صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۹ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱
عضو جدا شده منافقین در گفتگو با آنا:

ایدئولوژی منافقین بی اساس است؛ خانواده جوخه اعدام رجوی بود

عضو جدا شده سازمان منافقین گفت: رجوی رویا‌ها و امیال خود را از راه قدرت طلبی و جاه طلبی دنبال کرد؛ می‌خواست این اهداف را به وسیله ما محقق کند که خانواده در مقابلش قرار گرفت.
کد خبر : 819334

گروه سیاست خبرگزاری آنا- محمود دشتستانی نجات یافته‌ای است که ۱۰ سال اسیر رژیم بعث عراق و ۲۱ سال هم اسیر فرقه رجوی بوده است.

آنطور که دشتستانی می‌گوید بعد از اسارت توسط عراقی‌ها به اردوگاه‌های مختلف رفت و سپس تحت تاثیر وعده آزادی در اشرف، به مجاهدین خلق پیوست.

دشتستانی در گفتگو با خبرنگارآنا، درباره اتفاقات زندان اشرف اظهار کرد: در اشرف که بودیم رجوی به ما گفت کسانی که به ایران بازگشتند، اعدام شدند و یا حبس‌های طولانی مدت گرفتند ما هم ترجیح دادیم که همانجا بمانیم.

وی با بیان اینکه نشست‌های طولانی مدت، ایدئولوژیک و تشکیلاتی که انقلاب مریم نام گرفت، اهمیتی به خانواده و کشور نمی‌دهد، افزود: من ۲۱ سال در سازمان مجاهدین خلق ماندم؛ تمام فکر و ذهنمان مسعود رجوی بود. اگر خبر فوت مادرمان را می‌شنیدیم برایمان مهم نبود، اما با شنیدن خبر مریضی رجوی خودمان هم بیمار می‌شدیم!

عضو جدا شده سازمان منافقین گفت: ما جدا شدگان کسانی هستیم که با «سیا نور» در دهان و یک گلوله برای مغز خود به مرز‌ها می‌آمدیم و عملیات انجام می‌دادیم؛ خانواده باعث شد که بین ما و اهداف سازمان فاصله ایجاد شود و انقلاب مریم پس از ۳۰ سال شکاف بردارد. خانواده تنها عاملی بود که توانست شست‌وشوی مغزی اعضا را از بین ببرد.

دشتستانی گفت: از سال ۶۰ تا ۷۴ حدود ۱۲۳ نفر، از ۷۴ تا سال ۸۲ حدود ۶۳ نفر و از سال ۸۲ تا سال‌های اخیر، حدود ۶۹۰ نفر از سازمان مجاهدین خلق جدا شدند. دلیل این جدایی فقط خانواده است؛ پدران و مادران به جوخه اعدام تشکیلات مجاهدین خلق معروف بودند. رجوی رویا‌ها و امیال خود را از راه قدرت طلبی و جاه طلبی دنبال کرد؛ می‌خواست این اهداف را به وسیله ما محقق کند که خانواده در مقابلش قرار گرفت.

وی افزود: من در تمام نشست‌های ایدئولوژیک شرکت کرده بودم و ترس از مرگ نداشتم، اما در خلوت خود که فرو میرفتم با خود می‌گفتم من هم خانواده داشتم؛ در سازمان به ما گفتند که خانواده دیگر شما را نمی‌پذیرد، اما به گرمی از ما استقبال کردند.  

عضو جدا شده سازمان منافقین  که در ۲۴ آذر سال ۸۸ از اردوگاه مجاهدین خلق فرار کرد و خود را به نیرو‌های عراقی رساند، در خصوص بازگشت خود به ایران گفت: من در تصمیم‌گیری کاملا آزاد بودم و خودم خواستم که به ایران بازگردم. مجاهدین خلق مسلح‌ترین جنبش علیه این نظام بود، اما ایدئولوژی آن‌ها ریشه و اساس ندارد.

وی تاکید کرد: یکی از ابعاد مثبت حضور ما در آنجا این بود که الان می‌توانیم کاملا آگاه و شفاف درباره فرقه رجوی صحبت کنیم. این فرقه قدرت رویایی با خانواده را ندارد و قطعا رفت و آمد خانواده‌های اسرا نتیجه خواهد داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر