کند.
ه: فاصله میزها
هیچ کس نمیخواهد هنگام غذا خوردن دو چشم به آنها خیره شود، که از میز بعدی تقریباً مجاور میآیند فاصله صحیح بین میزها نقش خود را ایفا می کند و نشان می دهد که شخصی که آن را چیده کار خود را به خوبی بلد است. همچنین فلسفه تاجری را نشان می دهد که می خواهد به مشتریان معدود و خوب خدمت کند و نه مخاطبان انبوه.
و: زمان بندی صحیح سرو
بدون شک یکی از مهم ترین ویژگی هایی است که مشتریان یک رستوران را راضی می کند. همه چیز مربوط به زمان است و این در این مورد خاص نیز صادق است. بنابراین وقتی هیچ تاخیری در آشپزخانه یا سرویس کم کار وجود ندارد، چنین مسائلی حتی پیش نمی آید.
ز: توجه به جزئیات
یک نوشیدنی شیرین یا یک لیوان نوشابه اضافی ، حتی سرآشپزی که آشپزخانه خود را ترک میکند تا با مشتریان چت کند و به شکایات یا تعریفهای آنها گوش دهد، تفاوت را ایجاد میکند و ثابت میکند مشتری برایش مهم است.
که آنها از شرایط مناسب برخوردار باشند تا همدردی بازدیدکنندگان را جلب کنند. در زیر راهنمای با ویژگی های لازم یک گارسون خوب را به شما ارائه می کنیم.
در بهترین رستورانهای ایران، ظاهر و تعامل با مشتریان مهم است
مهارت های زیادی برای کارمندان و مدیران در بهترین رستورانهای ایران مورد نیاز است. اولاً او باید مهارت های ارتباطی عالی داشته باشد. به این فکر کنید که او در هر زمان با چند نفر رفت و آمد دارد. به همین دلیل باید با همه همکاران و مشتریان ارتباط موثر برقرار کند. علاوه بر این، ظاهر کارگران رستوران اولین چیزی است که بازدیدکنندگان متوجه آن می شوند. لازم است لباس مناسب بپوشند. لباس فرم آنها باید همیشه تمیز، مرتب و اتوکشیده باشد.
رعایت ادب برای یک گارسون در بهترین رستورانهای ایران یک ویژگی ضروری است. هنگام ارائه خدمات به مشتریان، باید خندان، شاداب باشد و دوستانه به آنها سلام کند. حافظه خوب یکی دیگر از ویژگی های ضروری است. خوب است نام یا ترجیحات برخی از مشتریان عادی را به خاطر بسپارید. همچنین، او باید نیازهای مشتریان، سفارشات و هرگونه حساسیت غذایی را که دارند به خاطر بسپارد.
کارکنان در بهترین رستورانهای ایران باید با مشتریان تعامل داشته باشد و به آنها احساس مهم بودن بدهد. برای هر یک از بازدیدکنندگان رستوران خود کمی وقت بگذارید تا در فضا احساس آشنایی کنند. این باعث می شود که آنها بخواهند دوباره از کسب و کار شما بازدید کنند.
بیشتر بخوانید:
بهترین کلاس کنکور آنلاین ایران
مهارت های حل مسئله و توجه به جزئیات
همچنین کارکنان در بهترین رستورانهای ایران با توجه به جزئیات مورد قضاوت قرار می گیرد. اغلب، مشتریان برخی از ویژگی های غذا را دارند. به همین دلیل است که اغلب می توانند غذاهای موجود در منو را تغییر دهند. گارسون مهم است که همه جزئیات را بداند و خواسته خود را اجرا کند.
همچنین دانستن منوی غذا و تمام مواد به کار رفته در هر غذا و همچنین منوی نوشیدنی ها برای کارکنان در بهترین رستورانهای ایران بسیار مهم است. برای داشتن دانش در مورد هر نوشیدنی به طور جداگانه. اگر مشتری از او چیزی در این رابطه بپرسد و او نداند چه پاسخی بدهد، بد است. تصور کنید که پیشخدمتی تفاوت بین انواع نوشابه را نمی داند. عشق او به غذا، علاوه بر این، او را متمایز خواهد کرد. او باید بتواند هر ظرفی را که سرو می کند به زیبایی «فروش» کند. اگر هنگام توصیف غذاها هیجان زده به نظر برسد، مشتری نیز آنها را ترجیح می دهد.
اگر کارکنان در بهترین رستورانهای ایران بتواند شکایات مشتری را به درستی درک کند و بتواند به حل آنها کمک کند، دارایی بزرگی است. برای این کار باید به درستی با مشتریان برخورد کند. همچنین مهارت حل مسئله او به او کمک می کند تا مشکلات موجود در رستوران را شناسایی کرده و بلافاصله با آنها برخورد کند.
آینده کارکنان در بهترین رستورانهای ایران آنان را متمایز می کند. دانستن نیازهای مشتری از قبل مفید است. با تشکر از او، او متوجه خواهد شد که چه زمانی غذا تمام شد، دسر را سرو کند یا زمان مناسبی برای پر کردن لیوانش است. یکی دیگر از ویژگی های ضروری مدیریت چندین کار به طور همزمان است. به این فکر کنید که کارکنان در بهترین رستورانهای ایران در شیفت کاری خود چقدر کار می کند. به سوالات مشتری پاسخ می دهد، با آشپز در مورد غذا، صندوقدار در مورد صورتحساب ارتباط برقرار می کند، میزهای خالی را تمیز می کند و ظروف را تمیز می کند و غیره. برای انجام همه اینها باید با چندوظیفه آشنایی داشته باشد و در برابر فشار کاری مقاوم باشد.
همچنین، توانایی فیزیکی کامل و مهارت های ریاضی مورد نیاز برای کارکنان در بهترین رستورانهای ایران است. محاسبه سریع اعدادی مانند درصد، تخفیف، سود از جمله وظایف آن است. گاهی اوقات مشتریان چندان مهربان نیستند. مشکلات عصبی و روزمره ممکن است مهمانان را وادار کند که برخی اظهارات زننده را علیه کارکنان در بهترین رستورانهای ایران بیان کنند. اما آنها باید صبر و حوصله نشان دهد و تحت تأثیر برخی از سخنانی که گفته می شود قرار نگیرد.
مدیریت ضعیف زمان یک نقطه ضعف بسیار بزرگ برای کارکنان در بهترین رستورانهای ایران است. کارکنان باید زمان را هوشمندانه و به درستی مدیریت کند. برای برنامه ریزی فعالیت هایی که روزانه انجام می شود. با سازماندهی مناسب، زمان و میزها را هوشمندانه مدیریت خواهد کرد. او می داند که ابتدا به کدام مشتری نیاز دارد و چه کسی برای رفتن عجله دارد. به این ترتیب هیچ کس از خدمات کارکنان ناامید نخواهد شد.
همکاری بی نقص با بقیه همکاران برای کارکنان در بهترین رستورانهای ایران مهم است. مطمئناً می خواهید که او مهارت کار گروهی را داشته باشد. تصور کنید اگر فردی که استخدام می کنید یک بازیکن تیم نباشد چقدر مشکلات پیش خواهد آمد. به زودی شهرت تجاری رستوران را را از بین می برد.
بنابراین کارکنان در بهترین رستورانهای ایران با تمام ویژگی های فوق به موفقیت یک رستوران کمک می کنند. استخدام نیروی مناسب برای کسب و کار شما ضروری ترین مهمترین بخش رستورانداری است.
انتهای پیام/