صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۴ - ۲۱ آذر ۱۴۰۱
براساس گزارش وبگاه توتال انرژیز محقق می‌شود؛

خیز غول نفت و گاز اروپا به سوی تولید و تجاری سازی انرژی‌های پاک

شرکت نفت و گاز توتال انرژیز به دلیل اهمیت منابع انرژی پاک و به خصوص برق تجدیدپذیر، هدف گذاری خود تا سال ۲۰۳۰ را در کل زنجیره ارزش برق تجدیدپذیر در راستای تولید، ذخیره سازی، تجارت و فروش آن به کار گرفته است.
کد خبر : 819821

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا: اخیرا وبگاه خبری توتال‌ اِنِرژیز در گزارشی به اهمیت منابع انرژی پاک و به خصوص برق تجدیدپذیر به عنوان رهبر جهانی انتقال انرژی نام برده است.

در ابتدای این گزارش آمده است، امروزه برق‌رسانی وانتقال انرژی، نیاز به افزایش گسترده تولید و عرضه انرژی‌های سبز دارد. در این راستا، شرکت نفت و گاز توتال انرژیز، هدف خود را برای رتبه بندی در بین پنج تولیدکننده برتر جهانی برق تولید شده از خورشید و باد تا سال ۲۰۳۰ در کل زنجیره ارزش برق تجدیدپذیر (تولید، ذخیره سازی، تجارت و فروش) به کار گرفته است.

در ادامه این گزارش آمده است. سهم این شرکت در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، در سال ۲۰۲۱ برای دستیابی به کربن صفر خالص که مستلزم کاستن از میزان انتشار گاز‌های گلخانه‌ای تا حد امکان است، شتاب گرفته است. سرمایه‌گذاری‌های این شرکت نیز در انرژی‌های تجدیدپذیر و برق ۲۵ درصد از کل سرمایه‌گذاری‌ها را تشکیل می‌دهد که بیش از ۲۰ درصدی است که یک سال پیش پیش‌بینی شده بودو به زودی بیش از ۳۰ درصد از سرمایه‌گذاری‌ها را به انرژی کربن‌زدایی شده اختصاص خواهند داد.

در چهار سال گذشته، ظرفیت ناخالص نصب شده شرکت برای انرژی تجدیدپذیر از ۰.۷ گیگاوات در سال ۲۰۱۷ به بیش از ۱۰ گیگاوات در سال ۲۰۲۱ افزایش یافت.

هدف این است که ظرفیت ناخالص ۳۵ گیگاوات در سال ۲۰۲۵ و ۱۰۰ گیگاوات در سال ۲۰۳۰ داشته باشند. هدف این است که در سال ۲۰۲۵ به ۳۵ گیگاوات ظرفیت ناخالص برسند و سپس در سال ۲۰۳۰ به ۱۰۰ گیگاوات و در نتیجه تولید برق خود را از ۲۱ تراوات ساعت در سال ۲۰۲۱ به ۱۲۰ تراوات ساعت در سال ۲۰۳۰ افزایش دهند.

این شرکت از سال ۲۰۱۵، مجموعه‌ای از تولید برق انعطاف پذیر با استفاده از نیروگاه‌های توربین گازی سیکل ترکیبی (CCGT) با ظرفیت ۴ گیگاوات در پایان سال ۲۰۲۱ ایجاد کرده است. این نیروگاه‌ها مکمل توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر با پشتیبانی از شبکه در طول دوره‌های زمانی اوج تقاضا یا زمانی که آفتاب یا باد کافی وجود ندارد، هستند.

یکی دیگر از مزایای نیروگاه‌های گازسوز، انعطاف پذیری عملیاتی بیشتر است. زیرا آن‌ها را می‌توان دو برابر سریعتر از نیروگاه‌های زغال سنگ راه اندازی کرد و تعدادشان را افزایش داد. به علاوه، توانایی گاز طبیعی برای تولید انرژی انعطاف‌پذیر نیز آن را به شریک حیاتی انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل می‌کند که طبیعتاً متناوب و مستمر هستند.

در ادامه این گزارش آمده است سناریوی انتشار کربن صفر خالص آژانس بین المللی انرژی یک سناریوی هنجاری است که تقاضای انرژی در جهان ِدر حال تغییر را توصیف می‌کند که با محدود کردن افزایش دمای جهانی سازگار است.

ظرفیت نصب شده برق تجدیدپذیر

**موقعیت‌های منحصر به فردی که بخاطر وجود انرژی تجدیدپذیر شتاب می‌گیرند

پروژه‌های خورشیدی شرکت توتال انرژیز در سال ۲۰۲۰ و دوباره در سال ۲۰۲۱ به ویژه در هند و ایالات متحده به سرعت گسترش یافت. این رشد همچنان ادامه خواهد داشت. ظرفیت کل مجموعه پروژه‌های بادی دریایی این شرکت، بیش از ۱۰ گیگاوات است. توربین‌های بادی با کف ثابت دو سوم این مقدار و توربین‌های بادی شناور یک سوم را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید:

**راه اندازی چندین پروژه ذخیره سازی ثابت برق برای حمایت از انرژی‌های تجدید پذیر

راه حل‌های ذخیره سازی برق برای جبران ماهیت متناوب پروژه‌های خورشیدی و بادی، تضمین پایداری شبکه‌های برق و استفاده حداکثری از آن‌ها با توجه به نوسانات روزانه بازار‌های برق، ضروری است. در این بخش، شرکت از یک قرارداد سرمایه گذاری، بهره می‌برد.

پروژه‌های انرژی خورشیدی و بادی دریایی

گفتنی است، توتال انرژیز، شرکت نفت‌وگاز فرانسوی چندملیتی است و یکی از شِش شرکت بزرگ نفتی جهان است که تحت عنوان «سوپرمیجر» طبقه‌بندی می‌شوند. توتال‌انرژیز اکنون چهارمین شرکت نفتی و هشتمین شرکت بزرگ جهان است، که در ۳۰ کشور دارای شعبه بوده و بیش از ۱۰۵ هزار کارمند از مجموع ۱۳۰ کشور در آن اشتغال دارند.

این شرکت در همه حوزه‌های صنایع نفت و گاز، اعم از اکتشاف و تولید نفت خام و گاز طبیعی، همچنین تولید برق و نیز انتقال، پالایش و بازاریابی نفت خام و گاز طبیعی فعالیت می‌کند. در ساختار سازمانی توتال‌انرژیز بخش بالادستی، به سه بخش اصلی تقسیم می‌شود، که هر یک از بخش‌ها، به مدیریت‌های مختلف تفکیک می‌شوند. شامل بخش نفت؛ بخش گاز و برق و نیز بخش انرژی‌های تجدیدپذیر با تولید انرژی خورشیدی انرژی بادی انرژی هسته‌ای است.

بخش بالادستی شرکت توتال در پروژه‌های بخش انرژی‌های تجدیدپذیر در طول سال ۲۰۰۵، معادل ۸٬۱ میلیارد یورو، سرمایه‌گذاری کرده‌است. این بخش از شرکت توتال، به‌ تنهایی دارای ۱۴ هزار و ۸۴۹ نفر نیروی‌انسانی بوده، همچنین شامل شبکه‌ای از ۱۷ هزار ایستگاه ارائه خدمات در سراسر جهان است که در حدود ۵۰ درصد آن‌ها، در دو قاره اروپا و آفریقا مستقر هستند.

انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر