بازنگری سرفصلهای دانشگاهی نیازمند بودجه اساسی است
روح الله احمدی، مدیر دفتر برنامه ریزی و توسعه آموزش دانشگاه علم و صنعت در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پژوهش خبرگزاری آنا درباره اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی گفت: میزان و کیفیت آموزشی دانشجویان در پیدا کردن شغل مناسب بسیار مهم است.
وی افزود: دانشجویی که اصول و مبانی درس را به خوبی درک کرده و با مسائل مختلف در حین تحصیل درگیر شده از ذهن خلاقی برخوردار شده که میتواند با مسائل واقعی نیز بدون چالش مواجهه شود.
احمدی تصریح کرد: دانشجویان با تحصیلات عمیق و پایهای اکثرا در ورود به صنعت به سرعت آموزشهای اولیه را دریافت میکنند و با مسائل واقعی صنعتی سریع وفق پیدا میکنند. البته باید دقت داشت کسانی که همراه با آموزش مطالب درسی آموزش مهارت هم پیگیری میکنند بسیار موفقتر بوده و با سرعت بیشتری جذب بازار خواهند شد.
** وزارت علوم توانایی اختصاص بودجههای لازم برای بازنگری دروس دانشگاهی را ندارد
مدیر دفتر برنامه ریزی و توسعه آموزش دانشگاه علم و صنعت با اشاره به سطح امکانات کشور برای تغییر سرفصلهای دانشگاهی اظهار کرد: اساتید دانشگاه به عنوان نیروهایی هستند که وزارت علوم برای تغییر سرفصل دروس به آنها مراجعه میکند. واقعیت این است که برای این مهم وزارت عتف بودجهای که متناسب با زحمات اساتید باشد تخصیص نمیدهد یا توانایی پرداخت ندارد.
احمدی در پایان گفت: به هر حال اگر بخواهیم خروجی قابل اتکا از بازنگری سرفصلهای دروس داشته باشیم باید کارگروهی که متشکل از اساتید و کارشناسان تدوین برنامه هستند برای هر رشته تشکیل داد و بودجه متناسبی هم برای آن اختصاص داد.
قاسم شجاع
انتهای پیام/