صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۵ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱
معاون دانشگاه آزاد همدان خبر داد؛

عقد قرارداد ۶ طرح تحقیقاتی برون‌دانشگاهی در ۵ ماه

مسعود معینی از عقد قرارداد ۶ طرح تحقیقاتی برون دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان در ۵ ماه اخیر خبر داد.
کد خبر : 820721

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های خبرگزاری آنا از همدان، مسعود معینی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی همدان در مراسم قدردانی از ۱۶ پژوهشگر و فناور این واحد دانشگاهی که تولیدات یکساله خود را ارائه کردند از عقد قرارداد ۶ طرح تحقیقاتی برون دانشگاهی به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان در پنج ماه اخیر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان خبر داد و اظهار کرد: اکنون اولویت واحد همدان انجام پژوهش‌های کاربردی است تا در کنار تولید علم چه در حوزه تحقیقاتی و چه اجرایی با برقراری ارتباط با بخش‌های خصوصی و دولتی پژوهش‌های کاربردی را عملیاتی کند.

وی افزود: با نگاه به ویژگی‌های دانشگاه نسل سوم و ایجاد ارزش‌افزوده دانش و پژوهش، مأموریت حوزه معاونت پژوهشی می‌تواند با پایبندی به دستورالعمل‌ها در دو بخش کلی توسعه بنیادی فعالیت‌های پژوهشی و برنامه‌ها و طرح‌های درآمدزایی به‌عنوان پرچم‌دار در این بخش مورد توجه قرار گیرد.  در مدت یک ساله اخیر ۱۰۵ مقاله توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان در همایش‌های بین‌المللی و داخلی ارائه شده و پنج کتاب توسط اعضای هیئت علمی در این مدت به رشته تحریر درآمده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی همدان عنوان کرد: تأسیس ۶ هسته پژوهشی، تأسیس دو گروه پژوهشی، آماده‌سازی زیرساخت‌ها برای اخذ استاندارد ISO ۱۷۰۲۵، اجرای طرح تعاون مابین واحد همدان و واحد تویسرکان درباره تجهیزات اپتیک و لیزر، عقد بیش از ۶ قرارداد و تفاهم‌نامه با سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف و حضور ۱۱ زیرساخت و هسته پژوهشی در رویداد ملی گام دوم دانشگاه (عصر جدید) از مهم‌ترین فعالیت‌های شاخص مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی این واحد دانشگاهی است.

معینی بیان کرد: اکنون ۱۲ هسته فناور و هفت شرکت در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی همدان مشغول فعالیت هستند که محصولات آنها به بازار راه پیدا کرده است.

**دشمن رشد علمی و مرجعیت علمی ایران را برنمی‌تابد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان نیز گفت: دشمن رشد علمی و مرجعیت علمی ایران را برنمی‌تابد. امروز در دنیا در علوم همانند انرژی هسته‌ای، علوم موشکی، نانو و سلول‌های بنیادی به علم دانشمندان ایرانی صحه می‌گذارد و این عامل اصلی دشمنی کشور‌های استکبار علیه جمهوری اسلامی ایران است.

ابوالفضل یداللهی‌اصلان اضافه کرد: پژوهش یکی از اساسی‌ترین نیاز‌ها برای نیل به پیشرفت و توسعه همه‌جانبه یک کشور است، شاخص ارزشمندی که منجر به دانایی و توانایی جامعه، تولید اشتغال و ثروت، دستیابی به رفاه و امنیت اجتماعی و درنهایت استقلال، خودکفایی و اقتدار جامعه شده تا زمینه‌ساز آینده‌ای درخشان برای آن کشور باشد.

وی مطرح کرد: بی‌شک دستاورد‌های بی‌شمار دانشگاه آزاد اسلامی در استان همدان در حوزه پژوهش، تحقیقات و فناوری مرهون همت والای اعضای هیئت علمی، دانشجویان، پژوهشگران و کارکنان علاقه‌مند به این حوزه تحقیقاتی بوده و هفته پژوهش فرصتی مغتنم برای معرفی دستاورد‌ها و قدردانی از تلاش‌های ارزنده آنان در عرصه پژوهش و فناوری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان کرد: امید است که با تلاش و همت تلاشگران این عرصه، بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در چرخش تحول‌آفرین از عرضه محوری مقاله گرا و غیر هدفمند در پژوهش و تولید دانش و فناوری به تقاضامحوری و پاسخگویی اثربخش به نیاز‌های علمی _ تربیتی محلی و ملی متأثر از چالش‌های آمایش محور و تحولات سریع اجتماعی فناورانه شاهد موفقیت‌های چشم‌گیری در توسعه علمی پایتخت تاریخ و تمدن ایران‌زمین و درخشش میهن در فتح قله‌های علمی جهان باشیم.

به گزارش آنا در این جلسه از سهیل سبحان اردکانی پژوهشگر برتر و جزء دو درصد از دانشمندان جهان، علیرضا رضایی گروه علوم سیاسی، حسین اردلانی گروه فلسفه و هنر، منصور اسماعیل پور گروه کامپیوتر، مهرداد چراغی گروه محیط زیست ومنابع طبیعی، سعید جامه بزرگی گروه شیمی و فناور برتر استانی، انجمن علمی رباتیک و انجمن علمی میکروبیولوژی به عنوان انجمن فعال و برتر، مهدی رجبی و مبینا احمدی دو عضو باشگاه پژوهشگران جوان، شیرین گوران دکترای معماری به عنوان رساله برتر با بیشترین امتیاز پژوهشی، احمد قادری شمیم مقاله برتر و معین نظری استاد برتر در حوزه طرح پویش قدردانی شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر