صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

رشد چشمگیر ۳ برابری میانگین مقالات به ازای هر عضو هیئت علمی 

زالی گفت: در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی معدل انتشار مقاله به ازای هر عضو هیئت علمی را به ۳.۹ رسانده ایم که شاهد رشد چشمگیر تقریبا ۳ برابری بوده ایم. 
کد خبر : 822417

علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پژوهش خبرگزاری آنا گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در زمینه رتبه بندی‌های بین المللی برای اولین بار به جمع باشگاه زیر ۵۰۰ دانشگاه برتر در رتبه بندی لایدن رسیده است. 

وی افزود: رتبه بندی لایدن در رتبه بندی‌های بین المللی بر مبنای تحقیق و اطلاعات خودشان است؛ بنابراین یکی از اصیل‌ترین رتبه بندی‌ها بوده و امسال برای اولین بار به عدد زیر ۵۰۰ نائل شده ایم. 

زالی تصریح کرد: در رتبه بندی وبومتریکس (وب سنجی) پس از دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجموع ۱۰ دانشگاه برتر کشور در وزارت علوم و وزارت بهداشت قرار گرفته ایم و در این زمینه رتبه‌های دوم و سوم را کسب کرده ایم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تاکید کرد: پیش بینی ما این است که در سال آتی میلادی حتما رتبه‌هایی که کسب می‌کنیم از جایگاه فعلی مرغوب‌تر و ارزشمند‌تر شود. 

زالی ادامه داد: در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی معدل انتشار مقاله به ازای هر عضو هیئت علمی را به ۳.۹ رسانده ایم که این عدد در سال گذشته بین ۱.۵ تا ۲ بوده و امسال به رشد چشمگیر تقریبا ۳ برابری رسیده ایم. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بیان کرد: با پیش بینی بنده در سال‌های آینده شاخص‌های بین المللی را افزایش می‌دهیم و این موارد نمونه‌هایی از رکوردزنی محققان، دانشجویان، استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بود که در بیست و سومین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی از آن‌ها تقدیر شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر