قربانی: ۱۰ مدال در مسابقات جهانی به دست آوردیم
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، مجتبی قربانی در حاشیه مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون تیراندازی اظهار داشت: در این مجمع گزارش اقدامات انجام شده و حسابهای مالی سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ بررسی میشود. اعضای محترم فدراسیون هم در این مجمع پس از اوردن رأی انتخاب میشوند. از زمانی که به فدراسیون آمدم متوجه شدم رشتههای تفنگ و تپانچه ۱۱ ماه تعطیل شده بودند. تعطیل به این معنا که نه اردوی تمرینی داشتند، نه اعزام و نه مسابقه داشتند. رشته اهداف پروازی به مدت دو سال و نیم به کل تعطیل شده بود. با بدهکاریهای متعدد در اسفند ۱۴۰۰ مسئولیت ریاست فدراسیون تیراندازی را بر عهده گرفتم. با همه این تفاسیر موفق شدیم تا در این مدت به ۷ کشور اعزام داشته باشیم. تیمهای ملی تفنگ، تپانچه و اهداف پروازی را به کشورهای برزیل، آذربایجان، قزاقستان، مصر و ترکیه که در شهر قونیه میزبان بازیهای کشورهای اسلامی بود، اعزام کردیم.
وی ادامه داد: این سفرها با وجود مشکلات مالی شدید و فقدان سلاح و مهمات انجام گرفت. ۱۰ مدال در این مسابقات به دست آمد که ۲ طلا، ۲ نقره و ۶ برنز بود. علاوه بر این ۴۵۰۰ نفر در این مدت در اردوهای مختلف ملی شرکت کردند. این اردوها در مسیر استعدادیابی وسیعی انجام شده است. ۳۵۰ نفر از جمع این ۴۵۰۰ نفر استعدادیابی شدند. رکوردهای آنها مورد بررسی قرار گرفت و بهترین نفرات به تیم ملی راه پیدا کردند. به امید اینکه از میان این استعدادها مدالهای رنگارنگی در المپیک پاریس کسب شود. در جوار امام رضا (ع) امیدواریم که به توفیقات بیشتری دست یابیم. امیدواریم وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و مجلس شورای اسلامی حمایت ویژهای از فدراسیون المپیکی کنند تا بتوانند ۳ تا ۴ میلیون جوان علاقهمند به تیراندازی را که ورزشی اسلامی است مدیریت کنیم تا آنها تخصص پیدا کنند و در کنار کارشان تفریح سالمی را انجام دهند و این ورزش متعلق به خانمها و آقایان است و بدون منع میتوانند بدون منعی در مسابقات شرکت کنند.
رئیس فدراسیون تیراندازی درباره اینکه برنامه این فدراسیون در سال ۱۴۰۲ مشخص شده، خاطرنشان کرد: جدول مسابقات خارجی را تا قبل از المپیک برنامه ریزی کردیم و میتوانیم آن را در اختیار رسانهها قرار دهیم. بر طبق آن جدول و با توجه به توانایی مالی ملیپوشان را به مسابقات اعزام خواهیم کرد. اعزام به کشورها مشکلات خاص خود را دارد. مثلا ما ۱۳ نفر را که برزیل میخواستیم اعزام کنیم ۵۲ ساعت در راه بودند. جوری عدم همکاری از سوی برزیل با ما صورت گرفت که روحیه ورزشکاران ما پایین بیاید. با این حال بچههای ما در آن مسابقات طلا، نقره و برنز کسب کردند. این سفرها با سختیهای همراهی سلاح و مهمات مواجه است. با این حال تا المپیک هر سال ۴ تا ۵ سفر خواهیم داشت و از سویی دیگر بچهها معتقد هستند اردوهای داخلی در سطح وسیع دنبال شود.
انتهای پیام/