صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۵ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱
نماینده انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با آنا:

اعتراضات دانشجویی باعث موج‌سواری دشمن شد

اسعدی گفت: در اتفاقات اخیر برخی دانشجویان، برخلاف رسالت آگاه‌سازی مردم، ناخواسته در زمین دشمن بازی کردند و شکل این اعتراضات، باعث موج‌سواری دشمنان شد.
کد خبر : 821193

علی اسعدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، در رابطه بااینکه مسئله محوری دانشجویان چه مزایایی دارد، خاطرنشان کرد: به این مقوله باید به‌صورت مبنایی‌تر نگاه شود و همچنین در رابطه بااینکه تشکل‌های دانشجویی چه سازوکاری را باید رعایت کنند.

وی افزود: وقتی با یک سیستم طرف هستیم که باید رشد و بهبود پیدا کند یکسری کارکرد‌های منفی و نیز مثبت در این حالت قابل‌تعریف است. بحث حل مسائل این است که کارکرد‌های منفی بهبود پیدا کند و کارکرد‌های مثبت اثر خود را بگذارد تا سیستم بتواند رشد کند و به چشم‌انداز و هدفی که دارد برسد.

نماینده انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی، مدل جدیدی از حکومت اسلامی روی کارآمد و بحث صدور انقلاب مطرح شد، گفت: مدلی که حضرت امام خمینی (ره) ارائه کردند مردم‌سالاری دینی بود برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی یا ایران پیشرفته اسلامی است و در این راستا، حرکت مردم و نقش اساسی در این میدان، با مردم است. بدون توجه به نقش اساسی مردم نمی‌توان دستیابی به آن نقطه را قابل‌تصور دانست.

اسعدی با اشاره به اینکه حرکت مردم نیازمند وجود مؤلفه‌هایی است، اظهار کرد: طبیعتاً این حرکت یک انرژی و همچنین یک اراده نیاز دارد. نقش جنبش دانشجویی و نخبگانی در اینجا مطرح می‌شود. برای اینکه به تشخیص مسائل بپردازند و سمت‌وسو را برای آگاه‌سازی مردم در تشکیل یک اراده مشخص کنند و پیش‌نیاز آن امید است.

وی ادامه داد: اینکه چه موضوعاتی را دانشجویان باید در راستای پیشرفت کشور در نظر بگیرند، بحث بسیار مهمی است. چگونگی مطرح سازی مطالبات دانشجویی مهم است. دو نوع مطالبه و انتقاد داریم. یک نگاه تحول گرایانه است در راستای بهبود سیستم است. دومی نگاه براندازانه که هدف آن سرنگونی سیستم است.

اسعدی در رابطه با مدل براندازانه گفت: روشی که در این مدل نیاز است و پیش‌گرفته می‌شود، آگاه‌سازی نیست بلکه ناامید کردن مردم است. اراده و اتحاد ملی در این مدل را هدف قرار می‌دهند و مسائل بدون اولویت را در جامعه برجسته می‌کنند و هر مسئله را به کلیت ساختار مرتبط می‌کنند.

وی افزود: هر مطالبه‌ای می‌تواند تأثیرات بزرگی داشته باشد؛ لذا ضرورت دارد یک نگاه کل گرا نسبت به مسائل داشته باشیم و تکمیل‌کننده پازل براندازانه نباشیم.

اسعدی در پایان خاطرنشان کرد: در اتفاقات اخیر شاهد بودیم برخی دانشجویان برخلاف رسالت آگاه‌سازی مردم ناخواسته در زمین دشمن بازی می‌کنند و پازل دشمنان نظام را تکمیل می‌کنند. هرچند که همه به مشکلات ساختاری گشت ارشاد اذعان دارند، اما فوت مهسا امینی بهانه‌ای شد تا فضا برای سو استفاده باز شود و اعتراضات دانشجویان باعث موج‌سواری دشمن شود.

انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر