صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۳ - ۰۳ دی ۱۴۰۱
با برپایی جشنواره علمی فرهنگی سیدالکریم انجام می‌شود؛

تبیین ابعاد شخصیتی حضرت عبدالعظیم‌ حسنی(ع)

رئیس دانشگاه آزاد یادگار امام، اهداف تفاهم‌نامه این دانشگاه و آستان مقدس عبدالعظیم حسنی را تشریح کرد و گفت: ابعاد شخصیتی ایشان با برگزاری جشنواره علمی، فرهنگی سیدالکریم تبیین می‌شود.
کد خبر : 821805

علیرضا لادن‌مقدم در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در شهرری اظهار کرد: نخستین جشنواره علمی، فرهنگی سیدالکریم و شهرری با محور تبیین ابعاد شخصیتی حضرت عبدالعظیم‌حسنی (علیه‌السلام) و شیخ البلاد (شهرری) با موضوعات تاریخی، جغرافیایی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و... در گذشته، حال و آینده و همچنین تأثیر حضور این محدث والامقام در شهرری توسط مرکز اسناد آستان مقدس حضرت عبدالعظیم‌ الحسنی (علیه‌السلام) با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهرری ۷ اسفند امسال‌ برگزار می‌شود.

وی با بیان عظمت معنوی و مقامات باطنی حضرت عبدالعظیم علیه‌السلام و برابری فضیلت زیارت مرقد آن بزرگوار در ری با فضیلت زیارت حرم حضرت سیدالشهداعلیه‌السلام در کربلا بر ضرورت برپایی چنین جشنواره‌هایی با محور معرفی ابعاد معرفت وجودی حضرت عبدالعظیم علیه‌السلام به‌عنوان یکی از شخصیت‌های بزرگ علمی، اخلاقی و جهادی جهان اسلام که تاکنون به گونه‌ای شایسته، شناخته نشده است، تأکید کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه مشترک میان آستان مقدس حضرت عبدالعظیم‌ الحسنی علیه‌السلام و این دانشگاه عنوان کرد: براساس سند چشم‌انداز تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و پیشگامی این مجموعه دانشگاهی در ترویج مسائل اعتقادی، هدف از این همکاری بسط و توسعه تعاملات اجرایی در مباحث آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه و آستان مقدس استفاده از امکانات و توانمندی‌های فرهنگی، مذهبی و علمی بالقوه و بالفعل دو طرف بوده است.

لادن‌مقدم با اشاره به قدمت تاریخی شهرری و مرقد و آستان حضرت عبدالظیم‌ الحسنی علیه‌السلام به‌عنوان میراث چند قرن ارادت شیعیان به این بارگاه نورانی که همواره پذیرای سیل ارادتمندان به ذریه پیامبر اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم تشریح کرد: سیر تکاملی بسیاری از علوم نظیر ریاضی، طب، نجوم و... با نام دانشمندان و چهره‌های برجسته مذهبی مانند شیخ کلینی(ره)، شیخ صدوق(ره)، ابوالفتوح رازی گره خورده؛ از این‌ رو یکی از عمده وظایف ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی شناساندن ابعاد وجودی و شخصیتی ستارگان بی‌بدیل آسمان علمی جهان اسلام به قشر جوان به صورت ویژه و آحاد مردم است.

وی، جمع‌آوری مقالات تاریخی و مذهبی ارائه شده کتاب و یافته‌های پژوهشی در پایگاه‌های علمی ازجمله اهداف میان‌مدت و بلندمدت این رویداد را مهم ارزیابی کرد و ضمن برشمردن ویژگی‌های منحصر به فرد شهرستان ری و اهمیت ویژه آن به لحاظ یکی از پایه‌ها و سرمایه‌‌های مذهبی و فرهنگی کشور خاطرنشان کرد: امیدوارم نتایج این جشنواره علمی، فرهنگی که فرصتی مغتنم برای اشاعه فرهنگ ناب اسلام به شمار می‌رود، نقش به‌سزایی در معرفی این عالم بزرگوار جهان اسلام و شهرری به‌عنوان مهد تمدن علمی و فرهنگی کشور به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر