صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۵۰ - ۲۳ آذر ۱۴۰۱
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در گفت‌وگو با آنا:

شرکت‌های فناور حوزه دامپزشکی به بخش‌ خصوصی معرفی می‌شوند

محمد فتاحی بیان کرد: اداره‌کل کل دامپزشکی استان مرکزی با حمایت از شرکت‌های فناور، خلّاق و دانش‌بنیان، آنها را به بخش‌های خصوصی تحت نظارت دامپزشکی معرفی می‌کند.
کد خبر : 819956

محمد فتاحی در حاشیه بازدید از نمایشگاه عصر امید(دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی) در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در اراک ارزیابی خود از نمایشگاه را اینگونه مطرح کرد که نمایشگاه دستاوردها خوب و جذاب بود؛ چراکه برخی شرکت‌ها محصولاتی دانش‌بنیان تولید می‌کنند که می‌تواند در حوزه دامپزشکی اعم از تشخیص بیماری‌ها، جلوگیری از بیماری‌ها و... مورد استفاده قرار ‌گیرد و به حوزه دامپزشکی کمک کند.

وی افزود: شرکت‌ها در نمایشگاه عصر امید دستاوردهایی داشتند که در صنعت دام و تشخیص بیماری سل مؤثر بوده و کاربرد داشته است و در حوزه انسانی هم فعالیت جدی وجود دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی متذکر شد: اگر این شرکت‌ها بتوانند در حوزه دامپزشکی و شناسایی دام‌ بیمار به ما کمک کنند، بسیار مفید و مؤثر خواهد بود؛ چراکه اساس کار دامپزشکی در مبارزه با بیماری سل، مبارزه با بیماری سل دام‌هاست و اگر بتوانیم بیماری سل در دام را کنترل کنیم، طبیعتاً در حوزه انسانی هم این بیماری کاهش می‌یابد و به بهداشت جامعه کمک می‌شود.

فتاحی متذکر شد: محصولات دیگری در نمایشگاه با این خصوصیات وجود داشت که با آن شرکت‌ها ارتباط برقرار شد تا در اداره‌کل دامپزشکی با آنها جلسه مشترک برگزار شود؛ اگر شرکت‌های فناور، خلّاق و دانش‌بنیان محصولاتی در حوزه دامپزشکی داشته باشند، قطعاً از ظرفیت آن‌ها استقبال و حمایت خواهد شد و چنانچه محصولات مورد تأیید قرار گیرد سازمان دامپزشکی کشور خرید خواهد کرد.

وی تبیین کرد: محصولات پژوهشی نیاز هر کشور است و بدون پژوهش فعالیت‌ها پیش نمی‌رود و این پژوهش است که نقاط ضعف و قوت هر کاری را مشخص می‌کند؛ بنابراین می‌توانیم با نتایجی که از پژوهش‌ها به دست می‌آید، کارهای جدیدی ارائه، پیگیری و به نتایج بهتری برسانیم.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا مبنی بر اینکه دامپزشکی با شرکت‌های فناور، خلّاق و دانش‌بنیان ارتباط دارد یا خیر؟ گفت: اداره‌کل دامپزشکی استان مرکزی بیشتر در حوزه نظارت ایفای نقش می‌کند و می‌تواند با حمایت از شرکت‌های فناور، خلّاق و دانش‌بنیان، آن‌ها را به بخش‌های خصوصی معرفی کند.

فتاحی تشریح کرد: بخش‌‌های خصوصی تحت نظارت دامپزشکی شامل تولیدات دارویی، تولیدات خدمات دام و دامپزشکی و ... هستند که می‌توانیم آن‌ها را با یکدیگر مرتبط کنیم تا باهم ارتباط داشته باشند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: متأسفانه توانمندی‌های این شرکت‌ها معرفی نشده یا اینکه واحدها برای محصولات خود تبلیغات چشمگیر ندارند و برپایی اینگونه نمایشگاه‌ها می‌تواند در شناسایی محصولات شرکت‌ها مؤثر باشد و در بازدید از این نمایشگاه توانستیم با محصولات برخی شرکت‌ها آشنا شویم و ارتباط بگیریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر