صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۹ - ۲۱ آذر ۱۴۰۱
هشدار صندوق بین‌المللی پول؛

همچنان باید برای کرونا هزینه پرداخت کرد

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد که ۶۹ کشور فقیر جهان در طول پنج سال به ۴۳۶ میلیارد دلار اضافی برای رویارویی با پیامد‌های «کووید-۱۹»، بازسازی برنامه‌های توسعه و افزایش درآمد نیاز دارند.
کد خبر : 819876

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد که ۶۹ کشور فقیر جهان در طول پنج سال به ۴۳۶ میلیارد دلار اضافی برای رویارویی با پیامد‌های «کووید-۱۹»، بازسازی برنامه‌های توسعه و افزایش درآمد نیاز دارند.

از این مبلغ، ۱۷۰ میلیارد دلار برای مقابله با اثرات همه گیر مانند خسارت تحصیلی، تشدید فقر و تقویت ذخایر اختصاص خواهد یافت.

صندوق مستقر در واشنگتن در گزارش اخیر خود اعلام کرد که پول باقی مانده برای کمک به کشور‌های کم درآمد برای رسیدن به میانگین نسبت هزینه‌های بازار‌های نوظهور به تولید ناخالص داخلی تا سال ۲۰۲۶ مورد نیاز است.

صندوق بین‌المللی پول گفت: شوک‌های مرکب ناشی از همه‌گیری و جنگ روسیه در اوکراین به‌طور نامتناسبی بر کشور‌های کم‌درآمد تأثیر گذاشته است.


کشور‌های فقیر از تورم، نرخ بهره بالا و هزینه‌های بالای غذا و انرژی رنج می‌برند، در حالی که با سطوح بی‌سابقه بدهی، تغییرات آب و هوایی و رشد آهسته یا رکود مواجه هستند.

محاسبات صندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد که حدود یک سوم اقتصاد جهانی حداقل دو فصل متوالی انقباض را در سال جاری و سال آینده تجربه خواهد کرد و تولید از دست رفته تا سال ۲۰۲۶ به ۴ تریلیون دلار خواهد رسید.

افزایش قیمت‌ها بانک‌های مرکزی در سرتاسر جهان را به تشدید سیاست‌های پولی واداشته و موضع تهاجمی فدرال رزرو باعث تقویت بیشتر دلار شده است.

در عین حال، کشور‌های در حال توسعه حدود یک چهارم تریلیون دلار بدهی بد دارند که تهدیدی برای ایجاد یک زنجیره تاریخی از نکول است.

انتهای پیام/

ارسال نظر