صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۹ - ۰۴ دی ۱۴۰۱
معاون دانشگاه آزاد نجف‌آباد مطرح کرد؛

ارسال مقاله از ۶ کشور به کنفرانس بین‌المللی مهندسی و علوم کامپیوتر

مهدی رفیعی جزئیاتی از برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی مهندسی و علوم کامپیوتر را تشریح کرد و از ارسال مقاله از سوی ۶ کشور خبر داد.
کد خبر : 822004

مهدی رفیعی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با تشریح جزئیاتی از برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی مهندسی و علوم کامپیوتر در این دانشگاه به خبرنگار آنا گفت: این کنفرانس به میزبانی این واحد دانشگاهی و با همکاری دبیرخانه کنسرسیوم هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی مستقر در واحد نجف‌آباد برگزار شد.

وی افزود: از نکات قوت این دوره از کنفرانس می‌توان به کمیته علمی بسیار باتجربه، متشکل از ۵۰ نفر از اعضای هیئت علمی با درجات علمی استاد، دانشیار و استادیار از ۱۲ کشور اشاره کرد. گستردگی کمیته علمی و کمیته داوران کنفرانس باعث شد که این کنفرانس در بیش از ۱۵ شاخه تخصصی و ۶ حوزه میان‌رشته‌ای به پذیرش مقاله اقدام کند که در نوع خود کم‌نظیر است. تحلیل وابستگی سازمانی نویسندگان نشان داد که از ۶ کشور شامل ایران، مجارستان، عراق، آمریکا، مالزی و افغانستان مقالاتی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد عنوان کرد: در این دوره از کنفرانس، بیش از ۱۲۰ مقاله به دو زبان فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که از این میان ۵۳ مقاله به‌صورت ارائه شفاهی و ۲۴ مقاله به‌صورت پوستر مورد پذیرش هیئت داوران قرار گرفت. در این میان، ۶۷ درصد از مقالات پذیرش شده برای سخنرانی به زبان فارسی و ۳۳ درصد به‌صورت انگلیسی ارائه شدند.

رفیعی ازجمله نقاط قوت کنفرانس بین‌المللی مهندسی و علوم کامپیوتر را برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوعات به‌روز، سخنرانی دو سخنران کلیدی از ایتالیا و ایران، چاپ مقالات برگزیده در مجلاتی با نمایه‌های ISI، اسکوپوس و علمی پژوهشی و پنل‌های تخصصی ارتباط با صنعت دانست و ابراز امیدواری کرد که با همکاری دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد این کنفرانس به‌صورت ترکیبی، حضوری و مجازی و هر دو سال یک‌بار برگزار شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر