سهرابیان: قایقرانان با وجود مدال های رنگارنگ غریبانه وارد کشور شدند
یدالله محمدی- علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره درخشش تیم روئینگ کشورمان در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: در این دوره از مسابقات ۱۸ کشور صاحب سبک در رشته روئینگ شرکت کرده بودند و رقابت سخت و فشرده بود. سال گذشته ما مسابقات قهرمانی آسیا را به خاطر ممنوعیتهای بهداشتی تایلند از دست دادیم، اما امسال توانستیم در این دوره از مسابقات شرکت کنیم. خوشبختانه روئینگبازان هم توانستند نتایج خوبی کسب کنند.
**با کمترین تعداد، بیشترین مدال طلا را گرفتیم
وی ادامه داد: ما با کمترین تعداد ورزشکار نسبت به دورههای گذشته بیشترین مدال را کسب کردیم و این نشان میدهد همه قایقرانان ایران زحمت کشیدند. این نتایج ما را به مسابقات بازیهای آسیایی هانگژو امیدوار کرده است. با وجود اینکه قایقرانان ما پیست مناسب نداشتند و با محدودیتهای زیاد روبهرو هستند اما توانستند این نتیجه را کسب کنند.
**نگاه نابرابر بین ورزشکاران همیشه وجود دارد
رئیس فدراسیون قایقرانی در واکنش به گلایههای قایقرانان از عدم حمایت مسئولان و دادن پاداش و حواله خودرو به فوتبالیستها پس از باخت گفت: ما در فدراسیون تلاش میکنیم همه شرایط را برای قایقرانان فراهم کنیم و من همه جا از حق ورزشکاران قایقرانی دفاع کردم و نمیتوانم چشمم را روی تلاش این افراد ببندم. اما متأسفانه این نگاه نابرابر همیشه وجود داشته است. فوتبال با سیاست عجین شده در همه جای دنیا نگاه به این رشته متفاوت است؛ اما مسئولان ما هم باید ببیند کدام رشته در المپیک و بازیهای آسیایی جایگاه ورزش ایران را تغییر میدهد و به این رشتهها یک نگاه برابر داشته باشد.
** تبعیض ورزشکاران را اذیت میکند
سهرابیان اظهار داشت: در رشته ما به دلیل محدودیتهایی که در بحث تجهیزات و زیرساخت داریم ورزشکاران ما با سختی و محدودیت تمرین میکنند. هر کسی دست دختران قایقران را ببیند این موضوع را کاملا درک میکند. من برای فوتبالیستها ارزش زیادی قائل میشوم، اما در شرایطی که آنها باختند و از صعود به مرحله بعدی جام جهانی بازماندند حواله خودرویی خارجی و پاداش دلاری دریافت کردند؛ این تبعیض ورزشکاران را اذیت میکند و آنها را تحت تأثیر قرار میدهد.
**ورزشکاران پس از مدالآوری غریبانه وارد کشور شدند
سهرابیان خاطرنشان کرد: در شرایطی که ورزشکاران ما در مسابقات قهرمانی آسیا مدالهای رنگارنگی کسب کردند، اما غریبانه وارد کشور شدند؛ البته که فدراسیون قایقرانی خانه آنهاست و من هم پدر همه آنها هستم بنابراین هر کاری که از دستم برمیآمد برای آنها انجام دادم. با کمک نیروی دریایی و گروه ارکستر و همچنین با حضور خانواده این قایقرانان برای آنها مراسمی گرفتیم تا احساس نکنند تنها هستند و افتخارآفرینی آنها را کسی نمیبیند. امیدوارم مسئولین غیرورزشی به ورزش بیشتر توجه کنند.
** اصلیترین نیاز ما پیست استاندارد است
وی در مورد محدودیتهایی که قایقرانی با آنها دست و پنجه نرم میکند؛ گفت: اصلیترین نیاز ما پیست استاندارد است که متأسفانه افراد غیرورزشی چوب لای چرخ ما میگذارند. قرار بود در بوشهر یکی از استانداردترین پیستهای قایقرانی به بهرهبرداری برسد؛ برای آن ۵۰۰ میلیارد هزینه شده بود و ۲۰۰ میلیارد هم هزینه لایروبی آن بود؛ اما برخی افراد که به قول خودشان علاقمند به محیط زیست اجازه ندادند این پیست لاییروبی شود که من همانجا به آنها گفتم اگر این کار انجام نشود این پیست محلی برای سایر رشتههای ورزشی مثل هندبال ساحلی یا اینکه به محلی برای تفریحات ناسالم تبدیل میشود. اما این افراد با آوردن پلاکارد اجازه این کار را ندادند و مانع شدند.
**با پیست استاندارد خیلی از مشکلات قایقرانان برطرف میشود
سهرابیان عنوان کرد: اگر این پیست استاندارد افتتاح میشد خیلی از مشکلات قایقرانان برطرف میشد و نیاز نبود ورزشکاران ما برای داشتن یک پیست استاندارد به پشت کوه و سد بروند. متأسفانه ما با این مسائل درگیر هستیم و گلایه و حرفهای ما هم راه به جایی نمیبرد. امیدوارم دوستان غیرورزشی دیدگاه دیگری به ورزش داشته باشند.
انتهای پیام/