صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۳ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱
بررسی صلاحیت نامزدها از سوی کمیته نظارت

وقتی هیات های استانی برای انتخابات وزنه برداری همکاری نمی‌کنند!

سرپرست دبیری فدراسیون وزنه برداری گفت: کمیته نظارت به زودی برای بررسی صلاحیت نامزد‌های عضویت و افراد واجد شرایط رای دهی، تشکیل جلسه خواهد داد.
کد خبر : 820937

به گزارش خبرگزاری آنا، حسین مقامی سرپرست دبیری فدراسیون وزنه برداری که در هفته‌های اخیر مسئولیت مدیریت و نظارت بر فرایند ثبت نام از کاندیدا‌ها و برگزاری انتخابات سه کمیسیون ورزشکاران، مربیان و داوران را برعهده دارد، اظهار داشت: کمیته نظارت به زودی برای بررسی صلاحیت نامزد‌های عضویت و افراد واجد شرایط رای دهی، تشکیل جلسه خواهد داد.

به گفته حسین مقامی، مهلت هفت روزه معرفی اسامی افراد واجد شرایط رای دهی در انتخابات کمیسیون‌های سه گانه فوق، عصر روز یکشنبه ۲۷ آذرماه خاتمه یافته و به دلیل عدم دریافت پاسخ مناسب از هیات‌های استانی، طی مکاتبه دیگری به ایشان ۴۸ ساعت فرصت داده شده که به صورت مکتوب اعلام وضعیت کنند.

**ثبت نام نامزد‌ها 

بنابر اعلام دبیر فدراسیون، در مهلت مقرر برای ثبت نام نامزد‌های سه کمیسیون ورزشکاران، مربیان و داوران، ۱۵ نفر برای عضویت در کمیسیون داوران، ۱۵ نفر برای کمیسیون مربیان و ۱۶ نفر برای کمیسیون ورزشکاران ثبت نام کرده اند. هفت عضو اصلی و دو عضو علی البدل کمیسیون داوران، هفت عضو اصلی و دو عضو علی البدل کمیسیون مربیان و ۹ عضو اصلی به اضافه دو عضو علی البدل کمسیون ورزشکاران باید با رای اعضای واجد شرایط از سراسر کشور، انتخاب شوند.
در کمیسیون ورزشکاران ترکیب چهار زن و هفت مرد و در کمیسیون داوران و مربیان عضویت سه زن و شش مرد الزامی است.

مقامی در این خصوص توضیح داد: از استان‌ها خواسته ایم کسانی را که شرایط رای دهی دارند، معرفی کنند که متاسفانه استان‌ها همکاری لازم را نداشتند. برخی استان‌ها اصلا افرادی را معرفی نکرده اند، چند استان لیست کامل دادند و تعدادی هم جسته گریخته اسامی داده اند که آمار درستی نیست و نشان می‌دهد اقبالی از طرف شرکت کننده‌ها وجود نداشته یا به درستی ترغیب نشده اند؛ بنابراین تصمیم گرفتیم مجددا نامه‌ای به هیات‌ها بزنیم تا کتبا کل نفرات رای دهنده معرفی شده را تایید کنند یا اعلام کنند که فردی را برای معرفی ندارند تا اگر در آینده کسی مدعی رای دادن بود، مسئولیت از فدراسیون سلب شده باشد.

**نحوه رای گیری

بنابر توضیحات دبیر فدراسیون، رای گیری به دو صورت حضوری در محل فدراسیون یا غیرحضوری (از طریق نرم افزار) انجام خواهد شد. به این منظور کد ملی افراد واجد شرایط رای دهی اخذ شده و نام کاربری و رمز عبور برای آنها ارسال می‌شود تا در روی انتخابات، وارد اکانت مربوطه شده و ضمن مطالعه اسامی نامزدها، نسبت به رای دادن اقدام کنند.
 
**بررسی صلاحیت نامزد‌ها و رای دهندگان

به گفته مقامی «کمیته نظارت» بر برگزاری انتخابات کمیسیون‌ها مرکب از دبیر فدراسیون، نماینده دفتر امور مشترک فدراسیون ها، بازرس فدراسیون و نماینده حقوقی فدراسیون، پس از تعیین تکلیف لیست رای دهندگان، تشکیل جلسه داده و صلاحیت نامزد‌های ثبت نام شده و افراد واجد شرایط رای دادن را بررسی خواهند کرد.

** تاریخ برگزاری انتخابات

این کمیته پس از بررسی صلاحیت‌ها نسبت به تعیین تاریخ برگزاری انتخابات کمیسیون‌ها تصمیم گیری خواهد کرد.

**اهمیت عضویت در کمیسیون‌ها

حسین مقامی در خصوص کارکرد کمیسیون‌های سه گانه فوق توضیح داد: سابقا نماینده ورزشکاران، داوران و مربیان برای حضور در مجامع انتخاباتی توسط رییس یا سرپرست فدراسیون معرفی می‌شد، اما برای این که برگزاری مجامع کاملا دموکراتیک باشد، لازم است نماینده هر کمیسیون منتخب واقعی آن جامعه باشد که می‌تواند از بین اعضای کمسیون یا به انتخاب آنان از بیرون معرفی شود. دوازده نفر از این سه کمیسیون وارد مجمع انتخاباتی فدراسیون می‌شوند و، چون رای تاثیرگذاری است، وزارت تاکید داشت که عدالت در این خصوص کاملا رعایت شود. در سال‌های آتی که تاثیر کمیسیون‌ها در انتخابات دیده شود، قطعا حضور پرشورتری را شاهد خواهیم بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر