صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۶ - ۰۵ دی ۱۴۰۱
مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد همدان خبر داد؛

راه‌اندازی سرویس ذخیره‌ساز ابری در دانشگاه آزاد همدان

محمدامین ایراندوست از راه‌اندازی سرویس ذخیره‌ساز ابری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان خبر داد.
کد خبر : 822415

محمدامین ایراندوست مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از راه‌اندازی سرویس ذخیره‌ساز ابری در این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد: محاسبات ابری که از سال ۲۰۰۵ در دنیای کامپیوتر معرفی شد در حقیقت ادامه‌دهنده نسل‌های قبل از خود یعنی ابرکامپیوترها، محاسبات خوشه و محاسبات توری است.

وی افزود: امروزه محاسبات ابری در دنیای کامپیوتر بسیار پررنگ بوده و هدف از محاسبات ابری ارائه سرویس‌های متنوع به کاربران در بستر اینترنت است. در ابتدای پیدایش این مبحث تمرکز بر ارائه سه نوع سرویس، زیرساخت، سکو و نرم‌افزار به کاربر بوده و بعد‌ها تنوع در ارائه سرویس‌ها بیشتر و بیشتر شد به صورتی که هدف‌گذاری آینده این است که ارائه هرگونه خدمات قابل‌ارائه بر بستر اینترنت (مانند بستر ذخیره‌سازی، دیواره آتش، شبکه، داده، پایگاه داده، تست و ...) در این سرویس صورت پذیرد.

مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان عنوان کرد: سرویس ذخیره‌سازی ابری در حقیقت هارددیسک همراه است که به راحتی می‌توان در آن ذخیره و بازیابی اطلاعات را انجام داد. علاوه‌برآن می‌توان فایل‌ها یا پوشه‌ها را به اشتراک گذاشت. ازآنجاکه این سرویس در همه دستگاه‌هایی قابل اتصال به اینترنت قابل‌دستیابی بوده استفاده از این سرویس به‌جای خریداری هارددیسک بسیار مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

ایران‌دوست بیان کرد: اعضای هیئت علمی و مدرسان مدوع دانشگاه می‌توانند از این سرویس برای ذخیره‌سازی فایل‌های درسی، ارائه‌ها، پروژه‌ها و ... استفاده کنند و هر آنچه را که لازم است با دانشجویان خود به اشتراک بگذارند. میزان فضایی که در اختیار هر استاد قرار می‌گیرد ۲۵ گیگابایت است.

وی امکان ذخیره‌سازی فایل‌ها، نرم‌افزارها، مستندات و ... در فضایی خصوصی، امکان به اشتراک‌گذاری هر فایل یا دایرکتوری از فضای خصوصی، امکان گذاشتن کلمه عبور برای دسترسی به لینک فایل‌ها و دایرکتوری‌های به اشتراک گذاشته، امکان تعیین تاریخ انقضا روی لینک فایل‌ها و دایرکتوری‌های به اشتراک گذاشته، دسترسی به فضای اختصاصی هر کاربر از طریق مرورگر، داشتن نرم‌افزار اختصاصی برای تلفن همراه اندروید و آیفون، داشتن نرم‌افزار اختصاصی برای سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس از ویژگی‌های سرویس راه‌اندازی سرویس ذخیره‌ساز اَبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان بوده و این سامانه از طریق نشانی https://cloud.iauh.ac.ir قابل دسترسی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر