صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۲۱ آذر ۱۴۰۱
غیرحرفه‌ای است ناک اوت شدن تکواندوکار را اعلام نمی‌کنند

کرمی: به تصمیمات تکواندو نقد دارم اما برخی مغرضانه به ساعی انتقاد می‌کنند

دارنده مدال برنز المپیک گفت: متأسفانه برخی افراد بی‌رحمانه انتقاد می‌کنند، من خودم عضو کمیته فنی هستم و به خیلی از تصمیمات و انتقاد‌ها نقد دارم.
کد خبر : 819637

فرزانه شریفی- یوسف کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره نتایج تکواندوکاران ایران در فینال گرندپری ریاض گفت: به نظرم صحبت کردن ما در مورد نتایج تکواندوکاران مشکلی را حل نمی‌کند؛ باید مربیان تیم ملی خودشان صحبت کنند که چه اتفاقی افتاده که تکواندوکار خانم ما به سر وزن نمی‌رسد و از آن طرف چرا مردانی بعد از چند روز که از مسابقات قهرمانی جهان آمده به این رقابت‌ها اعزام می‌شود؟! این مسائل را مربیان تیم‌های ملی باید پاسخگوی آن باشند.

**غیرحرفه‌ای است ناک اوت شدن تکواندوکار را اعلام نمی‌کنند

وی در پاسخ به این سوال که تنها سجاد مردانی شانس حضور در این رقابت‌ها را با توجه به رنکینگ جهانی داشته است، عنوان کرد: به نظرم گاهی وقت‌ها نرفتن به یک مسابقه به مراتب بهتر از رفتن است. اگر مردانی به این مسابقات اعزام نمی‌شد بهتر بود؛ ضمن اینکه خیلی بد است که ناک اوت شدن یک تکواندوکار طور دیگری اطلاع‌رسانی می‌شود. این کار اصلا حرفه‌ای نبود.

**نیروی انسانی مناسبی به تکواندو ایران تزریق شده است

دارنده مدال برنز المپیک در مورد نتایج تکواندو ایران در دوران ریاست ساعی اظهارداشت: من الان هدایت تیم ملی تکواندو پاکستان را برعهده دارم و قبلا هم در تکواندوی ایران به مدال رسیدم. مهم‌ترین چیزی که مسئولان این فدراسیون باید داشته باشند نیروی انسانی است؛ اگر همه جور امکانات در تکواندوی ایران وجود داشته باشد، اما بازیکن نداشته باشند نمی‌توانند در مسابقات کاری از پیش ببرند. خوشبختانه الان این نیروی انسانی هست و تکواندوکاران جوان و آینده‌دار به تیم ملی اضافه شدند.

**به خیلی از تصمیم‌ها و انتخاب‌ها نقد دارم

کرمی در واکنش به انتقاد‌هایی که به دوره ریاست ساعی می‌شود؛ گفت: افرادی که انتقاد می‌کنند نگاهی به دوره قبل از آمدن ساعی هم داشته باشند. در دوره قبل تکواندوی ایران در دو المپیک شرکت کرد، اما هیچ دستاوردی نداشت. متأسفانه برخی افراد بی‌رحمانه انتقاد می‌کنند، من خودم عضو کمیته فنی هستم و به خیلی از تصمیمات و انتقاد‌ها نقد دارم. عده‌ای قصدشان تنها کوبیدن افراد است در حالی که آن‌ها رئیس فدراسیون را هم بکوبند چه سودی عایدشان می‌شود؟! همانطور که گفتم من خودم منقدم، اما خیلی از مسائل به تکواندو ارتباطی ندارد، اما برخی افراد مغرض آن را مطرح می‌کنند، این مسائل برگشت به عقب است و اصلا منصفانه نیست و کاملا مغرضانه است. رئیس فدراسیون مجبور است برخی از انرژی خودش را صرف خارج کردن تکواندو از بحران و بخش دیگری از انرژی‌اش را صرف جلوگیری از حواشی و پاسخگویی به آن‌ها باشد. بخش دیگری از انرژی خودش را هم صرف اعزام تیم‌های ملی به مسابقات مختلف و جذب اسپانسر و تأمین کردن منابع مالی باشد. مگر یک نفر آدم چقدر انرژی دارد؟

**چه ایرادی دارد تکواندوکاران از طریق قاره‌ای سهمیه بگیرند؟

کرمی در مورد کسب سهمیه قاره‌ای برای تکواندوکاران ایرانی به دلیل نبود رنکینگ جهانی عنوان کرد: من در سال ۲۰۱۶ و همچنین ۲۰۲۰ خیلی از مسائل را مطرح کردم، اما متأسفانه کسی به آن گوش نکرد. در المپیک قبلی ما میلیارد‌ها هزینه کردیم که دو سهمیه در تکواندو نصیب ایران شود؛ در نهایت هر دو نماینده ایران هیچ دستاوردی در المپیک نداشتند؛ حالا اگر این سهمیه از طریق قاره‌ای کسب شود چه ایرادی دارد؟! من نمی‌دانم چرا این موضوع باید اینقدر مطرح شود؟ برخی می‌گویند اگر تکواندوی ایران از طریق قاره‌ای نتوانست به سهمیه برسد آن وقت تکلیف چه می‌شود؟! من به دوستان گفتم اگر قرار باشد تکواندوی ایران حتی از طریق قاره‌ای هم سهمیه نگیرد که وضعیت خیلی افتضاح است.

**مدال‌آوران المپیکی سهمیه قاره‌ای کسب می‌کنند

دارنده مدال برنز المپیک گفت: الان در خیلی از کشور‌ها تکواندوکاران از طریق قاره‌ای موفق به کسب سهمیه المپیک می‌شوند؛ آن‌ها برنامه‌ریزی می‌کنند که از طریق قاره‌ای به سهمیه برسند به این خاطر که بدنشان تحلیل نرود و آمادگی روحی و روانی خوبی هم داشته باشند از آن طرف حریفان، موفق به شناخت و آنالیز کردن آن‌ها نشوند. در المپیک قبلی یک تکواندوکار بانوان از طریق قاره‌ای به المپیک راه پیدا کرد و در نهایت مدال طلای المپیک هم گرفت. یا کسی که نقره المپیک را گرفت هم همین شرایط را داشت. رشیدف از طریق قاره‌ای موفق به کسب سهمیه المپیک شد.

**8 سهمیه بگیریم اما یک مدال نداشته باشیم ارزش دارد؟

کرمی خاطرنشان کرد: این همجمه انتقاد‌ها در کسی سهمیه قاره‌ای عجیب است و من نمی‌دانم چه اشکالی دارد اگر تکواندوکاران از طریق سهمیه قاره‌ای به المپیک راه پیدا کنند؟! آیا کسب مدال در المپیک اهمیت دارد یا چگونگی حضور در آن؟! مگر مهم‌ترین میدان برای هر ورزشکاری المپیک نیست؟! اگر تکواندوکاران ما ۸ سهمیه از طریق رنکینگ جهانی کسب کنند و به المپیک راه پیدا کنند، اما در عوض به یک مدال نرسند این سهمیه‌ها چه آورده‌ای برای تکواندوی ایران دارد؟

**برخی دیدگاه و تفکرات در یک جا جواب نمی‌دهد

وی در مورد تغییر در راس کادرفنی تیم ملی گفت: مقانلو واقعا مربی زحمت‌کشی است و تمام تلاشش را به کار می‌گیرد که بهترین نتیجه را کسب کند. او بسیار مصمم و تلاش‌گر است، اما گاهی اوقات یک سری دیدگاه‌ها و تفکرات در برخی جا‌ها جواب نمی‌دهد. من یک عضو کمیته فنی هستم و باید همه نظرات را گوش بدهیم و بهترین تصمیم را بگیریم.

سرمربی تیم تکواندو پاکستان همچنین در مورد شرایط تیم پاکستان گفت: هفته آینده به این کشور می‌روم تا کار را شروع کنیم. همه هدف ما بازی‌های آسیایی هانگژو و کسب سهمیه المپیک است. شرایط تکواندو پاکستان در حال پیشرفت است البته وضعیت خوبی نداشتند و همه تلاش من این است که نتیجه بگیرند.

انتهای پیام/

ارسال نظر